• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    Pokus o obnovení klubu... .-)

Tento klub má sloužit k prezentaci nabídek a poptávek po fotografech, modelech/kách, vizážistů/tek a lokací.

Časem, pokud se povede, můžem zas dodržovat pravidla níže, ale teď buďme rádi za cokoli smysluplného :-)))

Aby v tom nevznikl zmatek, zkusme dodržovat určitý systém.

Chcete li se nabídnout, napište příspěvek který bude začínat role VIZITKA nick tedy například MODELKA VIZITKA FRONEMA. (další možnosti jsou FOTOGRAF (bez rozlišení pohlaví), MODEL, VIZAZISTA (opet bez rozliseni pohlavi), případně LOKACE nebo ATELIER...

Umožní to filtrovat nabídky. Do příspěvku dále napište odkud jste, jaký styl preferujete. Velmi žádoucí je ukázka nějakých prací které máte už za sebou.

Pokud chcete aktualizovat vaši nabídku smažte tu bývalou!

Rozhovor na fotografická témata není na závadu ale s mírou prosím. (Balast časem případně promažu)

rozbalit záhlaví
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    LUCCASH: brno nebo praha?
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Nazdar, poptávám muže i ženy s potetovanou horní polovinou těla . Čím větší kérka tím líp. Nejde o žádné nahotinky, krkolomné pozy a pod. Jde mi výhradně jen o jeden obyčejný čistý portrét vyfocený na film. Na oplátku jsem ochotný nafotit zase něco pro vás. Pokud splňuješ můj požadavek nebo víš o někom takovém, napiš!
    Nějaké starší skeny tu: http://www.predinsky.ic.cz/
    EGGH
    EGGH --- ---
    KETHAMINA: Upřímně, stačí se podívat na tu paní a mám jasno. Ty fotky tomu dají jen korunu a potvrdí rozhodnutí každýho soudnýho člověka.
    SHULDAA
    SHULDAA --- ---
    Kdyz nefotim tak se nemuzu posunou dal.
    VERLIBA:vim ze se mam jeste co ucit.
    EOS
    EOS --- ---
    MURHAAYA: No jó, oni se nechtěj fotit! - jejich chyba. ;-)
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    SHULDAA: jasne, ze je. Obvykle se pri takove poptavce ukazuje take vzorek vlastni prace :)
    SHULDAA
    SHULDAA --- ---
    Poptávám modelku ::: Akty X ... Letos bych se už rád zúčastnil. mám v hlavě pár nápadů. Ochotné modelky by se tu snad našly, nechtěl bych mít na fotkách stejnou. Dredy vítány Víc infa do zpráv.
    Focení okolí Plzně možná Praha

P.S: o tom tohle auditko je ne :D :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    ctu si to prohlaseni uz po sesty a porad nevim, jak tohle mohl nekdo vyplodit :D
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    EOS: ostatni fotografove se nepocitaj mezi lidi.
    EOS
    EOS --- ---
    Vážení "profesionálové". Aby čllověk něco dělal dobře, musí to mít rád. Naprostá většina dobrejch fotografů má logicky ráda lidi. K těm máte stejně daleko, jako ke slušnosti.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ZABIAS: ty byt velka cernochu z jizak afrikan rozena na vetev bileho stroma?

Uz jen tahle jedina veta od tebe neni profesionalni "ty smucko" kdyz uz mas tu potrebu lidem nadavat, ty "profiku"...

LUCCASH: Ja jednou i tu jeho profesionalni praci videl - jeste v dobach kdy ho nekteri branili ze to nemuze byt tak hrozny jak to vypada. Bohuzel muze a bohuzel je. A bohuzel musim rict ze je mi stydno uz jen z toho ze mam v dokladech stejnou zivnost jako on...
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Nechápu, jak může někdo použít slovo profesionální a Zabias v jedné větě. Nicméně já být jeho potenciální zákazník, tam mě odradí už ten jeho projev. Takže bych se k těm příšerným výcvakům nejspíš už ani neproklikal.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ARIAEL: coze ze neni odeme profesionalni vuci klientum ty smucko ? ukaz mi co ? placas tady a neukazes takze novy prichozi si o me mysli negativita misto toho aby to videli co presne a vecne. chudaci ste nic sami neukazete co jak elate jen plkate klub vo hovne btw nic se tu nedej.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    ZABIAS: "S tim stylistou"? Nebude to spis "ta stylistka"? ;)
    FTN
    FTN --- ---
    Myslím si, že je správný na to upozorňovat. Aby se nemohlo stát, že přijde někdo novej, koukne na kolegovy výtvory a nabude dojmu, že to je standard. To by bylo smutný z mnoha pohledů.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    FRONEMA: Protoze nekteri maji i trochu neceho jako profesionalni slusnost vuci klientum kterou jini zjevne postradaji. A tobe je to zjevne jedno, hlavne kdyz je ticho. Ale je to tvuj klub, klidne dej vsem RO.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Ty jo, vazne z toho chcete furt delat klub "rikame Zabiasovi jak to dela spatne"? proc to nemuzete nechat byt? komu se to libi, ten se mu prihlasi. komu se to nelibi ten se mu neprihlasi.
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    KETHAMINA: sam bych to nenapsal lepe;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ZABIAS: to myslíš vážně, že na takovýhle TPF lákáš a považuješ to za repre práci? Měla jsem občas dojem, že do tebe lidi ryjou moc, ale já si říkám, proč jsem to musela vidět? a jak ta paní stylistka může myslet, že na základě takovejch fotek se někdo normální přihlásí? ....wtf
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    první část vysledku tfp stím stylistou jak jsem schanel tfp ze ja nemam keci ale činy ;)

Profesionální osobní a modní organizace šatníku
    http://www.stylista-osobni.cz/organizace-satniku/
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    TRAMIN: a ses dost OT. nerýpej. ten to umi takhle a ten zase takhle vcem je problem nechapu vasi netolerantnosti podvodnik zadnej nejsem jak to tadyszkousite a dale uz no coment . vlastne nevim vo cem mluvis cop se kde zase prozmenu nelibilo . fotografie je subektivni hotovo .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam