• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALAndrogyni + Hermafrodité
    MASOO
    MASOO --- ---
    MADELEINE: nerekla bych, co vim ja, tak se proste chova jako idiot, ale netahala bych to sem vic
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    MADELEINE: jo, nějak mi to zahrálo na nějakou utajenou strunu či co :D (a taky mi někoho připomněl ale pst)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    KAIRRA: .. počkej, jako proč, kvůli tomuhle? MASOO ? ;o)

AMAZONKAAA: .. takže to je kluk, který prodělává přeměnu pohlaví /psychicky/fyzicky/? Nebo v čem spočívá ta změna? (Nemáš nějaké foto, jak vypadal předtím?)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    MASOO: MADELEINE: bud v klidu, me desi uz par let. bohuzel se zjevem se mu zmenil i charakter. proto rikam "davny kamarad" dneska uz si s nim nemam co rict. ale tyhle fotky se mi libi :)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    právě jsem potlačila velmi silnou touhu po nějakém nevhodném emočním výlevu, doufám že to oceníte :D
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    AMAZONKAAA: spis v co se vyviji vnitrne
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Trochu mi připomíná Annu Varney(ho). Takže thumbs up.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    AMAZONKAAA: Tohle stvoření jsem před několika měsíci viděla v MHD. Nevěřila jsem svým očím. Měla jsem pocit, že je to obličej z mých nejděsivějších nočních můr. Čímž nechci říct ani to nejmenší negativum proti té osobě samotné, jen mne to tehdy strašně vyděšilo. A děsí mne to stálé. To je zajímavý.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Davny kamarad. Je zajimavy pozorovat toho cloveka pet let a koukat, jak se vyviji v to co je nyni.

MORGAINE
    MORGAINE --- ---
    MADELEINE: mě se taky nelíbí když se někdo nechá vyloženě předělat tak aby byl napůl. Každej má vycházet z toho co mu bylo dáno a operace/zásahy do vlastního těla mě neberou, považuji je za prospěšné v případě transexuálů nebo někoho komu vlastní nos působí léta psychické problémy, nikoliv dětinské ,,mám dost peněz a chci ještě penis/kozy liposukci, hezčí rty" Ale přirozené shemale považuju za hezkou hříčku přírody co by se neměly za svoji přirozenost stydět.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MASOO: .. tak to jsem asi jediná, kterou to fakt nenačutává .. mnojono.
    MASOO
    MASOO --- ---
    MADELEINE: me se to naopak libi moc a ano, problemy vestinou maj, se svym telem
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Jamie Bochert

KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    MADELEINE: ja napriklad shemale miluji, a zrovna trebas tahle je krasna, nemam rada takove ty zmalovane s obr nadrama, ale MtF v procesu premeny, to nao, to je pekne...i kdyz ony to tak obvykle nevnimaji...
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MADELEINE: Já proti shemales taky naprosto nic nemám, byť tahle konkrétní mě nijak nebere
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    MADELEINE: Mně se to třeba dost líbí, navíc shemales jsou většinou poměrně pohledná stvoření.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---

.. on je tedy Xkrát hezčí, než ona. IMO.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam