• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    MTO
    MTO --- ---
    RUSTIKANN_KARA: ja bych k praskum nesah, ale mel sem za sebou jeden pobyt v PLB a pak se to svezlo za 2 mesic do depresi. prasky byly stejne k h*vnu...
    ale 2 mesice sem si naridil off muzika, off kompjutr a precetl asi 5000 stran knizek...
    to pomohlo nejvic...

WIZZ: schizofrenie je meritelna medicinsky. par schizofrniku znam, neni to lehky zivot :-(
    otazka je jak k tomu jednotlivy psychiatri pristupuji. mrize sou naprd, komunity funguji bezvadne :-)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    jo
    RUSTIKANN_KARA
    RUSTIKANN_KARA --- ---
    GROOVER:
    MTO:

co zpusobuje deprese? nase vedomi je bombardovano v prubehu dne mnozstvim ruznych myslenek. tady vyrazne pusobi podvedomi - zalezi co mame za sebou. vedomi se s myslenkami automaticky spojuje a ztotoznuje a ty se ruzne hromadi, vytvareji nas zivot... ale jde to i jinak. nase vedomi tady a ted je na nich nezavisle a proto se to muzeme odnaucit. jde o to - uvedomit si ze nase vedomi je nezavisle na tomto toku myslenek a prejit z role "konzumenta" do role pozorovatele. neznamena to prestat myslet, naopak - informacni vzorce vnimame z sirsiho uhlu pohledu nez driv.

tohle bych doporucil misto antidepresiv. vim ze to nemusi byt jednoduche ale na druhou stranu, ani naucit se chodit taky nebylo jednoduche..
    jenze s trochou cviku to uz slo, jako cokoliv..

deprese jsou mozna ukazatelem jednoduche pravdy > naucit se pracovat se svym vedomim. jsme za nej stejne odpovedni jako za nas zivot.
    MKAA
    MKAA --- ---
    MTO: ja vim ze mi pomaha, kdyz me lidi vytahnou nekam.. a i kdyz se mi nechce.. rikam. tahjete me.. ja i kdyz delam fory, tak mi to moc pomaha .) a pak to zmizi a uz jucham sama :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    GROOVER: no asi jo, kdyz s tim nechces bojovat... teda aspon to tak vypada...zalezi totiz na tom, jestli vubec chces tohle zmenit.. .)
    MTO
    MTO --- ---
    ja sem si pred 11 lety vytiskl velky napis DEPRESE NIC NERESI (parafraze na dropinacky heslo) asi ze 3 A3 a koukal na nej v atelieru kazdy den...

GROOVER: vubec ti nezavidim, znam to moc dobre - loni sem byl 2 mesice na antidepresivach :-(

kamos se v tom tedka koupe uz pres pul roku, nevim jak mu pomoc :-( teda vim, musi se dat do kupy sam...
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    MKAA: no, fakt me to desne bavi :/
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    GOG23: trochu sem to přehnal...spíš to ber jako zenovej příběh ;-)

nakonec vlastně souhlasim, že člověk musí najít svojí roli...to by důsledky mít mělo a možná by jinak nenastaly
    GOG23
    GOG23 --- ---
    _JOAN_: promiň teď jsem to trochu nepochopil, můžeš to rozebrat ?
    MKAA
    MKAA --- ---
    GROOVER: a Tebe to bavi se brodit v depresich?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    GROOVER: vklidu,to byl jen navrh,jedno z moznych reseni.nic vic,nic min
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    GOG23: je to jen myšlenka, řeka tě potáhne dál, je jedno co si "vymyslíš"...všechno jsou to nesmysly.
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    GROOVER: já slyšel i jiný verze, žádná nedává smysl ;-) Prostě je to takovej kosmickej tanec beze smyslu...člověk si může vybrat, jestli chce bejt vědomej(osvícenej) nebo na to srát a umřít navždy...
    EL_PUMPOO
    EL_PUMPOO --- ---
    jejda mezitim tisic prispevku :) bylo to na GROOVER:
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    GROOVER: Treba je smyslem zivota, zit zivot, treba se prave tim nejlip ucime ... Proc jinak bychom zili kdyby bylo smylsem neco jineho ... :P
    GOG23
    GOG23 --- ---
    _JOAN_: každý přijde na něco jiného, důležitej je důsledek, kterej z toho vyvodíš pro sebe
    EL_PUMPOO
    EL_PUMPOO --- ---
    naopak jsou to nutne faze vyvoje.. stejne jako se nemuzes vzdat neceho, co jsi nikdy nemel.. stejne tak nemuzes milovat, pokud jsi nikdy nenavidel :) a tak porad dokola :)
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    GROOVER: Je lepsi vlozit silu (i kdyz je to dost tezke) do neceho co za to stoji, nez ji vkladat do nenavisti ... Nevim jak poradit kdyz ani neznam samotny problem, kazdopadne mi muzes verit kdyz rikam ze pokud se dostanes pres smireni a odpusteni tak co ceka zatim je nescetnekrat silnejsi pocit ktery te sam nabije ... Vim to z vlastni zkusenosti - ne nadarmo se rika ze chybovat je lidske ale odpoustet je bozske ....
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    _JOAN_: nekde sem cet, ze clovek je jen bozim nastrojem na tyhle zemi... ale k cemu, na to sem neprisel
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    GOG23: hej, to by mě zajímalo, jak to myslíš a na co si třeba přišel...? Já si totiž myslim, že člověk tu je jen tak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam