• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: tjn , dalsi ze skvelych "vydobytku" nasi moderni spolecnosti :)

neco na odlechceni .... http://www.youtube.com/watch?v=KW-3KwXpkkM
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KUBBE: kdyz "musis" :) (treba kdyz pracujes na posledni chvili), tak si to holt proste das no :)))
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    Ted jsem nemyslel nejaky obcasny parby ale pravidelnou nespavost ... To bych si asi nejak dlouhodobe nedal ... vyspat se jednou za tri dny ... :))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ale jak rika kubbe, budes-li to delat moc casto, telo se ti "odmeni" :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    hloubka odpocinku se sny souvisi jenom v urcite urovni, odpocinek zavisi i na mnoha jinych parametrech. a paklize ti neni vice jak dejme tomu 28 let, bylo by spis podivne, kdybys 2-3 dny beze spanku naplno nevydrzel (tedy samozrejme pokud jsi jinak zdravy)
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    AZAKA: Hmm, tri dny naplno ... to cloveka zbytecne nici nemyslis ? Treba to ze nemas sny bude prave zpusobeno tvoji vlastni zivotospravou ... I kdyz jak rika verounka tak mi prijde divny ze by jsi nemel sny, to by bylo k zblazneni, spis jde o to ze si je vubec nepamatujes ...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    AZAKA: sny nebudes potrebovat, az bude tve vnimani (vedomi) uplne. zatim to probiha tak, ze rekneme 90 % veskereho tveho zivota se odehrava v tom, cemu my rikame sny. takze otazka na co sny zda se mi byt otazkou jenom z nevedomosti... ?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    hm a jak to muzes vedet, ze je nemas?
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    SEVENTH_SEAL: na co sny? jsem mnohem lépe odpočatý bez tohohle nesmyslu, je dost zaměstnávat projektor přes den, ještě v noci mu dávat pohulit... v noci odpočívám
    pak jsem schopný fungovat i dva tři dny beze spánku úplně naplno..
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    VEROUNKA: nikoliv, sny opravdu nemám ..ale to dejavu tak dvakrát denně ..to je větší fikot .) ..had se hryzne do ocasu a blik ho! uff :)
    SEVENTH_SEAL
    SEVENTH_SEAL --- ---
    AZAKA: tak to je problem, bez toho jsi v temnote. ale rikam vratit se k vedomi ve snech je otazka 3 dnu real discipliny a pak mas zas bdele sneni, automaticky.

VEROUNKA: naprosty souhlas.
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    mám kamaráda, který se v REM fázi potkal s člověkem, za kterým šel druhý den na pohovor kvůli práce.. nutně tu práci potřeboval a tak se tam s ním dohovořil a druhý den ho chlapík zdraví a že neviděli jsme se už, jste mi velmi povědomý ..ano ale to si nemůžete pamatovat pane inženýre ..a tu práci dostal ani se nemusel snažit
    shodou okolností je tady na nyxu je to chodící energetický zářič :)
    ta REM navozena cíleně krze psychowalkman, funguje to
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: Wow nejak jsem se do toho zamotal :P ... Mno treba predevcirem jsem mel takovej sen ze jsem se vracel domu z nejaky moji cesty po svete asi po 17 letech (rofl btw, si pamatuju takovej udaj) a videl jsem cely nase mesto jak vypada po ty dobe a sel jsem za moji matkou a bratrama. S mym starsim bratrem jsem se objal a myho mladsiho bratra si vubec nepamatuju jak vypadal (ted je mu 9, takze za 17let to bude jinej clovek, moje podvedomi si toho bylo vedomo hh) a jen vim ze jsem ho tam videl, a moje mama na me byla celou tu dobu strasne nastvana a vubec se se mnou nechtela bavit. A tak jsem si rek ze pujdu zase pryc ale vubec jsem nikam neodesel proste jsem se zbudil v osum rano a to mam prazdniny a pravidelne spim do dvanacty ... :) Takze to byl proste sen kterej jsem v podstate jenom pozoroval co se tam se mnou deje a ani misto, lidi, svoje chovani v tom snu jsem vubec neovlivnoval ...
    SEVENTH_SEAL
    SEVENTH_SEAL --- ---
    KUBBE: v tom pripade mas dobry zaklad, bojujes za svuj zivot, tvuj zivot ma nesmirnou cenu.

co je indikatorem toho do jake miry je clovek bojovnik? to ze sebeduveru hleda ve vlastnich ocich a ne v ocich divaka ( ostatnich lidi), na rozdil od zebraka. a to doslova. bojovnik neni pripoutan ke kolektivnimu nesmyslu, ale ke svemu vedomi a tak k Nekonecnu.

Lidske bytosti jsou bytosti ktere smeruji ke smrti. Cena za svobodu neni vysoka.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    AZAKA: asi mas, ale jenom o tom nevis. ja nevim, ale myslim, ze bez sneni se neda prezit :D
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    SEVENTH_SEAL: sny nemám už vůbec, sem tam se mi něco vyjeví v REMu a s tím se dá pracovat, ale jinak sny, v tom smyslu jako fantasmagoroboro, se mi prostě od té doby nezdála ..všechno má smysl a řád
    co mívám ale zato ukrutně často jsou dejavu
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    SEVENTH_SEAL: ja to porad moc nechapu. jak poznas, ze ve snu postradas vuli? jak to vypada?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    i kdyz komarek vzdycky rikal, ze clovek vynaklada nejvetsi zivotni usili vzdy k tomu, aby trpel. z hlediska transformace vedomi je ponekud zrejmejsi, proc tak cini :)
    SEVENTH_SEAL
    SEVENTH_SEAL --- ---
    VEROUNKA: to je jednoduche - rika se tomu snova pozornost. nejdrive je treba poznamenat, ze to, proc lide ve sneni postradaji vuli, je to, ze jejich zivoty(energie) jsou az po okraj naplnene tizivymi emocemi, jsou svazani sami sebou a druhymi lidmi, pouty socializace.

snova pozornost se zacina rozvijet tim, ze si uvedomis ze snis a na neco se vedome podivas, ze si dokazes prohlizet snove obrazy.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    tomu se mi nechce verit, vzdyt to je sebevrazedny, hrat si na zeleninu!
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    SEVENTH_SEAL: Tak s mou vlastni svobodou a svobodou mysleni problemy rozhodne nemam, neboj zelenina nejsem, spis mivam problemy s tim, ze spousta lidi v mem okoli si na "zeleninu" hraje moc casto a pak delaj ze nechapou co jim to vykladam ... ale co, ja jim tak strasne rad borim jejich zabehly stereotypy ... :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam