• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    MALKHUT
    MALKHUT --- ---
    jo, pro cloveka, co si to jede podle castanedy to mozna problem bude
    SEVENTH_SEAL
    SEVENTH_SEAL --- ---
    smrt muze byt cokoliv, male zatmeni vedomi, mala nepozornost a je tady. sny nevytvari mozkova neurotransmise, naopak behem snu mozek, receptory v mozku relaxuji v rem fazi a vedomi se prenasi do energetickeho dvojnika, to je sneni.

pokud se to telo moc vzdali, tak prichazi smrt.
    SEVENTH_SEAL
    SEVENTH_SEAL --- ---
    mimo znamena ze nema kontakt se svym energetickym telem( dvojnikem), a to je problem, znamena to ze ma v neporadku energii, diry, kudy mu utika a to telo se od neho vzdaluje a je prilis daleko uz, az pak jednou se vzdali tak ze prijde smrt a ta smrt muze byt, smrt zastavi jedine vedomi. je to vaznej problem.
    MALKHUT
    MALKHUT --- ---
    no, ze bych o nekom, kdo si nepamatuje sny rikal ze je mimo a ze to je problem, to je imho prehnany
    urcite to naznacuje neco o celkovym stavu, ale tak tragicky bych to nevidel
    SEVENTH_SEAL
    SEVENTH_SEAL --- ---
    bez rem faze za 4 dny zemres , takze rem fazi mas, sny si nepatujes protoze ses mimo, a to jako vazne - energetickej problem. priznes si to.
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    VEROUNKA: jsi vitariánka ?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    :))) pockej pockeeej. mozna jsi daleko, ale nevim kde, jestlize jsi takhle dotknutelny :)

tak se hned neurazej a neber si osobne veci, ktere nejsou vubec osobni :) myslim si, ze sny nebudeme potrebovat, az budeme vnimat uplne, jinymi slovy, az bude nase vedomi plne. mysli si cokoli jineho, v tom ti prece nebranim.

jak jsi prisel na to, ze vynegovavam (vubec cokoli) a ze vynegovavam dokonce jeste tebe... to opravdu netusim :)

jinak s tvym nazorem na jidlo zcela souhlasim, napriklad, o jidel si evidentne myslim to same, zatimco o snech nikoli :) nicmene jeste k tem snum - je opravdu znamo mnoho pripadu lidi, kteri si mysleli, ze nesni, a snili. ja nerikam, ze je to tvuj pripad, ale clovek s lidskym genomem zcela fyziologicky potrebuje sny doslova pro preziti. na toto tema vysla rada vysledku vyzkumu, ale to jiste vis sam :)

no, me taky hrozne bavilo varit driv. ted ale nevarim skoro vubec :)))
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    nicméně zatím sem tam i něco pojím, jím docela rád, a vaření je moje slabost..
    DIVA si včera nacpala panděro, že musela sedět meter od šachovnice :))
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    je mně 30 a myslím si, že jídlo je přežitek a bude brzy uvrženo v temnotu zapomnění ;)

VEROUNKA: tadys mě vynegovala myslim dostatečně .)
    "sny nebudes potrebovat, az bude tve vnimani (vedomi) uplne. zatim to probiha tak, ze rekneme 90 % veskereho tveho zivota se odehrava v tom, cemu my rikame sny. takze otazka na co sny zda se mi byt otazkou jenom z nevedomosti... ?"

..myslel jsem, že to je auditko o transformaci, ne transformers.) a co ty víš, jestli nejsem už náhodou takhle daleko? za svým si stoprocentně stojím, ale můžeš mi dát ban, jestli jsem na tebe moc .)
    jednička, muck a lol zvítězí nad rozumem, nulou a hadem, požírajícím svůj vlastní ocas
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    jeste jeden "snovy" obrazek :)

me by to moc mrzelo, nemit sny. moc me bavej :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ted moc ale teda nechapu, co bychom a kdo meli obhajovat. to, ze tobe se nezdaji sny? jsem malo kreativni, tak si jdu nadlabnout brich, aby skrzeva nove nabytou energii svetla v rostlinach rozsvitil se mi mozek :D
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: tjn , dalsi ze skvelych "vydobytku" nasi moderni spolecnosti :)

neco na odlechceni .... http://www.youtube.com/watch?v=KW-3KwXpkkM
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    a kdo tu rika NE? :) (tedy krome toho NEmam sny :DDD - to je vtip samozrejme :) )
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    vy jste zas chytří :)
    zkuste vynechat své NEgativismy a NEgace a zkuste to co říkáte obhájit !
    říct NE tohle nejde, tohle NEní možné, tohle NEjde je myslíte cesta??
    trošku kreativismu moji milovaní osvícení probuzení .)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KUBBE: kdyz "musis" :) (treba kdyz pracujes na posledni chvili), tak si to holt proste das no :)))
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    Ted jsem nemyslel nejaky obcasny parby ale pravidelnou nespavost ... To bych si asi nejak dlouhodobe nedal ... vyspat se jednou za tri dny ... :))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ale jak rika kubbe, budes-li to delat moc casto, telo se ti "odmeni" :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    hloubka odpocinku se sny souvisi jenom v urcite urovni, odpocinek zavisi i na mnoha jinych parametrech. a paklize ti neni vice jak dejme tomu 28 let, bylo by spis podivne, kdybys 2-3 dny beze spanku naplno nevydrzel (tedy samozrejme pokud jsi jinak zdravy)
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    AZAKA: Hmm, tri dny naplno ... to cloveka zbytecne nici nemyslis ? Treba to ze nemas sny bude prave zpusobeno tvoji vlastni zivotospravou ... I kdyz jak rika verounka tak mi prijde divny ze by jsi nemel sny, to by bylo k zblazneni, spis jde o to ze si je vubec nepamatujes ...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    AZAKA: sny nebudes potrebovat, az bude tve vnimani (vedomi) uplne. zatim to probiha tak, ze rekneme 90 % veskereho tveho zivota se odehrava v tom, cemu my rikame sny. takze otazka na co sny zda se mi byt otazkou jenom z nevedomosti... ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam