• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    NYA
    NYA --- ---
    MITOGEN: nemusí, kognitivní fce jako paměť a soustředění se současně taky zlepší
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    DIVA: o rety, palenie!! :))
    NYA
    NYA --- ---
    TILOPA: buddhovy střední cesty, která mi přijde docela normální;

...normální střední cesty, kdy si místo deseti panáky, nebo žádný alkohol dám deset piv:)
    DIVA
    DIVA --- ---
    AZAKA: rany boskie ;) palpal transformace nepočká :P
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    DIVA: "O" ! :))
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    NYA: střední cest ve smyslu buddhovy střední cesty nebo normální střední cest , kdy si místo deseti nebo žádným pivem dám 3 ?
    DIVA
    DIVA --- ---
    NYA: nn seví, to by nedostal příležitost mrdnout se a psát pod mým loginem neasi ;)
    NYA
    NYA --- ---
    MITOGEN:transformace (přeměna) vědomí může mít mnoho různých podob- destrukce je také přeměna.
    asi se ptáš na můj způsob, ok:
    spočívá ve stabilizaci mysli a následném oprošťování od neuróz, podmínění a stereotypů. Vnímání se díky tomu zjemní a pak je možné postupovat v osvobozování a kultivaci.

MITOGEN: abstinence není žádná železná disciplína, je to přirozený stav, střední cesta mezi zhýralostí a askezí

AZAKA: to tvoje "serfování v cizích myslích" nebo jak tomu říkáš znám, imho je to spíš špatná komunikace mezi neurony, pak máš pocit kontaktu s "cizí" myslí. nefungují ti dobře transmitery

DIVA: není vůl
    DIVA
    DIVA --- ---
    azaka je vůl :) sory vespodek ;)
    DIVA
    DIVA --- ---
    MITOGEN: pripalena vecere, to je jako clovek na moditenu :) rekl kolega co tu vedle me sedi
    NYA
    NYA --- ---
    MITOGEN: chvilku strpení, odpovím, až dovařím večeři
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    MITOGEN: to voodoo, par let zpatky jsem narazil pri broušeni netu na stranky typose co dela kurzy a napsal jsem mu maila. cele dlouhe roky me bombardoval at zkusim to ci ono az mi to nedalo a odepsal jsem :)
    vsechny ty schizy apod. jsou jen chaos v tom, ze si mozek otevira brany k tomu jak se rika takove to one mind a surfuje si v palicich i jinych nez jenom v te svoji.. proto se pri "schizofrenii" citis jako nekdo jiny treba, kazdou chvili jinak a je ti z toho spatne a jses vycerpany
    v akutni fazi, kdy to potrebujes stopnout a je to neunosne jsou psychofarmaka samozrejme k nezaplaceni, ale pokud se ve vedomi podvedomi atd chces neceho dopatrat, potrebujes vsechny porty. v ten moment jses klepkama dost podstatne omezen a i kdyz citis stabilitu mysli a je ti fajn, niceho se nedoberes..
    blaznu je cim dal vic a bude daleko vic, dostavame se k finalnimu stupni consciousness evolution.. kam to povede se ukaze a musime si proste pockat
    myslim ze se ale vsichni dozijeme jeste velmi zajimavych udalosti ;)
    muck a lol forever
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    Castaneda je podfh (prý)
    NYA
    NYA --- ---
    MITOGEN: dobrý, já jsem to četla a kdo bude mít zájem, jistě tu knihu sám vezme do ruky, stačí napsat její název a jméno autora
    NYA
    NYA --- ---
    MITOGEN: nejsem, co to je? bio-dry-closet? :)
    NYA
    NYA --- ---
    MITOGEN: jistě, děkuji za korekturu

MITOGEN: přínos C. Castanedy vidím v tom, že zabírá prostor skutečné středoamerické mystice.. nenutím vás souhlasit, je to jen můj názor
    NYA
    NYA --- ---
    WIZZ: ..psychiatrie je užitečná v tom, že tě vyléčí z psychické nemoci, následně je užitečné najít vhodnou duchovní techniku, která tě vyléčí z léčby

k získání stabilní mysli je lepší -mimo jiné- meditace, jóga, tchai-ti, atd..
    psychiatrie je určená k léčení duševních nemocí
    NYA
    NYA --- ---
    MITOGEN: "V Kosmu je jenom boj, nekonecny, nelitostny boj" .. ty máš taky nějakou diagnózu? :)
    je docela fajn se dát na mír.. resp. když najdeš vnitřní vyrovnanost, pak už tě ten kosmický boj tak nevyvádí z míry
    NYA
    NYA --- ---
    AZAKA: máš pravdu, že do těchto psycho-spirituálních záležitostí vhled nemají.. nicméně s myslí se dá účinně pracovat jedině za předpokladu, že je stabilní a koncentrovaná, pokud tento základ nemá, je akorát plná bludných fantazií, není schopná rozlišovat, co je skutečné a co není (a tím nemám na mysli jen hmotnou realitu)
    ..psychiatrie je užitečná v tom, že tě vyléčí z psychické nemoci, následně je užitečné najít vhodnou duchovní techniku, která tě vyléčí z léčby :)

paranoidní schizofrenií trpí můj bratr, proto si dovolím objektivně říci, že nikdo pořádně neví, co to vlastně je, nicméně známe její projevy.. ztráta kontaktu s realitou, která vyústí v rozštěpení osobnosti
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    NYA: proc ne.. hospitalizaci na pavilonech 11, 19 a 17C mam za sebou ted na jare .)
    co je doopravdy schizofrenie, multifrenie, n-polarni poruchy, a jak bys to popsala vlastnimi slovy, krom toho, ze je to psycho? je treba pochopit v prve rade co se ti snazi mozek sdelit a pak pricinu a podstatu, pricemz pak v podstate najit reseni a pozmenit k obrazu svemu. kdo jiny si je schopny opravdu pomoci, nez my sami?
    proc jsem se dostal do blazince tentokrat je vec velice komplikovana a souvisi to s tim co jsem tady vcera psal.. muzu to klidne rozvest, me vedomi je veci verejnou a stojim si za nim naprosto (potazmo stojim si "na nem") ..uz jsem slysel stran doktorske svrchovanosti spoustu nesmyslu, vetsina z nich v podstate nevi nic .)
    Halo does not Way to the Point
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam