• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    Pokus o obnovení klubu... .-)

Tento klub má sloužit k prezentaci nabídek a poptávek po fotografech, modelech/kách, vizážistů/tek a lokací.

Časem, pokud se povede, můžem zas dodržovat pravidla níže, ale teď buďme rádi za cokoli smysluplného :-)))

Aby v tom nevznikl zmatek, zkusme dodržovat určitý systém.

Chcete li se nabídnout, napište příspěvek který bude začínat role VIZITKA nick tedy například MODELKA VIZITKA FRONEMA. (další možnosti jsou FOTOGRAF (bez rozlišení pohlaví), MODEL, VIZAZISTA (opet bez rozliseni pohlavi), případně LOKACE nebo ATELIER...

Umožní to filtrovat nabídky. Do příspěvku dále napište odkud jste, jaký styl preferujete. Velmi žádoucí je ukázka nějakých prací které máte už za sebou.

Pokud chcete aktualizovat vaši nabídku smažte tu bývalou!

Rozhovor na fotografická témata není na závadu ale s mírou prosím. (Balast časem případně promažu)

rozbalit záhlaví
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MURHAAYA: s tim jak se blizi vikend tak to nemusi byt nutne tento vikend, ale hledam nejakou focenichtivou slecnu.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Praha:
    Na vikend shanim nejakou zajimavou modelku, spis ostrejsi rysy. Mam nejaky barevny velkoformaty tak bych to rad vyzkousel, foceni nekde v pleneru, nahote se nebranim, ale vzhledem k pocasi ji nevyzaduju. Vsechno TFP s tim, ze pak zvu do kavarny na teplej caj/kafe.

Prace treba:
    murhaaya | people
    http://murhaaya.com/index.php?pageId=3
    predstavuju si neco takovyhohle, ale obleceny a vic podzimni nalada. Zkusim i barvu:
    Silecia
    http://murhaaya.com/sessions/078-silecia/
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    Tak přestěhoval jsem se do Prahy a hodila(y) by se nějaká zajímavá(é) slečna(y) modelka(y) "průvodkyně" po zajímavých lokalitách.... focení celkem improvizovaně TFP moje práce zde: https://www.facebook.com/marekrebrosphoto
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Hola, nechala jsem si ušít svatební šaty (dvoje) a na obřad a celý den jsem nosila jen jedny. Hledám fotografa na TFP, ideálně park Vyšehrad, Petřín ....chtela bych pár fotek postavy a nějaký snímky v pohybu (ala tanec) - šaty bílý saten, do pasu připinaci velká černobila mašle. Ale dalším nápadům se nebráním. víc v poště (karta asi i na nastence tu v klubu, ilustracni foto v infu)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Hledam modelku k nafocení přebalu CD nevydělečného interpreta a písničkáře Jana Wolfa http://www.bluesrock.cz/

bude se jednat o glamour focení (v podvazkách a v učitelském u tabule)

hledam modelky pouze TFP + uvedení jména na přebalu.

zajemkyne mi fotografie zasilejte na casting@fotodobias.cz společne s telefoním číslem pro rychle domluvení.

uvítám zajemkyně s vlastním oblečením či rekvizitama není podmínkou .
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Kamarádka shání vizážistku, přespříští sobotu jde na casting na prádlomodelku a holky se tam budou muset samy nalíčit. Takže by potřebovala poradit, jak a co by jí pro fotoúčely sedělo nejvíc, protože sama se normálně líčí minimálně.
    MISHKA85
    MISHKA85 --- ---
    FRANCIMOUR: hezká práce i fotky :-)
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Sorry za amaterismus:)
    Hledám modelky, na "emocionální focení".
    Focení stylů fashion, glamour a možný topless i lehčí akt.
    Kde a jak se bude fotit ?
    Focení interiér i exteriér, v Praze a blízkém okolí. Jedná se o černobílé fotografie a to formou TFP ( pokud si někdo netroufne na vlastní vizáž dokáži zařídit vizážistku).
    Fotografie jsou určené na rozšíření booku a po dohodě i na možné vystavení na FB, FP nebo stránky atelieru.
    Nejedná se o erotiku, ale o přirozené fotografie s denním světlem. Z fotografie musí být cítit přirozenost a musí mít příběh.
    Pokud máte zájem pište zde nebo na FB www.facebook.com/www.atelierw.eu
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    ZRK: jj, to mam :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    BERNIE: To nic...zřejmě máš Máchalíka, jako spousta dalších, v ignore. Nepsal nic důležitýho ;)
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    nyx mi ukazuje, ze mi nekdo neco psal, ale nic tu nevidim. Posta jeste jednou?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    BERNIE: Mohl bys vyfotit třeba nahou babu v industriální hale se střepama v okně!
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    Pro brnandy. V nedeli 12.5. jdeme fotit do Zbrojovky.
    Jedna velka hala, blizke okoli, industrial. Pokud mate chut, ozvete se do posty, domluvime detaily.
    ZACK
    ZACK --- ---
    SPOBY: Nesvlikas se, tak co s tebou, ze jo...
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    SPOBY: Ahoj, nejlepsi je nahodit rovnou odkaz na fotky, klidne jednu civilni a jednu nastajlovanou ;)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    SPOBY: Tohle je špatný odkaz, každý pod tím uvidí buď nic nebo svoji vlastní kartu. Musela (musel? :) ) bys sem dát něco jako http://www.fotopatracka.cz/model/card.php?uid=12345&crd=1
    (12345 jsem vybral náhodně, ale fakt to funguje :) )
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Na tuto neděli hledáme na testovací focení pro Playboy vizážistku. Jedná se o TFP, ale pokud vše vyjde tak jak má bude probíhat placená delší spolupráce.

Fotí se v neděli 21.4. a to od 5-6 ráno a to v Golf klubu Hostivař. Info ve zprávách
    MISSTEEQ
    MISSTEEQ --- ---
    Hledám fotografa z Brna, který by chtěl nafotit nějaké gothic fetish fotky. Nejlépe formou TPF. Přikládám momentku z páteční Repo night.

TENZO
    TENZO --- ---
    LUCCASH: nezavesuj si v poradi:D Toz ty mas cas jen v nedelu a to je nahovno den:D
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Kdyby náhodou chtěl někdo portrét na klasiku tak PM.
    Lukáš Předínský | Fotografie
    http://www.predinsky.ic.cz/

TENZO: Když tě tu tak vidím, co to Brno? :D
    MAD_MACHINA
    MAD_MACHINA --- ---
    FOTOGRAF MAD_MACHNA (Prosím pomoc v praxi) Zdravím, jsem mladá nadšená amatérka-fotografka. Sháním lidi, kteří by se chtěli nechat nafotit, protže mě portrétní fotografie hodně zajímá a chci se v ní zdokonalovat. Jak to tak však bývá ve fotografii je potřeba praxe. Nekomerčně, aneb jak vás nafotím, tak nic nebudu chtít zpět. Sídlím v Praze. kontakt reznikova.kris@gmail.com
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam