• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    Pokus o obnovení klubu... .-)

Tento klub má sloužit k prezentaci nabídek a poptávek po fotografech, modelech/kách, vizážistů/tek a lokací.

Časem, pokud se povede, můžem zas dodržovat pravidla níže, ale teď buďme rádi za cokoli smysluplného :-)))

Aby v tom nevznikl zmatek, zkusme dodržovat určitý systém.

Chcete li se nabídnout, napište příspěvek který bude začínat role VIZITKA nick tedy například MODELKA VIZITKA FRONEMA. (další možnosti jsou FOTOGRAF (bez rozlišení pohlaví), MODEL, VIZAZISTA (opet bez rozliseni pohlavi), případně LOKACE nebo ATELIER...

Umožní to filtrovat nabídky. Do příspěvku dále napište odkud jste, jaký styl preferujete. Velmi žádoucí je ukázka nějakých prací které máte už za sebou.

Pokud chcete aktualizovat vaši nabídku smažte tu bývalou!

Rozhovor na fotografická témata není na závadu ale s mírou prosím. (Balast časem případně promažu)

rozbalit záhlaví
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    IVIQ: Zajímavější jsou IMHO ty verze bez fotošopy.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    IVIQ: Uff, tak to je síla. Sorry za koment, ale tohle už je moc IMO.
    IVIQ
    IVIQ --- ---
    Hledám holohlavé modelky/modely co se neboji ušpinit, pro výstavní projekt http://www.facebook.com/media/set/?set=a.135760679782340.18489.135698166455258&type=1
    SYKES
    SYKES --- ---
    TRAMIN: co tančí, kde tančí, jak vypadá... takhle moc dobrovolníků nenadeš :-) [vyvrať mi mou představu, že je to uhrovatá dvanáctiletá breakdancerka odněkud z Opavy :)]
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Hledam fotografa pro kamosku. Je tanecnice a potrebuje nejake fotky pro agenturu. Zatim je to nevydelecna zalezitost, takze idealne za nejak malo.
    nejlip do posty. dik
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    Dokud je ještě sluníčko, nějaké modelínové slečny z Plzně nebo KV? kdyžtak do vzkazu. TFP jen tak do portfolia.
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    Scháním pro focení do školy (focení většinou v průběhu dne) "modelku" na focení v průběhu celého roku - studie člověka, focení v atelieru a v exterieru, nejspíš i akt. Focení klasicky na ČB film, výstup klasická fotografie. Nemám žádná kritéria, zárověň nemohu nabídnout žádný peníze jen výsledný fotky (možno i v digitální podobě). Případně piště do pošty...díky!
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Hledáme pokerovanější holku na focení TFCD:) www.atelierw.eu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Pro focení v neděli 11.9.2011 katalogu pro značku Fashion-mami www.fashion-mami.cz schaním modelku svoje fotografie s mírami, věkem a kontaktem zasilejte prosim na email info@photo-agency.cz
    odměna 500,- 15-20fotografií vhodné pro začínajicí či pro rozšíření portfolia.

http://www.facebook.com/group.php?gid=15472713204
    www.photo-agency.cz
    SOLIVAGANT
    SOLIVAGANT --- ---
    MIORIEL: odpověď posílám do pošty
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    Ahoj, potrebovala bych udelat par hezkych portretu (potrebuju to pridat k dotazniku). Nemate nekdo cas a chut to nafotit cca za tyden?
    DUR
    DUR --- ---
    Hairstylist VIZITKA dur
    Nechce někdo učesat? Klasika i totální magořiny, mám teď nové umělé vlasy na přidělání... práce na www.durduin.com
    CRAYZZEEEMAN
    CRAYZZEEEMAN --- ---
    BARUSSS: pravda, my fault... je tam malej nápis že je to výběr z galerie :) toho jsem si nevšim... :) spojil jsem si to jakože jsou to lidi od nich nicméně jsem na to koukal a je tam to propojení takže pokud hledáš angažmá v Pčku tak proč ne jinak asi zkus něco jinýho :D
    CRAYZZEEEMAN
    CRAYZZEEEMAN --- ---
    BARUSSS: dalo se čekat při pohledu na fotky týmu :)
    CRAYZZEEEMAN
    CRAYZZEEEMAN --- ---
    BARUSSS: je to jen moje domněnka, nikd jsem to do podrobna nezjišťoval, ale jestli se nepletu, je tam myslím propojení na freefoto/video... Což bude dost určovat použití modelek...
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    murhaaya: krásné fotky;)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ELHO_CID: Zvemi je asi nejlepsi :))
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MURHAAYA: Hlavně ta Zvemi je výborná.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    BARUSSS: zklamani je oboustranne.
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    MURHAAYA: to víš, modelky .)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    BARUSSS: domluvene foceni odrekla a uz se neozvala.
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    MACHALIK: to neni moje práce....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam