• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    RANGDROL: na tohle asi nebudu mit silu, sorry
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    GROOVER: zkus to zkusit,za pokus nic nedas.az budes priste nenavidet,zkus se misto soudu sebe sama uvolnit a říct si-fajn,je to v pořádku,i tohle jsem ja,i toto je jedna z mých částí,ale není to všechno co jsem.je to akorát část mě,která si žádá pozornost,protože jsem ji dlouho potlačoval a ležela ve stínu.ve mě je ale dostatek lásky i pro tuto část.nemusím dál nenávidět,že nenávidím,můžu si zvolit cestu přijetí
    GOG23
    GOG23 --- ---
    GROOVER: tak nad tím zkus popřemýšlet ;-)
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    GOG23: netušim
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    vubec nevim proc to vam to vlastne cpu
    GOG23
    GOG23 --- ---
    Možná to bude znít jako klišé, ale podle mě si stačí uvědomit to, proč tady vlastně jsi
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    je dobré se naučit milovat sebe,ikdyž nenávidíš

to podle me neni mozny
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    GROOVER: neni to o tom,aby neco vyhralo,ale aby se ty dve stránky spojili v jednu fungující bytost,opravdova laska a soucit musí být schpné pojmout i nejvetší nenávist.je dobré se naučit milovat sebe,ikdyž nenávidíš.to je první krok k premostění a stání se celistvým.milovat sám sebe se všemi svými stránkami je předpoklad pro vědomější a šťastnější život
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    porad proplouvam mezi dvema stavy... uz par let...bud laska a soucit az k placi nebo totalni nenavist ke vsemu az k zabijeni.... porad se to ve mne strida a ja nevim co vyhraje... jestli me to posiluje nebo nici...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    GROOVER: spis tvoje moudrost.mas moznost volby se rozhodnout co se svym zivotem udelas,sam si uvedomujes,ze stav deprese neni normální harmonický vztah,v kterém by jsi mohl spočívat,ale spíše něco nestandartního.Může ti to ukázat,kde ve svém životě nejsi spokojeny a jak najít cestu,jednotlivé kroky,jak vejít do spokojenosti a žít svůj život podle svých představ
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    GROOVER: to chapu,ono je potreba najit nekoho,kdo ti bude sympaticky,budes mu moci duverovat a otevrit se.nekoho s kym bys mohl dlouhodobeji spolupracovat.ale myslim,ze nekdy je to krok správným směrem
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    RANGDROL: ne, nedovedu si predstavit, ze bych se s tim nekomu sveril...nejsem si jistej jestli bych to dokazal...jestli bych mu vubec dokazal rict vsechno a spoustu veci nezamlcel
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    GROOVER: a co nejaka terapie?zkousel si vyhledat nejakou pomoc z venku?
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    mam strach sam ze sebe...ale na druhou stranu nemam strach z nikoho kolem... ztracim i pud sebezachovy....
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    deprese u me porad trva.... ani nechci domyslet, kam vlastne poletim
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: musim podekovat, vcera jsem si precetla co rika kalendar mayu a nejak me to nabilo nebo jestli to bylo i zatmenim mesice v uplnku nevim... nicmene jsem 14 dni bojovala vnitrne se strachy a depresemi,. malem me dostali, ale po vcerejsku uz je mi lip..jako by to najednou samo spadlo... no tak kdo vi co vsechno na me melo vliv :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: od lekci jsem se posunul k prilezitostem;))
    s tim mírem-good point;)
    co se tyce te posledni vety-mas pravdu,rozdeluji to,abych mohl poukazat na urcite jevy,ale mas pravdu v tom,ze v tom nemusi byt rozdil
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    takze vsem preju poklidnou nedelni noc :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    tak jestli se tu rozdavaji cokolady za "co kdyz", musel by jich tu terry pratchett dostat tolik, ze by je uz do konce sveho zivote nestacil snist :)

RANGDROL: ja se dopracovala ke 144 :DDD 12x12 :) ja ani nevim, co je to byt pripraveny a nepripraveny, prestoze tohle slovo obcas taky sklonuju... nekdy je lekce schopna byt lekci prave jenom tehdy, kdyz clovek "neni pripraveny" :) je to trochu jako otazka, co bylo prvni - slepice nebo vejce. slepice i vejce tak dlouho nebyly uplne slepici ani vejcem, a postupne se vyvijely, az se - nikoli zcela nahle - slepici i vejcem staly, a staly se i vzajemne slepici a vejcem :) tak nejak je to s tim oteviranim vnimani a videni napr. aury (i kdyz to je jedno z moznych schemat pouze, zaraditelne do moznosti nasich predstavivosti jiste urovne).

mam dojem, ze je lepsi zit vlastni zivot a vstrebavat zkusenosti a obcas klidne i premyslet sam nad sebou, a pracovat na sobe, a trochu neco udelat pro to skutecne stesti sve, i treba stesti nekoho jineho, pro rozvoj, rovnovahu, harmonii, klidne i celosvetovy mir, je-li to mir nas samotnych :) - toho slovniho spojeni se opravdu nebojim - :) - nez fantasmagirovat o tom, co se stane konkretne a presne 20.12.2012, coz je dokonce mozna i datum spocitane ne uplne presne :) ale nechci to nikomu doporucovat, pokud nekoho vic bavi scifi, at si to klidne uziva. myslim, ze otevirani se muze mit mnohou podobu. nevidim vsak zadny rozdil mezi tim, co ty popisuje jako "obycejne lidske stesti a trapeni" a "ufonech a meziplanetarni komunikaci" (pripadne mimosmyslovou). pro me je to jedno a to same :)
    RANGDROL:
    _B2SPIRIT_
    _B2SPIRIT_ --- ---
    RANGDROL: 2 cokolady
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam