• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    TENZO
    TENZO --- ---
    Hledam modelky pro svoje fota. Odvaha a castecna silenost vyhodou... (Olomouc, TFP) portfolio zde http://www.flickr.com/photos/plusm-nus/
    ZACK
    ZACK --- ---
    HUGGI: Jasny, to uz to treba bude "hotovy" :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ZACK: ok..napisu jakmile to bude zase aktualni;)
    TENZO
    TENZO --- ---
    STRUDLA: fotoparta.cz ma nejakej atas k pronajmu primo na prikopech vedle vaclavaku.
    ZACK
    ZACK --- ---
    HUGGI: Aktuali fotka neni (uz tri roky rikame "az to dodelame"). Mistnosti mame vic, ta hlavni atelierova s pozadim, zavesnym systemem atd. je rekneme 5x6 metru.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ZACK: to je mi jaqsny, ale stacila by jen jedna fotka prostoru..+rozmery v metrech..posledni dobou atelier docela vyuzivam a potreboval bych nejakou levnejsi variantu..
    ZACK
    ZACK --- ---
    HUGGI: Cely pristi tyden budu pobliz, tak pokud to nekoho fakt zajima, posta, domluvime den a hodinu, ukazu, vysvetlim. Propagacni materialy k tomu nemame, protoze to nijak nepropagujeme, jen kdyz se nekdo pta, jako tady.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ZACK: Nedodas nejaky fotky a pripadne seznam toho co je tam za vybaveni..
    ZACK
    ZACK --- ---
    ELHO_CID: STRUDLA: za 500 na pulden (nikdo vam nebude pocitat hodiny, nejsme Kolbenka), zakladni vybaveni, Mala Strana (Vlasska), neda se tam zaparkovat a je to podstatne vetsi punk nez co ma digifoto :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    STRUDLA: digifoto.cz sou nejlevnejsi podle me. a nebo bys mohla u me za nejakou flasku jestli to nemas moc komercni a neni toho hodne.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    STRUDLA: Já bych taky nějaký čas od času potřeboval, ani by nemusel být moc vybavený.
    STRUDLA
    STRUDLA --- ---
    HLADAM FOTOATELIER Praha

Neviete niekto o nejakom lacnom prenajme fotoatelieru v Prahe? Musi byt vybaveny. :) Dakujeem
    IVIQ
    IVIQ --- ---
    Hledam štíhlé a supeštíhlé lidi. TFP Praha vlastní projekt
    www.facebook.com/mazgutphoto
    EOS
    EOS --- ---
    FRONEMA: Čím se ta debata tvářila, že by mohla někam vést? A kam vůbec? K veřejnému upálení ZABIASe? Nebo ke stejně blbé náladě, jakou jedni a titíž "univerzální experti" bez elementární slušnosti tradičně otravují fůru jiných fotodiskuzí?
    Při vší úctě, tohle, jako šéfová, příliš nezvládáš. Nebo tu fakt chceš mít kupu sraček, se kterou se dle zářného příkladu pár zlomyslnejch virtuálních asociálů brzy osmělí i připosraní prdelolezci? Má to být komorní datadáze amatérských fotografů a modelů, s decentní přátelskou debatou k tématu, nebo permanentní dementní přestřelka arogantních samozvaných profesionálů?
    Pokud Tě zajímá názor převážně tiše sledujícího řadového uživatele, tak za mě to první.
    RAH
    RAH --- ---
    SIIMA: ja dost dobre nechapu Tvou odpoved:1.kdy ja na neco pritakaval Zackovi??!!!2.ptala jsi se jestli jsem nekdy videl Tve fota,tak jsem slusne odpovedel,ze ne.Potom jsem rozklikl Tve info a tam zahledl jednu fotku pod kterou bylo napsano SEN,tak fakt sorry,ze nejsem jasnovidec neb z toho neni patrne jestli je to autor ci nazev...
    ZACK
    ZACK --- ---
    SIIMA: na to bych si musel vzit dovolenou a dvojitou plinu.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ZACK: aby ses příště neposral z každýho mýho komentu :-)
    FRONEMA: oukej..
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ZACK:
    SIIMA: omezte se na prispevky k tematu nebo prileti nejake to RO
    ZACK
    ZACK --- ---
    Aby ses z tech palcu neposrala :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam