• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    MTO
    MTO --- ---
    MKAA: jestli muzes torrenty, tak pouzij http://www.search-torrent.maaan.info/

neco tam je :-)
    MKAA
    MKAA --- ---
    RANGDROL: skoda ze to nemuzeme sosnout .)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: vtipne :)
    MTO
    MTO --- ---
    RANGDROL: hezke synchro s dvd :-)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    dvoukvitek tam ma peknou kosily;)
    je to sranda-pred tydnem jsem byl v knihkupectvi a me oci se zastavili u knizek teryho precheta-nikdy jsem to necetl a nejak me napadlo,ze bych si to chtel precist,ale knihu jsem si nekoupil.o tri dny pozdeji se stavil kamarad s dvd s timto filmem;)))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: :)))

hehe, no ja spis myslela takovy to "chm, ten stinek po leve strane te prave lehce nekontinualni linie se mi zda byt trochu neodpostatneny" a dalsi podobne komentare zarucenych, avsak slepych znalcu ;)

barva kouzel jo? :) to by me fakt zajimalo, jak tam vypada dvoukvitek :))) to je muj velky oblibenec :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    Terry Pratchett's Discworld - The Colour Of Magic

takto se to jmenuje v originale
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: nemuzu ani napsat,ze se me libi?:D
    na stazeni to nikde nemam,ani v ecto vecech nejsem zbehly,ze bych to nekam hodil,ale urcite to stahnout jde a doporucuji,krasne udelane a jsou tam hodne zajimave paraely se soucasnym stavem na zemi;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    doufam, ze tady v tom klubu nebude zadny ignorant nikdo hodnotit "kvalitu" tech maleb, s prominutim :DDD
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    nemalovala, ale uz jsi druhy, kdo se pta, tak jsem to asi mela uvest (mela jsem za to, ze staci rozkliknout, odkud obrazek pochazi, pac pak je to hned jasne :) )

zfilmovana zemeplocha? nemas to nekde ke stazeni? ;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: to jsi malovala ty ty tri obrazy?
    jinak sem se ted dival na nadherny film-od teryho precheta-zemeplocha-krasne spracovany-moc doporucuji
    plus,nevim jestli jsem to uz sem nepsal,jestli jo,tak se omlouvam
    v cestine vysla kniha:
    prastare tajemstvi kvetu zivota
    moc zajimava
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    a do tretice, a tot vse :))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: jojo, na frekvenci :) vnimani :) je to super nahodou, vsechno jsou jenom frekvence, vyjadritelny pro nase vnimani svetlem a zvukem. treba existuje jeste nejake komplexnejsi vystizeni FREKVENCI, nez svetlo a zvuk (nic proti nim, jsme prece jenom tela svetlna)

ale mohla by to byt "ta nova" dimenze, shrnujici frekvencni vyzarovani tzv. "jednou vetou" :)) (jednim smyslem) :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    ODE: no taky vyborny..
    ODE
    ODE --- ---
    MKAA: hihi, toto to vystihuje podobne :o)

:o)
    GAF
    GAF --- ---
    RANGDROL: jo ! jo... takhle bych si to býval myslel, kdybych byl býval věděl, co mi půjdeš odpovědět a věděl, že si to tak taky myslim ještě předtim.

;-D
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    GAF: taky se me libi jeho zvyk;)
    GAF: ja urcitou barvu chapu jako frekvenci,ktera muze mit urcite kvality hodici se napr.k leceni atd.
    na vnimani jednotlivce zalezi jak moc je schopny se na danou frekvenci naladit a prijmout ji do sebe k jiz zminovanemu leceni napr.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam