• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    KLARINULA
    KLARINULA --- ---
    hledám někoho, kdo by mi nfotil nějaký pěkný fotky..odměna dohodou :)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    GRANTORINO: To by ses divila co vsechno si daj lidi na FB :P
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MURHAAYA: jako souhlas, fakt to není jednoduchý nafotit i když je zajímavej model.. fotky od různých fotografů, stejný téma, stejný světelný podmínky a jedny jsou otřesný a druhý povedený... zcela běžný
    viděla jsem miliardu fotek třeba výrazných tanečnic z jeviště, je to perfektně profi nasvíceny, tanečnice jsou jak modelky, extra štíhlý, perfektně nalíčený, oblečený, fotograf má výbornej foták a vyjede z toho fotky, že bys to ani FB nedal...
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    Jasny!
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    pristi tyden planuji fotit pro vlastni prezentace v praze nejaky fashion fotky plavky (mam) + kdyz bude zajimavy obleceni. schanim pripadne nejakou vizazistku + stylistku forma tfp kazdopadne kdyz se fotky povedou mozna budu mit kupce tak bysme se pak o pripadnej zisk delili jasny.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    REPLIKANT: aha...přehodnotím to ;-)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    SIIMA: (... a odkdy je tohle problém? ;)))
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    EOS: DUH...
    EOS
    EOS --- ---
    MURHAAYA: Neber to špatně, jen jsem chtěl říct, že jsou to často lidi už sami o sobě výrazný.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    TENZO: přesně tak. buď jsou to samý hezouni, což mě fakt neba a nelíběj se mi a ti (obvykle) starší a zajmavější mám zas problém oslovit kvůli focení (...aby si pak nemysleli, že chci vošukat ;-))
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MURHAAYA: ovšem tohle je hezounek jak vyšitej, to jo :))
    TENZO
    TENZO --- ---
    BLACKDRAGON: Protoze potkat chlapa co je zajimavej je o dost tezsi v dnesni dome. Samej gelomrd s XXL svalama v XS triku medium rare ze solarka...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    EOS: to uz mi tu par lidi davalo sezrat a jesli je portret kohokoli snadnej tak to asi vnimame jinak. ja si vybiram lidi, ktery sou zajimavy, protoze nezajimavej clovek... co na nem chces fotit. mam fotit manekyna z vylohy jen proto, ze to bude narocnejsi? Krom toho ty lidi jsou moji pratele, takze je naprosto prirozeny ze fotim svoje pratele.

krom toho, kolem hellu se motala a mota takovej pocet fotografu a vyfotit umi hovno a pritom maj stejny snadny cile jako ja a ze za tech skoro pet let sem jich uz videl hezkou radku.
    EOS
    EOS --- ---
    MURHAAYA: No právě. Ty si totiž, při vší úctě k Tvým fotkám, většinou vybíráš a priory "snadný cíle", tj. takový, který jsou už samy o sobě prvoplánově zajímavý čímsi dostatečně "exaktním". :-)
    EOS
    EOS --- ---
    BLACKDRAGON: Jasně, že je to větší výzva. Ovšem když ukecáváš babu, může si přinejhorším myslet, že ji chceš zbalit.. :-)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    BLACKDRAGON: ja chlapy fotim, ale musi to byt fakt hezounci :)
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    a mozno je to vacsia vyzva :)

MAR_8337x.jpg (707553 B)
    EOS
    EOS --- ---
    BLACKDRAGON: Zkus si to a poznáš. Chlap se skoro pořád tváří, jako mistr světa, ať kácí stromy, nebo si hraje s mašinkama, ale ženský stačí půjčit klobouk.. :-)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    odkud jsi spadl? to přece není pravda:)
    ale ženská obvykle vypadá na fotce o něco méně blbě než chlap, zvlášť při pózování ;-)
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    preco vsetci fotia iba zeny? :) ci uz muzi alebo zeny fotografi? :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam