• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALAndrogyni + Hermafrodité
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    koukala jsem na american history x a ten mladsi bratr nekdy tu holku pripominal vic nez kluka... a moc peknej http://www.csfd.cz/herec/173-edward-furlong/

ERUANNELE
    ERUANNELE --- ---
    Christopher Beaucage

KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    KAIRRA: pro účely tohoto klubu např zde:

ale nenechte mě tapetovat ;P
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    MORGAINE: to je můj oblíbenej ;)*
    ERUANNELE
    ERUANNELE --- ---
    Bianca Casady

MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MORGAINE: JO! .. a ta pikčurálie nefunguje, znovu prosím.
    MORGAINE
    MORGAINE --- ---
    kamenashi kazuya ( bishiky jinak moc nemusím ale tenhle má...zneklidňující rty a dovednost si hrát na uličnického kluka i zarputile studující dívku)

MORGAINE
    MORGAINE --- ---
    ARGANNAH: jsem na tom podobně, jen bych neřekla méně vzdělaná než já, spíše ,,vzdělan v něčem co mě naprosto nezajímá a myslící způsobem, že mě to ani nezačne zajímat. Tím nemyslím že by mi neimponoval vzdělaný botanik/konstruktér/ whatever, jen k tomu musí být..ten všeobecný rozhled a schopnost se nechat mnou zatáhnout do mých témat a naopak. Nicméně jak naznačil Machovec, s ženami je to ještě horší. Nedávno jsem se přistihla jak zoufale sleduji spolužačku se kterou jsme v prváku vedly rozsáhlé debaty o psychologii kterak vykládá samé ,,Holky já si jdu koupit nový boty". U těch se zas v určitém věku něco přecvakne a jsou z nich prostě ,,samičky" a nebo tvrdé leč zakomplexované intelektuálky ( s vyjímkami jež se příjemně koncentrují tady na nyxu:)

MADELEINE: nenene, je to liška k vráně, vrána k sýru, a když se to dostatečně zalije vínem začne to všechno krákat, že?
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    ARGANNAH: .. aj aj aj, zapeklitá situace, znám. Naštěstí v ní teď nejsem. Někdy je pravda na tom, že vrána k vráně. Tak snad najdeš :o)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    a bude to doufám jenom horší. ;) to bych se nevdala nikdy :D
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MADELEINE: Nj, ono je to v mé situaci těžké, jelikož drtivá většina mužů je méně vzdělaná než já, vyjímajíc z toho univerzitní profesory a tvrdé intelektuály ;)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    BLACKSPIRIT: (.. dneska mne asi nepřestaneš fascinovat.)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MAEDHROS: .. poněvadž tak vypadá. Ze všech těch jeho profi fotek to čiší. Já nehodnotím jeho jako živoucí bytost, která může být uplně jiná/jiný, ale jeho jak na mne působí z těch fotografií.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    ARGANNAH: .. na jednu stranu máš pravdu, na druhou: mně osobně by muž, který je méně vzdělaný než já nijak neimponoval, tudíš bych s ním nemohla mít vztah. Ale to je osobní hledisko.
    BLACKSPIRIT
    BLACKSPIRIT --- ---
    me :-)

ERUANNELE
    ERUANNELE --- ---
    ARGANNAH: Amen :]
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    LA_BETE: na ot mi ten muj staci zatim taky :-d i kdyz pravda, tady tech objevu, treba ten zrzounek bartek, ten mu konkuruje, pac ma jeste zrzavejsi a mozna o centak delsi vlasy nez ten muj :-D
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    KAWALSKI: Tak já myslím, že jde hlavně o takovéto prachsprosté sexuální slintání, ne? :-)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    ARGANNAH: muj dost tak, jak tu lidi posilaji fotky, tedy kdyz se svlekne, ale on ma tu jemnost vepsanou nejen v křivkách těla, ale i v oblišeji, i když tam spíš mírnost a submisivitu...takze asi neni ani tak androgyn, jako spis fousaty dlouhovlasy jemny citlivy muz s zenskosti v krivkach...po pravde, po vsehc tech kulturistech a boxerech s divokou povahou je to jako raj na zemi...
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KAWALSKI: je mi 30 a můj partner vypadá dost tak, jak ho popisuješ, akorát je to kus chlapa. což nicméně neznamená, že je to jediná varianta, kterou si umím představit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam