• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: mas pravdu,je to svazujici,na druhou stranu neni spatne znat i jine pohledy.vsechno ma vic urovni
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    DIVA: tolik paradoxu do jedne vety by se mi asi ani nepodarilo dat :))) vseobecne prijato, jedina mozna, varianta, "skutecneho" stavu veci :)

ale asi chapu, co tim bylo mysleno :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    NYA: hezke. nechtela bych se pohybovat sevrena uprostred axiomu striktni vedy, brrr. uplne me z toho prejel mraz po zadech, jak jsem si vzpomnela na dobu, kdy jsem jeste takovahle "vedecka" tvrzeni o tom, ze neco je nebo neni, brala vazne :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    DIVA: its true
    NYA: vzdelana;))hold byznis je bzynis;))
    DIVA
    DIVA --- ---
    jenom názvy, pojmy, slova :) ne všechno co je současně "všeobecně přijato" je jediná možná varianta skutečného stavu věcí
    NYA
    NYA --- ---
    Tachyon (z řečtiny) je hypotetická, dodnes neprokázaná částice pohybující se nadsvětelnou rychlostí, která se vyskytovala v původní bosonové teorii strun. Pozdější teorie superstrun zahrnuje i fermiony a existenci tachyonů již nepřipouští. Oproti klasickým částicím by se tachyony chovaly paradoxně - se zvyšující se energií by se zpomalovaly a se snižující zrychlovaly. Z hlediska matematického formalismu jsou takové částice přípustné, ale žádná všeobecně přijímaná současná fyzikální teorie je neobsahuje, nejsou nutné k vysvětlení žádného pozorovaného jevu. Podle principu Occamovy břitvy se tedy předpokládá, že neexistují.

..asi si taky pořídím kšeft s tachyonovou vodou
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    AZAKA: hm, ja o tom jenom slysela. zkusila jsem tachyonovou vodu, tachyonyzovane bylinky... a nic :/

chodis nejak pravidelne?
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    VEROUNKA: rozhodně teda zkušenost :) tachyonovy terapie muši byt!
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    jo takze to je takhle osobni symbol, ahaaaa... tak to pak jo :)

tachyon? davas tachyonovy terapie nebo tak neco?

no visco, byla to patrne pro tebe nezbytna zkusenost... :)
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    VEROUNKA: devíticípá hvězda mi značí devět proměn, kterým ajsem za tu dobu prošel, tři trojůhelníky, trojka chybí v mém životě, podle numerologie je to neschopnost dokončovat věci a plány, já těch trojek pak objevil tři a od té doby posun, je to složité popsat, ale jeden trojůhelník je milostný :))
    voodoo je docela síla a do toho zasvěcení jsem se zamotal tak trochu nevědomky, ale s odstupem času beru věci, které jsem se naučil velmi pozitivně.. jinak zasvěcení bylo peklo samo, takový strach jsem v životě nezažil ULTRAMEGAÜBERHAJLHITLER kua .) ale přežil jsem to.. jenom jsem se začal pro své okolí chovat hrozně iracionálně tak mě překecali ať si jdu na chvilku odpočinout do pakárny.. to bylo zas psycho pro mě :( ..ale i to jsem přežil, sice jsem musel rozmeditovat klepky, co mi tam dávali, a někdy to bylo fakt složité, ale jde to ..tachyon, láska je mocná energie ;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ja chci udelat neco pro to, abych tam mohla "spocivat" :DDD
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: tak v prirode je to bomba,ale ne vzdycky tam muzeme spocivat;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: to jo,ale jsou tam hrozne moc silny transformacni paky.proste si vyber jednu,co te pritahne a tu precti;)treba:)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    pro me osobne nejlepsi "meditace" je u korene stromu :DDD ale ja tyhlety "vypusteni mysli" ani meditaci nenazyvam teda :))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    koukam ze lectures jsou fakt na dlouho :D
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    dik :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: zalezi kde rostou a co to je za stromy;)
    jinak tady davam ten link na pathwork,at ho nemusis hledat;)
    http://www.pathwork.org/lecturesObtaining.html
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ale fakt by me jeste zajimalo, jak je to s tou aurou stromu, jestli u nich taky nekdo neco vidite, tak co, jestli jsem s tou "svoji" nejcastejsi fialovou a cervenou a jeste taky modrou uplne mimo... nebo? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam