• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    To ze leci rika par mych pribuznych, asi spis z etickych duvodu, kdyz nad tim ted tak premyslim :) Protoze kolikrat je to tak slozity, ze jen to rozmotat a pochopit chvilku trva ... takze to asi tak horky nebude ...

btw tim symbolem by mohla byt zeme - koule - kruh ... jak se to odrazi od toho je v tom sila, kdyz to pak podtrhnes nejakou barvou ma to fakt silu, i kdyz to narusi obraz tak pokracuju dal a neresim to, ten kdo hleda pak najde :P

VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    hm, taky by me zajimalo, jak to vypada, jak to popisujes :)))

no, a jsou to tedy lecive obrazy? minimalne jako mandaly treba? vis, ja se ptam, protoze by me zajimalo, jestli je pri kresleni obrazu lecivych (tedy pusobicich urcitou silnou energii v urcitem univerzalnejsim rozpeti) takova ta "objektivni" hodnota (pouziti urcityho symbolu napriklad) stejne, vic, nebo min nebo proste jak podstatna jako energie, kterou do toho po ucel leceni vlozis.

:)
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    FRONEMA: Bohuzel, pokusim se sehnat fotak a pak vam to sem klidne vyvesim ... :))
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    Je fakt ze kdyz kreslim v noci tak vetsinou nedocilim toho co jsem chtel ... Btw rozhodne nemam zadnou spesl vazbu na leceni, imho je to o tom co tim dilkem predas, ukazes, navodis ...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KUBBE: nemas neco naskenovaneho/nafoceneho?
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    Mno ... ja osobne pokud teda nedelam nejakou "bytovou dekoraci" - tam se spis snazim pouzit zajimavy barevny kontrasty a prolinani ruznych barev, tak tvorim takovy svoje hodne osobity dilka... Je to takovej muj kubismus :), proste ze vsemoznejch geometrickejch tvaru, car, a real veci se snazim docilit spojeni v jeden cileny objekt, a barvim pak jenom ty mista ktery se mi nejvic libej ... vypada to pak jako nejaka barevna zmet car a objektu ale kdyz u toh chvilku stojis tak ti vyplave jedna vec, pak druha a tak dal az zjistis, ze tam toho je "strasnej kotel" a cely dohromady to tvori jednu vec ... :)))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    vis, jenom by me zajimalo, jestli vychazis ze zkusenosti, ze vis, ze urcita vazba leci (geometrie, barvy), nebo vkladas konkretni energii do konkretniho obrazu, nebo jenom zamer, nebo i dalsi jevy (jestli kreslis rano, v noci atd.)

jestli ma kazdy, kdo to dela, svuj system (nemyslim vedomy system, to ani byt nemusi), nebo jestli se ucinek zesiluje, kdyz se jede podle nejakych "osvedcenych" modelu (napriklad symboliky barev).
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: Mno nezivim se tim :) ale moje kresby pry leci ... i kdyz si myslim ze spis jenom me kdyz je zrovna delam ... ale spis jsou to ruzny kresby, obcas nejake platno pro kamose ...

Takze vlastne jakobych nic nerek ... :P
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    chtela jsem se zeptat, zda je tu nekdo mezi vami, kdo maluje lecive obrazy...
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    GAF: :)) občas si zvečera zapálím v altánku dýmku. Je to takový zvyk, co se mi moc líbí :)
    GAF
    GAF --- ---
    CHORCHEOS: Řekl bych, že když je jeden pánem svých zvyků, tak zvládá to rozpouštění těch nevhodných jako jednu z disciplín tohohle umění. Když na něco konkrétně použitelnýho přijdu, tak kdyžtak řeknu.

No co ty, máš nějaký zvyk, který se ti líbí ? Nebo nějaký, který sis přivodil sám ?

Hele a mluvim vlastně ještě k tématu klubu nebo ne ?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    CHORCHEOS: :) to je asi zelezne pravidlo, ze je to vlastne jeden problem, ktery se porad vraci a opakuje. dokud neprijdes na to jeho opravdu a skutecne pravy jmeno :))). pak se ho mnohdy zbavis uplne naraz :D
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    GAF: no, mě napadlo, že by to mohl být princip i těch vracejících se traumat. Člověk z toho vyleze, rozhlídne se, neví kudy kam a časem spadne zpátky do starých stereotypů, teda těch špatných. S vytvářením nových hodně štěstí přeji :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    i kdyz chapu, ze nektere osobni problemy se te filozofii nevyhnout, ale nelibilo by se mi, kdyby to bylo takove to vytvoreni umele reality idei za ucelem diskuze o nich, pripadne takove to "tamti delaji ono a tamti tamto" :)

ale uz se tesim na sraz, tam to bude jiste jeste zivejsi :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    bych uprimne receno moc nechtela, aby tohle byl klub filozofu :) takovych tady na nyxu je hafo :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: coze? me, to jsem psala preci :)
    GAF
    GAF --- ---
    CHORCHEOS: mně se v poslední době začalo dařit zvyky vytvářet (teda víš co - ty co se mi hodí, jakože nástroj, ne že jsem zamčený o něco víc v železné košili :) a snad možná i rušit. To bych pak měl svoje ego zcela v rukách. Se těším, že to asi půjde.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: a komu to tak pripada?;))))))))))))))))))))
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    GAF: zvyky, stereotypy v tomhle pojetí.
    GAF
    GAF --- ---
    VEROUNKA: jo jasněěěě, a ono se může v člověku zvrtnout právě to s myšlením co jsem zač. Že potom si začne myslet, že jenom ego je to "já jsem". A to se stává možná jako fenomén nejčastěji.

Brrr, tak to by bylo nanic... No i když. Ono takový člověk to vlastně vůbec nemusí poznat a špatně mu taky být nemusí. Hmmmmmmmm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam