• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    Pokus o obnovení klubu... .-)

Tento klub má sloužit k prezentaci nabídek a poptávek po fotografech, modelech/kách, vizážistů/tek a lokací.

Časem, pokud se povede, můžem zas dodržovat pravidla níže, ale teď buďme rádi za cokoli smysluplného :-)))

Aby v tom nevznikl zmatek, zkusme dodržovat určitý systém.

Chcete li se nabídnout, napište příspěvek který bude začínat role VIZITKA nick tedy například MODELKA VIZITKA FRONEMA. (další možnosti jsou FOTOGRAF (bez rozlišení pohlaví), MODEL, VIZAZISTA (opet bez rozliseni pohlavi), případně LOKACE nebo ATELIER...

Umožní to filtrovat nabídky. Do příspěvku dále napište odkud jste, jaký styl preferujete. Velmi žádoucí je ukázka nějakých prací které máte už za sebou.

Pokud chcete aktualizovat vaši nabídku smažte tu bývalou!

Rozhovor na fotografická témata není na závadu ale s mírou prosím. (Balast časem případně promažu)

rozbalit záhlaví
    SEN_
    SEN_ --- ---
    LUCIASHECK: ubohe naivky :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SEN_: jinde takhle nabizi nafoceni nejakeho katalogu spodniho pradla... Dokud se vzdycky najde nejaka husa, ktera to TFP udela, tak to asi nabizet neprestane :-/
    SEN_
    SEN_ --- ---
    ze ti neni hanba nabizet tohle jako tfp
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    FotoDobias.cz ve spolupráci s www.muj-ipad.cz shání TFP modelku pro sérii glamour fotografií s tématem APPLE produktů. Své fotografie (portrét, postava) pro casting společně s kontaktními údaji (telefon) posílejte prosím na email muj-ipad@fotodobias.cz. Focení proběhne v ateliéru FotoDobias.cz. Fotografie budou použity jako příspěvek na serveru muj-ipad.cz ala dívka APPLE měsíce.
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    ELHO_CID: posli mi odkaz na ten jeji FB, mrknu na ni.
    TEJ
    TEJ --- ---
    Zdravim,
    shánim černocha a asiata, pekny/zajimavy a ne uplne mladinky chlapy na honorovane foceni.
    Fotit budeme portrety, ktere pak budou slouzit jako predloha ke kresleni - tedy zadne velke umeni, spis celkem sterilni portret s ruznym svicenim.
    Na vysi honorare se domluvime.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Kamarádka píše na FB: "Vypisuju konkurz na nějakého šikovného, trochu originálního a ne moc drahého fotografa, kterej by byl schopnej udělat mi taky nějaký normální fotky:D Interiér, exteriér, šílený, extravagantní i docela normální fotky, ale ne žádný "nahotinky", fotograf, kterej je shopen mi říct jak si stoupnout, jak se otočit, natočit, zatvářit, případně je ještě schopen a ochoten si mě nějak učesat, namalovat atd. Asi jsem trochu náročná, co?"

Bohužel je to Brně, takže nic pro mě. Můžu jí dát kontakt na někoho z přítomných? Kdyžtak do SZ, děkuju.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TRAMIN: Přece v Praze, klidně dneska, hezkou, zadarmo.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ZANZIBAR: chybi info jako kde, kdy, jakou, za kolik pripadne...
    ZANZIBAR
    ZANZIBAR --- ---
    čau
    poptávám slečnu na portrét :)
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    ZACK: Dobré služby se musí doporučit =D obzvláště teď po rekonstrukci ;)
    ZACK
    ZACK --- ---
    JAHMAR: Jsem dojat :))
    YOKO: Jahmar me "predbehl", 500/foceni, zdi mame, bilou taky, se kdyztak ozvi do posty.
    YOKO
    YOKO --- ---
    JAHMAR: Super. díky moc.
    YOKO
    YOKO --- ---
    ZACK: Poze ateliér. Nyní mam info. od fotografa, že nám dokonce stačí bílá zeď 2x2 metry a pokoj 5x5 metrů. Tak kdybys o něčem věděl, budu vděčná.
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    YOKO: http://www.malostranskyatelier.cz/ dobrý ceny a supr zázemí
    ZACK
    ZACK --- ---
    YOKO: Poptavas atelier nebo fotografa s atelierem?
    YOKO
    YOKO --- ---
    Ahoj, prozatím pouze nezávazně poptávám ateliér na focení obličeje (resp. od ramen výše - např. http://www.owloptics.com/en/shop ) v Praze. Kdo byste věděl o levném fotoateliéru, piště prosím do pošty. Mnohokrát děkuji.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    FEFERONIE: ne jenom do tech o fotografii
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    ANASTHESIA:
    ANASTHESIA: hodlas to cpat do vsech auditek na nyxu?
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Omlouvam se nedoplnila jsem podstatne info. Jedna se o Prahu a dlouhodobe :D
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Ahoj, předem se omlouvám za SPAM. Hledám prostor pro fotoateliér. 40m2-50m2. Vysoký strop. Kdyby byla i možnost parkování tak by to bylo supr, ale není podmínkou. Případné nabídly prosím do pošty. Díky na 100x
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam