• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    RIEL
    RIEL --- ---
    Shnaíme modelky na prehlidku ktera probehne 6.cervna na VSUP. Fotky cele postavy prosim zasilejte na lucieriess@centrum.cz. Diky
    MAYNKA
    MAYNKA --- ---
    sháním hezkou holohlavou modelku na focení jedné školní práce jedné kamarádky.
    tzn, za to asi jen hezké fotky a možná nějaká flaška
    je potřeba nafotit tyto "brýle"
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.259342694143271.60964.190061444404730&type=1
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Ahoj, sháním na toto pondělí 16.4. (případně pak i pátek) modelku na TFP focení, cca od 15:30 do 17:30 max (stačí hodina) v Centru Foto Škoda, ve Vodičkově ulici v paláci Langhans. Jde o školení na profesionální středoformátové datové stěny Hasselblad (cena foťáku přes 300 tisíc), momentálně nejkvalitnější nástroj pro ateliérovou fotku.

Požadavky na modelku nejsou veliké, ideálně čistá pleť, s minimální vrstvou make-upu, delší vlasy, stačí zajímavý outfit (halenka s šátkem...), ale v podstatě je to jedno. Účel je, aby na fotkách bylo hodně detailů (pleť, vlasy, tkanina).

V případě zájmu prosím kontaktujte do pošty nebo na číslo 604432005 Vojta, předem děkuju a těším se na spolupráci, ahoj.
    ZRK
    ZRK --- ---
    ovlivněná čerstvá mamina...už mlčim, už mlčim:))
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    dík za pomoc :)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    ...nevkus stoho doslova kape, brrr
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    ZRK: vypada to trochu jako plastova hracka, ale to cerstvy mamine nikdo nevysvetli :) proste by to mohlo byt vkusnejsi, mno :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    SIIMA: já tam nic jiného nevidím než čerstvého kojence s kytkou na hlavě:)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    to neni jen ta kytka. fakt to na Tebe pusobi jako dite?
    ZRK
    ZRK --- ---
    :)) Kvůli obyčejný kytce na hlavě? :))
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Coto? Zvonilo mi v usich
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    TWARR: nebo podvazky ;-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    SIIMA: me tam chybi vobojek a voditko ;))
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ZRK: mně to už přijde přehnaný, to už není dítě
    ZRK
    ZRK --- ---
    SIIMA: Asi jsem mimo, ale mě se to teda líbí...

BTW kdyby chtěl někdo fotit miminko v Praze, tak my se nabízíme ;)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ZACK: buduarek a kojenci se ale perou o druhy housle. Prvni dycky bude hrat glamůr
    ZACK
    ZACK --- ---
    MURHAAYA: Prachy dobry, na to ze staci vzit kojence, napumpovat sedativy, narvat do sitovky a tutununu to je ale loskosny dlobecek, mrd ho bleskem dokud je v komatu. Nemuzu se dockat, az ledy polevi, foceni kojencu nebude in a na sve pravoplatne misto na trune nejvetsiho hnusu komunalni fotografie nastoupi buduarek. To ma v sobe aspon tu spravnou punkovou perverzi.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    I ty, Brute?
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Potrebuji doplnit sve portfolio a par portretu novorozencu. Proto touto cestou poptavam nekoho s miminem, kdo nema problem dostavit se na foceni do Brna. Samozrejme vam prcka nafotim zadarmo. Jako bonus vam pridam par vytistenych kousku. Na oplatku pouziju 2-3fotky na svuj web. Pripadni zajemci do posty.
    Lukáš Předínský | Fotografie
    http://predinsky.ic.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam