DADULKA: co se týče alergie - od doby, co si uvědomuju, že jsem tak nějak... jiná, nebo resp. od doby, kdy jsem vyplula z převážného pobývání v nagualu do tonalu, mám alergii na slunce... projevuje se to slušnou nevolností při/po pobytu na slunci... dneska už mi bohatě stačí 10min. a mám víc než dost.
co se týče jídla... čím dál méně snáším různé náhražky apod... a "mléko" (nemůžu to ani nazvat nesnášenlivostí laktózy... ono v tom dnešním "mléce" moc mléka není...)
atp.
krom toho, že mě fyzická aktivita často vyždíme, po krátké době, je mi pak i špatně od žaludku. naopak duchovní cvičení mě nabíjí hrozně moc... sem tam to odnese žárovka, nebo tak, výkyvy proudu...
ono taky záleží, jaká je to fyzická aktivita... 5h v lese mě nijak zvlášť o energii nepřipraví, spíš to energii transformuje, zato stačí dojít na úřad a jsem upuštěná.
prostě... záleží na prostředí - to hustě civilizované saje energii jak blázen a zpátky nevrací skoro nic, krom pocitu prázdnoty.
jinak mám teď asi po týdenním období, kdy jsem měla problém jíst, duch prostě neměl moc zájmu o udržení se zde, na fyzické pláni. tohle se mi stává vcelku často, zvlášť ve větších městech. ten cvrkot je zahlcující. ztrácím pak zájem se vůbec snažit o uzemnění, protože... proč se uzemňovat, nejsem masochista,)
mám nějaký vychytaný tělo-opouštěcí systém, stačí málo a adios.)
(zvýšený hlas, nepřátelské naladění, bolest, násilí... - a stačí opravdu náznak, z tohoto důvodu se třeba nedívám na krváky apod.,))
jsem jako lakmusový papírek, nebo kanárek, co ho nosili do dolů.
například jsem omezila i chození mezi lidi... prostě mě ten marast doslova otravuje krev. volím alternativy.
zkoušela jsem to (i na doporučení dalších) všemožně odstiňovat, odrážet atd., ale nejde mi to - nakonec bych na to vynaložila tolik energie, že by to vlastně nemělo smysl, krom toho mi to kalí zření. prostě si hledám jiné cesty, jak s tím fungovat a jak to používat. momentálně jsem víc vědma, než bojovník.