• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MURHAAYA: s tim jak se blizi vikend tak to nemusi byt nutne tento vikend, ale hledam nejakou focenichtivou slecnu.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    VERLIBA: myslis javascriptovej lightbox co nema s flashem nic spolecnyho a kde muzes klikat na tu fotku kdekoli nebo mackat sipku doprava album ti popoleze o dalsi fotku? Dik, ses fakt koumak, ze ja sem sem lezl. Hledam modelku, ne webmastera.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Praha:
    Na vikend shanim nejakou zajimavou modelku, spis ostrejsi rysy. Mam nejaky barevny velkoformaty tak bych to rad vyzkousel, foceni nekde v pleneru, nahote se nebranim, ale vzhledem k pocasi ji nevyzaduju. Vsechno TFP s tim, ze pak zvu do kavarny na teplej caj/kafe.

Prace treba:
    murhaaya | people
    http://murhaaya.com/index.php?pageId=3
    predstavuju si neco takovyhohle, ale obleceny a vic podzimni nalada. Zkusim i barvu:
    Silecia
    http://murhaaya.com/sessions/078-silecia/
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    Tak přestěhoval jsem se do Prahy a hodila(y) by se nějaká zajímavá(é) slečna(y) modelka(y) "průvodkyně" po zajímavých lokalitách.... focení celkem improvizovaně TFP moje práce zde: https://www.facebook.com/marekrebrosphoto
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Hola, nechala jsem si ušít svatební šaty (dvoje) a na obřad a celý den jsem nosila jen jedny. Hledám fotografa na TFP, ideálně park Vyšehrad, Petřín ....chtela bych pár fotek postavy a nějaký snímky v pohybu (ala tanec) - šaty bílý saten, do pasu připinaci velká černobila mašle. Ale dalším nápadům se nebráním. víc v poště (karta asi i na nastence tu v klubu, ilustracni foto v infu)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Hledam modelku k nafocení přebalu CD nevydělečného interpreta a písničkáře Jana Wolfa http://www.bluesrock.cz/

bude se jednat o glamour focení (v podvazkách a v učitelském u tabule)

hledam modelky pouze TFP + uvedení jména na přebalu.

zajemkyne mi fotografie zasilejte na casting@fotodobias.cz společne s telefoním číslem pro rychle domluvení.

uvítám zajemkyně s vlastním oblečením či rekvizitama není podmínkou .
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Kamarádka shání vizážistku, přespříští sobotu jde na casting na prádlomodelku a holky se tam budou muset samy nalíčit. Takže by potřebovala poradit, jak a co by jí pro fotoúčely sedělo nejvíc, protože sama se normálně líčí minimálně.
    MISHKA85
    MISHKA85 --- ---
    FRANCIMOUR: hezká práce i fotky :-)
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Sorry za amaterismus:)
    Hledám modelky, na "emocionální focení".
    Focení stylů fashion, glamour a možný topless i lehčí akt.
    Kde a jak se bude fotit ?
    Focení interiér i exteriér, v Praze a blízkém okolí. Jedná se o černobílé fotografie a to formou TFP ( pokud si někdo netroufne na vlastní vizáž dokáži zařídit vizážistku).
    Fotografie jsou určené na rozšíření booku a po dohodě i na možné vystavení na FB, FP nebo stránky atelieru.
    Nejedná se o erotiku, ale o přirozené fotografie s denním světlem. Z fotografie musí být cítit přirozenost a musí mít příběh.
    Pokud máte zájem pište zde nebo na FB www.facebook.com/www.atelierw.eu
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    ZRK: jj, to mam :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    BERNIE: To nic...zřejmě máš Máchalíka, jako spousta dalších, v ignore. Nepsal nic důležitýho ;)
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    nyx mi ukazuje, ze mi nekdo neco psal, ale nic tu nevidim. Posta jeste jednou?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    BERNIE: Mohl bys vyfotit třeba nahou babu v industriální hale se střepama v okně!
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    Pro brnandy. V nedeli 12.5. jdeme fotit do Zbrojovky.
    Jedna velka hala, blizke okoli, industrial. Pokud mate chut, ozvete se do posty, domluvime detaily.
    ZACK
    ZACK --- ---
    SPOBY: Nesvlikas se, tak co s tebou, ze jo...
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    SPOBY: Ahoj, nejlepsi je nahodit rovnou odkaz na fotky, klidne jednu civilni a jednu nastajlovanou ;)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    SPOBY: Tohle je špatný odkaz, každý pod tím uvidí buď nic nebo svoji vlastní kartu. Musela (musel? :) ) bys sem dát něco jako http://www.fotopatracka.cz/model/card.php?uid=12345&crd=1
    (12345 jsem vybral náhodně, ale fakt to funguje :) )
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Na tuto neděli hledáme na testovací focení pro Playboy vizážistku. Jedná se o TFP, ale pokud vše vyjde tak jak má bude probíhat placená delší spolupráce.

Fotí se v neděli 21.4. a to od 5-6 ráno a to v Golf klubu Hostivař. Info ve zprávách
    MISSTEEQ
    MISSTEEQ --- ---
    Hledám fotografa z Brna, který by chtěl nafotit nějaké gothic fetish fotky. Nejlépe formou TPF. Přikládám momentku z páteční Repo night.

TENZO
    TENZO --- ---
    LUCCASH: nezavesuj si v poradi:D Toz ty mas cas jen v nedelu a to je nahovno den:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam