• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLIPPERKorsika a Sardinie (... hory uprostřed moře ...)
    rozbalit záhlaví
    KRYSIK
    KRYSIK --- ---
    VELADA: poslal jsem pár poptávek a pod 600€ na 5dní jsem se nedostal.. takže auto a kemp..díky
    VELADA
    VELADA --- ---
    KRYSIK: z jara jsem koukala na Sardinii na ceny aut a je to strašná darda. Jakože minivan 800 € na týden a podobny humory..
    KRYSIK
    KRYSIK --- ---
    Vypadá to na mrtvé auditko, ale třeba někdo poradí... někdo nedávnou zkušenost s půjčením karavanu na Sardinii? Díky
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    Ahoj. Nejel jste někdo v poslední době na Sardinii? Zajímá mě jak trajekt a kolik je tam lidi. Díkes.
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    Restonica, Lac de Melu

    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    LUISA: no dost se to tam klikatísamy serpentyny,ale na většině cest se vytočite. Ja byl s bremerem-6m bez problemu a vyhnul jsem se bez problemu i autobusum a nakladakum. Obcas je i jednosměrka na dohled=vidiš jestli ten usek nekdo jede v protisměru. V zimě je doprava malá,v lete narvano,ale i spousty obytnáků.Taky se v horach kde neni videt za roh,troubí do zataček,stejne jako treba v asii. Jinak s tou prací-my zkoušely něco najit a behem 4měsícu jsme zbirali chvilu jen kiwi. Vsude jinde chteli domluvu 2měsice předem. Přes "pole empolois" se da zkusit taky ale my neměli to stesti- ostatně jsme spíš cestovali-tracky,plaze apd. A nezapominej ze pro mandarinky si musi dojet nakladak/kamion a ti se vytočit i otočit někde musí. Nekde mam i kontakty na nějaký farmy-kdyby byl zajem zkusim dohledat. Taky sa chystam ,ale to zavisí na vyvaření dodavky a stk-coz asi do zimy nevyjde.
    No a ještě je dobry umět francousky-to byl dost duvod našeho neuspěchu s prací. Taky jsme se třeba domluvily s farmařema a po měsici dvou kdy jsme se měli začit, tak že už maji plno....
    LUISA
    LUISA --- ---
    ahoj, planujeme jet na mandarinky na podzim na korsiku...jedeme ale obytnejma nakladakama..nejmensi 7,5m..zaslechla jsem, ze je tam problem se silnicema..resp. ze je docela mozny,ze se nevytocime..nevite o tom podrobnosti..nejsou treba pole s madarinkama nekde na okraji a do vnitrozemi se treba vubec nemusi? diky
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    VERCA_ZABA: Každa lod je trochu ji na i od stejny společnosti. "Děti se nudily"- to je nějaka divna doba,děti se dnes nějak nudi pokud nejsou dostatečně stimulovani vnějšimi vjemy nebo co(mam 8mi let. synka a děsně se porad nudí taky) Když jsme byli děti(70'-80'),tak jsme neměli cas se nudit ani když jsme neměli zadný hračky,zadný pc,zadný stimuly,zadny dětsky koutky--už jen plout lodi pro nas bylo VUAU parada. Nějak degenerujem či co. To jen takovy zamyšlení nad nudou dětí
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    RESTINPEACE: překlep:)))
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Vyspali jsme sex vysprchovali a ráno prostě vyjeli na pevninu
    nevim jestli zamer nebo roztomilej preklep :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    jinak na trajektu je na venčení vyhrazeny prostor 2*1 metr s kameny a třemi tyčemi na ochcání...
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    WIXIN: možná píšu pozdě, ale jet na palubě je nejhorší varianta. My jeli na palubě se psem a ročním dítětem tam přes den, nekonečna nuda, ve stínu zima jak debil, na sluníčku horko jak na Sahaře, vevnitř se psem moc nikam nemůžeš. Dítě se na palubě nudili, v dětské herně bylo natriskano a vzduch tak vydýchaný, že se mi podlamovaly kolena.
    Zpátky jsme jeli na nic v kajutě, už mají vyhrazené kajuty pro lidi se psy s linem a byla to největší pohoda. Vyspali jsme sex vysprchovali a ráno prostě vyjeli na pevninu.
    Pluli jsme s Corsica Ferries z Livorna do Porto Torres
    WIXIN
    WIXIN --- ---
    AZIM:
    ADIKEITE: Díky!
    Kajutu jsme chtěli hlavně kvůli ročnímu dítěti. Ale asi nejlepší varianta bude jet přes den, být se psem na palubě a s dítětem v kočáru, pokud tedy nebude nepříznivé počasí.
    ADIKEITE
    ADIKEITE --- ---
    WIXIN: Když jsme loni přemejšleli o cestě na Korsiku a googlila jsem si trajekty, tak jsem z toho získala pocit, že jsou tam nějaký venčící koutky. Nevím, jestli se to týká všech trajektů všech společností, a nakonec jsme cestu neabsolvovali. Ale narazila jsem i na několik blogů, kde o tom lidi psali.
    AZIM
    AZIM --- ---
    WIXIN: normalne pohoda, kdyz bylo treba nase 13ti leta cuba se proste vysrala na palube, do kajuty bych psa netahal, vsude koberce ... MOBY trajekt z Janova
    WIXIN
    WIXIN --- ---
    Nemáte někdo zkušenost se psem na trajektu? Máme 16 letého psa, který potřebuje často venčit, jak je to tedy s venčením na lodi? Je možné si se psem pronajmout kajutu? Díky!
    DYNK
    DYNK --- ---
    Planuju dovolenou na Sardini. Mame tam auto na cely pobyt a ted resim jak se postavit k hledani ubytovani. Zatim prochazim airbnb a nabidku na www.sardinie.cz. Chceme dve oddeleny loznice, ctyri postele, zadny palandy. To diskvalifikuje vetsinu hotelu. Nejaky tipy kde jeste hledat?
    KRAQUATICE
    KRAQUATICE --- ---
    Nebyl jste nekdo na Korsice v zari kdyz zrusili let do Vidne 8/9?
    FEEX
    FEEX --- ---
    Ke to nevyzpytatelné , nejdražší to bylo paradoxně někdy v listopadu na prázdný lodi
    BARAKUDA
    BARAKUDA --- ---
    FEEX: teda to je rozmezí!! snad se trefíme do tý levnější varianty :)
    FEEX
    FEEX --- ---
    Jezdím vždy livorno Olbia a asi spokojenost , jen cena pokaždé diametrálně jiná . Jel sem to asi 8x a cena 110-350eur , s nakladakem teda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam