• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    a do tretice, a tot vse :))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: jojo, na frekvenci :) vnimani :) je to super nahodou, vsechno jsou jenom frekvence, vyjadritelny pro nase vnimani svetlem a zvukem. treba existuje jeste nejake komplexnejsi vystizeni FREKVENCI, nez svetlo a zvuk (nic proti nim, jsme prece jenom tela svetlna)

ale mohla by to byt "ta nova" dimenze, shrnujici frekvencni vyzarovani tzv. "jednou vetou" :)) (jednim smyslem) :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    ODE: no taky vyborny..
    ODE
    ODE --- ---
    MKAA: hihi, toto to vystihuje podobne :o)

:o)
    GAF
    GAF --- ---
    RANGDROL: jo ! jo... takhle bych si to býval myslel, kdybych byl býval věděl, co mi půjdeš odpovědět a věděl, že si to tak taky myslim ještě předtim.

;-D
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    GAF: taky se me libi jeho zvyk;)
    GAF: ja urcitou barvu chapu jako frekvenci,ktera muze mit urcite kvality hodici se napr.k leceni atd.
    na vnimani jednotlivce zalezi jak moc je schopny se na danou frekvenci naladit a prijmout ji do sebe k jiz zminovanemu leceni napr.
    GAF
    GAF --- ---
    VEROUNKA: takže se dá doopravdy říct, že uřčitá barva má způsob vlivu na člověka už stanovený, spíš než že by záleželo na vnímání každého jiného jednotlivce ?
    GAF
    GAF --- ---
    CHORCHEOS: :) mně se tvůj zvyk, co se ti líbí líbí
    MKAA
    MKAA --- ---
    RANGDROL: tak tomu se vubec nepodivuji... deti jsou otevrenejsi a "cistejsi" nez dospeli... vetsinou ...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: ano, me se to zda takhle taky logicke!
    snad je teda ten efekt fakt nejsilnejsi. diky! :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: mam zkusenost,ze pokud mas jasny zamer a potom se pri malovani uvolnis-prichazeji ty nejlepsi barvy s nejpresnejsi symbolikou.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA:
    RANGDROL: dekuju vam moc obema :)

zamyslela jsem se nad tim, jestli se nahodou prece jenom nemam pri malovani zamyslet :))) dovedla me k tomu jedna diskuze, v niz nekdo hovoril o kvalitach barvy magenty.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    pri malovani se spojim s urovni zameru a do obrazu vlozim,co je potreba.
    pokud ma byt obraz lecivy je fajn ho malovat s napojenim na urcitou kvalitu ve vedomi.dulezite je uzemneni,pritomnost,otevrene srdce a pokud mozno celej clovek:) a uvolnena mysl.
    vnest do obrazu vyssi vibrace neni tezke,jine to je ale s cistotou malovaneho-jak jsou skutecne nase zamery pri malovani a jak jasna je nase mysl-to vse se odrazi v obrazu.
    nejlecivejsi obrazy,ktere jsem zatim videl byli obrazky malovane z lasky a v pritomnosti malymi detmi
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: ja to delam tak ze nejdriv myslim na toho komu to je a co to ma vyzarovat.... pak ruka zacne kreslit a barvy a tvary prichazi sami... s tim ze se snazim davat do toho energii vesmirnou, lec jak to asi proudi preze metak pak byvam tak zvlastne hezky uspokojene unavena.... ale jsem jen zacatecnik samotvoritel .)
    RANGDROL: njn parada .)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KUBBE: no ne, myslim symboly obecne atd., jak jsem se ptala. hele ale to je fuk, kazdopadne i tak klidne neco nafot a sem s tim :))

MKAA: ha! :) a jak? pouzivas konkretni barvy? myslim jako treba na konkretni chorobu konkretni geometrii, konkretni barvu, pro jiny ucel zase jinou... anebo vyuzijes poloautomatickou tvorbu pri zacileni zameru a spolupraci treba archandelu atd. (vis co myslim asi ze? :) )
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: ja delam mandaly...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam