• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    MKAA: Láska nemá dimenzi , ani pátou ani jinou
    MKAA
    MKAA --- ---
    RANGDROL: ja vim :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MKAA: ono to je tady,ted a v tobe ne nekdy, jindy a za rohem;)
    MKAA
    MKAA --- ---
    RUSTIKANN_KARA: zacinam se fakt tesit :)
    RUSTIKANN_KARA
    RUSTIKANN_KARA --- ---
    MKAA: ano! bezpodminecna vseobjimajici laska a vedomi ze jsme vsichni soucasti jednoho celku, tj. ze sme vsichni Jednim a zaroven individualizovanym. rozhodne nejses out of topic, naopak :))))
    MKAA
    MKAA --- ---
    a nemohu se podelit a jeden vysledek mehojen tak premysleni o pate dimenzi... jako co to je asi za faktor ktery udava paty rozmer .. a vite co me samo napadlo? Vseobjimajici Laska... asi jsem OT,,, ale musela jsem se podelit..
    MKAA
    MKAA --- ---
    Buh vi, jak to je.)
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    Presne tak, uz to samotny mi prijde jako dukaz toho ze teprve mysl, ci vedomi v podobe nejake energie formuje hmotu ... Proto mi nejaky BigBang prijde jako obrovsky stupidni a "za roh nevidejici" teorie ...
    MKAA
    MKAA --- ---
    ono samo osobe je uchvaciji uz to uvedomeni, ze se skladame z jednotlivych castic v atomech, ktere nepoji nic nez energie.. a proste husty jak jsme se poskladali.. a drzime pohromade a nerozpadame se ,.,, teda ne jako treba hrad z pisku .)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    KUBBE: dík
    TODESKING
    TODESKING --- ---
    What is Schizophrenia?, Abram Hoffer and Humphry Osmond

http://www.maps.org/psychedelicreview/n07/n07086hof.pdf
    TODESKING
    TODESKING --- ---
    WIZZ: Lehce k tvemu dotazu...
    "Psychosis 'Experimental' and Real", Joe K. Adams
    http://www.maps.org/psychedelicreview/v1n2/012121ada.pdf
    MTO
    MTO --- ---
    RUSTIKANN_KARA: ja bych k praskum nesah, ale mel sem za sebou jeden pobyt v PLB a pak se to svezlo za 2 mesic do depresi. prasky byly stejne k h*vnu...
    ale 2 mesice sem si naridil off muzika, off kompjutr a precetl asi 5000 stran knizek...
    to pomohlo nejvic...

WIZZ: schizofrenie je meritelna medicinsky. par schizofrniku znam, neni to lehky zivot :-(
    otazka je jak k tomu jednotlivy psychiatri pristupuji. mrize sou naprd, komunity funguji bezvadne :-)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    jo
    RUSTIKANN_KARA
    RUSTIKANN_KARA --- ---
    GROOVER:
    MTO:

co zpusobuje deprese? nase vedomi je bombardovano v prubehu dne mnozstvim ruznych myslenek. tady vyrazne pusobi podvedomi - zalezi co mame za sebou. vedomi se s myslenkami automaticky spojuje a ztotoznuje a ty se ruzne hromadi, vytvareji nas zivot... ale jde to i jinak. nase vedomi tady a ted je na nich nezavisle a proto se to muzeme odnaucit. jde o to - uvedomit si ze nase vedomi je nezavisle na tomto toku myslenek a prejit z role "konzumenta" do role pozorovatele. neznamena to prestat myslet, naopak - informacni vzorce vnimame z sirsiho uhlu pohledu nez driv.

tohle bych doporucil misto antidepresiv. vim ze to nemusi byt jednoduche ale na druhou stranu, ani naucit se chodit taky nebylo jednoduche..
    jenze s trochou cviku to uz slo, jako cokoliv..

deprese jsou mozna ukazatelem jednoduche pravdy > naucit se pracovat se svym vedomim. jsme za nej stejne odpovedni jako za nas zivot.
    MKAA
    MKAA --- ---
    MTO: ja vim ze mi pomaha, kdyz me lidi vytahnou nekam.. a i kdyz se mi nechce.. rikam. tahjete me.. ja i kdyz delam fory, tak mi to moc pomaha .) a pak to zmizi a uz jucham sama :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    GROOVER: no asi jo, kdyz s tim nechces bojovat... teda aspon to tak vypada...zalezi totiz na tom, jestli vubec chces tohle zmenit.. .)
    MTO
    MTO --- ---
    ja sem si pred 11 lety vytiskl velky napis DEPRESE NIC NERESI (parafraze na dropinacky heslo) asi ze 3 A3 a koukal na nej v atelieru kazdy den...

GROOVER: vubec ti nezavidim, znam to moc dobre - loni sem byl 2 mesice na antidepresivach :-(

kamos se v tom tedka koupe uz pres pul roku, nevim jak mu pomoc :-( teda vim, musi se dat do kupy sam...
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    MKAA: no, fakt me to desne bavi :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam