• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ban za IQ je skvěle přesnej termín :)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    se svou trochou do mlýna - to že holky veřejně nevypisujou do auditka, že by měly zájem neznamená, že se neozvou do pošty. mě se minule ozvaly dvě. jedno focení máme za sebou, jedno před sebou.
    spolehlivost zatím dobrý:)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Ze vsech modelek takhle krz net, se vyklubala nespolehliva drubez.
    Na fotopatracce sveho casu sem daval inzerat , moje stranky byly v odkazu, psal jsem co hodlam fotit. Par holek se ozvalo a jako ze zajem by byl a pak dal nereagovaly i kdyz postu cestly. Tady z nyxu to same a bud nedorazi nebo zrusi foceni par hodin predem kdyz sem treba uz pripravenej z prace s kilama vybavy nebo to rovnou dostanou zakazny od svyho zarlivyho pritele (no booze tak nefotim fotky jak na maturitni tabla)... Vsechny co sem poznal pres nejakej inzerat se takhle vyvrbily. Ty co sem poznal osobne dopadly daleko lepe.

Proto uz hodlam fotit jen s myma vice ci mene blizkyma kamaradkama. Tenhle klub mam booknutej uz jen ze setrvacnosti.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MURHAAYA: jak jako vymstili ?
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Zadne prispevky tu negeneruji odezvy. Vsechno to tu zni jako vykriky do tmy. A protoze vsechny slecny na inzerat se mi na foceni tezce vymstili, tak si uziju trochu zdejsi palivy Flame omacky a pujdu o dum dal.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    FRONEMA: nektery jeho vykriky do tmy sou fakt na smazani, ale konkretne to posledni s tim kulecnikovym stolem ci co je k tematu, takze uplne banovat jen za IQ je imho zbytecny
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ok, vysvetlim, muj dojem je, ze ty zabiasovi inzeraty nemaji zadnou odezvu, nicmene pokud to tak neni, a reaguji mu do posty nadsene slecny ze s nim chteji fotit, tak nemam zadny problem, at si sem dava inzerat kazdy tyden. pokud ovsem to tady nikoho nelaka, a je to jen jeden z peti klubu do ktereho to vzdycky rozkopiruje tak mi to tu prijde zbytecne.
    nezapomente ze tento klub vznikl jako vicemene staticke skladiste vizitek, tudiz neni neuspechem, pokud tu mesic nepribyde zadny prispevek.
    EOS
    EOS --- ---
    Taky jsem si napřed myslel, že jde o jeho tragickej analfabetismus. Jinak s ním nemám žádnej problém, při jakékoli osobním kontaktu mi nikdy nepřišel o nic pošahanější, než já. Takže, o co že jde? Taky mi to asi úplně nedošlo.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    A ja bych to klidne dal pitval. Odlozim svoje ciste osobni antipatie vuci zabiasovi a z ciste technickeho hlediska. Nabizi nekomercni foceni pro zabavu v klubu pro to urcenem. Je vic mene jediny kdo tak zde cini a klub je jinak vice mene mrtev. To jak zabias pise a foti vsichni vidime a na zaklade toho se kazda z modelek muze rozhodnout, zda je to jeji parketa ci ne. Precetl jsem si pravidla a jeho posledni nabidka co vyvolala takovou vlnu odporu mi neprijde, ze porusuje pravidla. Nabizel komerci, dostal pres prsty, protoze tady se organizuje jen ciste umeni (sic) tak komerci nenabizi a je to zase spatne.

Jinejma slovama: uz dlouho to tu stoji za hovno, zadny prispevky (a nejspis unbooknu az se vyjadrim), zabias aspon to ozivi skutecnou nabidkou, ze ktery vzdejdou fotky, i kdyz ne buhvijaky, a ty se jeste certis? To mi ho teda vyndej, ale nechapu proc?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ZABIAS: o tvem pravopise jsem se nikdy nezminovala.

nebudeme to tu rozebirat dal, pokud mas zajem, muzeme v poste. kazdopadne bych te timto rada oficialne a otevrene vyzvala aby ses to tu prestal snazit "rozhejbavat"
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    FEFERONIE: hm ano to jiste je dukaz :D lol kor na internetu v dnesni uspechany dobe ;) rekl bych ze by to chtelo spis kapku lidskosti.

Myslim ze vsici vite ze pisu s hrubkama, preklepama, a ze vo tom to neni jak co kdo pise, ale vo tom co chce rict.

(klidne smazat tento OT prispevek, dal uz to rozebirat tady nechci)

FRONEMA: njn myslim ze si zbytecne zaujata, spravopisem mas pravdu ale vo nem to tady neni ne ? hlavne ze je tu nejaka snaha podle me ta by se taky mela pocitat. rekla si zadna komerce OK, ale nekomercne kdyz se snazim to tady rozhejbat nevim fakt ze ti to tak vadi (preklepy, gramatika)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    FRONEMA: jakou uroven?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ZABIAS: myslim ze tve prispevky vyrazne snizuji uroven tohoto klubu, nejsem rada ze to tu timhle zpusobem "zije". kazdopadne osazenstvo si te chce z nejakeho duvodu tu nechat tak prosim....
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    ZABIAS: tvůj psaný projev je důkaz inteligence:)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    btw koho nebavim si me muze dat do ignoru sam a nebudou se mu mi pripevky zobrazovat. hmmm no proste zase utok na moji osobu dukaz inteligence .
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MURHAAYA: diky.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    psal sem to z mobilu a cosove sem nestihal jen me to napadlo ze by se treba nekdo pridal a kdo nema plany na nc napr ze jo . nechapu FRONEMO proc se porad do me navazis nebylo to nic komercniho rpesne proste to co sem patri. bys mela bejt rada ze sem neco dam ne asi ze to kapku zije !!
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    ale chcy vyded ti fotki!!!
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    I kdyz me zabijas svym pristupem k me milovane fotografii primo odpuzuje a jeho cestina vyvolava i mem neprilis pravopisem postizenem mozku zachvaty migreny a docasne ztraty zraku, tak nespatruji duvod mu dat RO.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---

at to neni administratorska zvule, prosim vas o vyjadreni vaseho nazoru: ZABIAS v tomto klubu

47 hlasy od 47 respondentů

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam