• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MACHALIK: Viď, skoro to vypadá, jako by ji vyretušoval i klín... připomíná mi to neoblečenou figurínu (z obchodu pro těhotné).
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    JAHMAR: Jak dlouho jsi ji retušoval?
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    ZABIAS: dohadujte se pls soukromě přes poštu, nebaví mě to tu furt číst
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    PEJR: rozhodne asi lip nez ty protoze praci nehledam :D ... no kazdopadne nechapu proc uz toho OT nenechate ok mate nazor na moje fotky ale to sem nepatri podle me.
    PEJR
    PEJR --- ---
    ZABIAS: zdá se, že s fotografickou technikou umíš zacházet stejně obratně jako se rčeními..
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    JAHMAR: sviceno bodove jo ? lol. jo sory ze ty fotky nejsou prehanne prohany filtrem :D. hele ten ma rad vdolky tendle zase vdolky. ja se tu bvubec nechci OT ohanet jaky sou moje fotky a jaky sou ostatnich proste sem se nabid, rekla z eje to moc informativni ze je to vo tech lidech a ne vo napadu tak sem ukazal nejakej z napadem. konec , at si schani pana umelce jinyho ja sem vklidu. ano kvylita fotografie zavisi na cene :)
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    ZABIAS: i jednoduchá atelierová fotografie jde zpracovat kreativně viz třeba foto u většiny vašich prací jde jen o klasické tuctové focení, buď nasvětlené vše tvrdým světlem nebo naopak vše ve stínu a svíceno bodově.... což jsou jen obyčejné základní věci které nabízí každej levnej fotolab co má atelier..... nechci bejt nějakej zloun, ale když někoho lákáte na svoje služby měl by jste nabízet jiného než něco co dostanete na každym rohu ;)
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    ZRK: za normálních okolností bych se hned nabídl, ale bohužel před pár měsíci jsem přišel o foťák, zůstali mi jen objektivy atd, mám sice takový provizorní cvakátko, ale s jeho výstupem nejsem moc spokojenej takže na nějakou kreativitu se nějakou dobu nepohrnu =/
    ZRK
    ZRK --- ---
    JAHMAR: Docela souhlasím...ráda bych něco s nápadem. Koukám, že mi tu plusíčkujete, ale nabídka žádná. Pokud jsou problém penízky, no tak samozřejmě něco mám, nicméně jsem doufala v to, že se někomu fotit těhuli bude hodit do nějakého projektu. Ráda bych stihla mít nějakou použitelnou fotku pro přítele do 20.8., tak kdo se mě ujme? ;)
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    ZABIAS: nic proti, ale z té prezentace je to spíš jako těhotenská produktovka ;)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZRK: tak dej vedet nafotime nejakej tehotenskej akt.

- Těhotenské fotografie
    http://www.photo-agency.cz/foto_index.php?galid=119
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    BARUSSS: skoda tech vlasu a oboci. Ta cernobila je hezka.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Asi TRANSQUILITY chtěl zavtipkovat, ale musim přiznat, že mě to taky napadlo. Nemáš nějakou normální (myslim bez té našpulené pusy)? Jinak vypadáš, že jsi moc pěkná holka, potenciál máš :)
    (...jsem OT, takže se časem smažu)
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    BARUSSS: s touhle pusou uděláš kariéru;)
    ZRK
    ZRK --- ---
    MODELKA VIZITKA ZRK

Nabízím se jako modelka v Praze. Nejsem profík, ale jsem imho celkem fotogenická a tvárná. Nyní jsem i těhotná a ráda bych to využila!
    Krom rize hambatejch fotek se nebráním ničemu, ani jemným slušivým aktům.

http://www.facebook.com/profile.php?id=1481533358

PS: chci pěkný fotky na památku, peněz moc nemám (resp. nehodlám tolik investovat v době, kdy bude třeba investovat jinde;).
    SHULDAA
    SHULDAA --- ---
    Poptávam,, nekajou slečnu, ženu z Plzně a okolí, našel jsem zajímavej exteriér , a napadlo mě pár fotek..
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Zdravím. Potřebovala bych poradit. Ráda bych jako dárek koupila foťák (nejspíš z druhé ruky), ale vyznám se v tom jak koza v petrželi... Měla by to být digitální zrcadlovka, cenově za tělo okolo 8-9 tisíc značka Nikon či Cannon. Nějaké typy ohledně konkrétního modelu, popřípadě bych moc ocenila kontakt na nějaký bazar (kamenný v Brně, či internetový), kde by případně dobře poradili (ne pouze s vidinou svého zisku). Díky moc.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JINE VIZITKA DEEFHA
    Stálá nabídka: Pro vznikající lifestylový webový magazín mojenožky.cz hledáme modelky i fotografy se specializací "od pasu dolů".

Primárně NE fetish, ale fashion, boty, spodní prádlo, glamour, produkty, tematické ilustrační fotografie, interiér i exteriér. Produkci a ateliér zařídíme, máme nicméně zájem také o už existující fotografie a především o dlouhodobou spolupráci.

Nechceme prostě využívat profláknuté fotobanky a jdeme na to trochu jinak, viz info o našich akcích zvaných fotopiknik: http://blog.mojenozky.cz/2011/06/moje-nozky-ve-stromovce.html
    ZEKY
    ZEKY --- ---
    HONOROVANÉ NATÁČENÍ HUDEBNÍHO VIDEOKLIPU (kapela The Paranoid), PRAHA
    /hledáme oduševnělé typy mladých lidí s hereckým, či pohybovým nadáním, účinkující by se neměli bát vody/

-DÍVKA vzhledově 16-20 let, +170cm, dlouhé vlasy, štíhlá/hubená postava, éterické vzezření
    -KLUK vzhledově 18-22 let, štíhlý - nejlépe mírně atletická postava, delší vlasy, tetování/piercing není podmínkou ani překážkou

Natáčení probíhá v příštím týdnu,
    fotografie a kontaktní údaje posílejte na alenajulie@gmail.com,
    výzvu posílejte kamarádům s hereckými ambicemi,
    děkuji!

AJ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam