• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    Už aby se verunka vrátila
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    The Song of the Vajra
    Unborn,
    Yet continuing without interruption,
    Neither coming nor going,omnipresent,
    Supreme Dharma,
    Immutable space,beyond definition,
    Spontaneously,self liberating.
    Perfect state without any obstruction,
    Existent from the very beginning,
    Self created,without location,
    With notjing negative to reject,
    And nothing positive to accept,
    Infinite expanse,all pervading,
    Immense and limitless,unbound,
    With nothing even to disolve
    Or from which to be liberated.
    Present beyond space and time,
    Existent from the beginning,
    Immense dimension of inner space,
    The radiance of clarity is like the sun and moon,
    Self perfected,
    As indestructible as the Vajra
    As stable as a mountain,
    As pure as a lotus,
    Strong as a lion,
    Incomparable bliss
    Beyond all limits,
    Illumination,
    Equanimity,
    Peak of the Dharma,
    Light of the Universe,
    Perfect since the very beginning.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    RUSTIKANN_KARA: jak by rekl oliver-je to nevyhnutelne.
    opet vesmir zavtipkoval,hadej co dnes vecer davali na kabelovce?:D
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    MITOGEN: jo, mnich by mu pěkně namastil ;) ale já se vzdát světských radostí nedokážu, rád se oddávám aktu lásky, skouknu filmek, zajdu si na pívo, či zahopskám na nějaké dunění.. ale mám kamaráda, kterému jóga vrátila skoro ztracený zrak a vsecko prodal a odjel neznámo kam asi mnichem stát se.. je to uz tak osm let a podle všeho prý je zpátky a já se mi zdá jsem ho snad i potkal, vypadá úplně jinak, nenosí brejle, zhubnul.. ale potkal jsem ho tak kuriózně, v naprosto prázdném voze tramvaje, já jsem nastoupil a on šel ke dveřím vystoupit ..projel mnou takový zvláštní pocit, podle mě to fakt byl on
    on to asi chvilku dokázal, ale přecjen volání divočiny je silné .))
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    komp je vpoho..
    telka je zlo
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    byl jsem tak napůl vzhůru, pootevřené oči a tíha jak by na mě stál bagr
    a takový šelestivý šepot jako ambient..
    nemoh jsem se ani pohnout, ťuhýk
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    samozřejmě jsem se tu noc po tom ptal máti, hele zdálo se ti o mě, že, v noci, hele..
    a ona že jo a že se probudila úplně zpocená
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    jedné noci si takhle ke mně přilehl v hlubokem snění kerysik papaláš a hladil mě rval mi mou dušičku tak dlouho, dokud ji nevyrval.. vedle mě ležela máti a (jako v tom REMu) a celá vyděšená pořád opakovala, je tady je tady, děda, duch dědy, ja jí řikám, tohle není mami děda :( ..a možná vidíš to, že třeba i jo, mamka by se plést neměla, svého tatu by poznat měla! ..a možná si z něho udělali terminátora nějakého a poslali ho za mnou.. kurec vidiš to, možná to byl fakt on ..a já se probudím úplně šok, klepu se a vidím ještě jeho stín v okně, klobouk na hlavě, a mě nenapadlo nic jiného, než ho zahnat tím, že ho posledním dechem sfouknu pryč ..a to byla chyba. osudovka :( pak sem se úplně nejniterněji nadechnul snad až od paty a rozklepal jsem se jak sedlák kosu... no a dál už to znáš
    šli si očekovat jak moc jsem se z voodoo naučil a udělali si ze mě energetický tunel
    a já se snažil brát si energii ze všeho, lidí co jsem vysál, nepočítaně a pět deset minut vzpruha a zas doom a třesavka.. strašná zkušenost
    pak mě napadlo napsat tomu týpkovi co mě na to voodoo nalakoval, napsal jsem mu srdceryvný mail, že už stačilo, že jsem uplně na hadry a že ještě den a sekne to se mnou!
    nic nic a asi po dvou dnech se mi zdál úplně nádherný sen, co se nepamatuju vůbec, ale střela emoční naprosto, a probudil jsem se a bylo mi o poznání líp ..
    pak jsem ještě něco přes týden sbíral síly, ale už to neteklo pryč prostě a já se postupně uzdravil

těžké pscho, napravde..
    a nezrobiš nic kua
    they are very strong powered motherfuckers, don't fuck wit them, honestly
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    MITOGEN: jinak papu, jak řikáš jsem si zažil fakt hodne na férovku, fuj, ježí se mi skurka jenom na to pomyslim.. skoro dva mesice jsem nemohl udělat víc než vstát a dát kocourovi vodu a papko ..pak zas třes a kóma :( brr fuj fuj zhubnul jsem asi osm kilo, vypadalo mi mnoho vlasu a zestárnul jsem tak o tisíc let

..ale všechno v dobrém z5 :)
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    MITOGEN: a omlouvam se za ta sluvka sem tam, nakonec japonec z tebe;) mej se pekne
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    jo. Namasté ;) ..dobře tý
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    MITOGEN: jo dekuju za uznani a preju tobe i vsem sense to live :)
    kruh je pravda dokonaly, nicmene pokud ho opises mnohokrat prestane bavit
    je treba najit jeden bodik a seknout do toho.. a pak pricist dalsi bod at to chytne z kruhu smer, a pak dva, tri, pet, osm, trinact .. .. ..

well done :)
    create a love to love to create !
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    MITOGEN: kaminky jakoze pozor, bylinky sbira zenuska, mandaly pravda moc e-e, ale aura neni problem poladit kdyz je malo zelena :)
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    musis pochopit prave na nuklearni bazi
    taky se nejdriv musis naucit chodit a pak jezdit na kole :)
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    je naprosto jedno jak veci nazyvas, ale ano ;)

yu must think 1.st beefo' yu muve!
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    nič, přeju ti taktéž mnoho zdaru v životním cyklu
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    jj tobe taktez
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    MITOGEN: psal jsem dokonce datum je vidno jak sis to prectl :) dravce
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    MITOGEN: absolutne ale naprosto nevis o cem mluvis/mluvim.. naprosto definitivne a tecka jako svine .
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    ale dost ..nachazim se nyni na temne strane sily a zloba je prilis jednoduchy zdroj energie :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam