• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAMINBharataNatyam a ostatni indicke tance
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    TRAMIN: Kolik vás tam je?
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    TRAMIN: Bohové, no to bude něco
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    PERTAKOIN: doufam.
    me uz lezlo na nerva, kdyz si vzala holcina penizkovy vrsek a pri kazdem pohybu to zvonilo. A jedna chodi na orient, bollywood a k nam. V jednom stylu obleceni...
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    TRAMIN: tak třeba je to s takovýmhle přístupem brzy přestane bavit a odpadnou... jako nic ve zlém, ale tak to prostě je, ne všechno sedne každému.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    PERTAKOIN: nas docela zdrzuje (a ted se nechci nikoho dotknout) hlavne mensinova cast nasi skupiny, ktera se porad zasekava na vecech, ktere nejsou k pochopeni, ale nauceni se. Nekteri nepochopili, ze tohle neni orient, kde staci prijit jednou tydne na lekci a hotovo.
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    TRAMIN: No tak to bude fakt sranda, protože my už umíme celé to základní Puspanjali. Teda ne že bychom ho zvládaly naprosto perfektně a občas se některá někde nezasekla, ale to bude ještě trvat než to budeme umět dokonale. No to se ještě nasmějeme, ale tak holt v nejhorším uspořádáme nějaká hromadná vzájemná doučka a ono to nějak půjde...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    OLEJOVKA: zrovna ty bys brzda opravdu nebyla. Me prijde bn jako technicka zalezitost. Zadnou choreografii jeste neumime (mluvim za skupinu utery) a pulka lidi co tam chodi zvlada tak to, co bylo na seminari. A slapat prava leva se snad nikdo ucit nemusi. Nejedeme v zadne extra rychlosti a opravdu zijeme jeste hodne z toho co bylo na seminari. Jen to porad opakujeme. Jedine co mozna umime navic jsou mudry. Ja osobne teda pouze prvni stranu a asi 4 ze strany druhe. Umet prelozit do cestiny a ukazat.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    MURRIEL: o tom dost pochybuji... když tam bude většina pokročilejších, tak to bude podvědomě tlačeno dopředu rychleji... takže nemyslím, ale vím, že bych byla brzda...
    a co jsem zaslechla, tak je v plánu nějaký "doháněcí" seminář pro ty pravé začátečníky... ale tím se náskok nesmaže
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    MURRIEL: No, ne že by mi neprospělo projít si ty začátečníky znovu, když jsem je skoro celý přeskočila... Základy je stejně vždycky potřeba zvládnout ze všeho nejlíp :) Myslím, že to bude přínosné i pro nás.
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    OLEJOVKA: Tuším, že Michal to pojme prostě jen jako začátečníky a vzdát to jen proto, že si myslíš, že bys byla brzda je blbost.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    PERTAKOIN: právě, další důvod - nechci být brzda a nevyhla bych se tomu...
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    OLEJOVKA: No upřímně jsem na to zvědavá, myslím, že to trochu zvorali, že nevypsali kurz pro mírně pokročilé, osobně si myslím, že už jsme docela daleko na to, aby se k nám přidával někdo, kdo to v životě neviděl.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SHAHLAH: právě... chjo, to mě zase COT naštvalo... takhle narychlo mění situaci...
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    OLEJOVKA: To chápu, to by se mi taky nelíbilo, ale zkusit by se to mohlo, koukám, že tenhle pátek je první hodina, ale nemá u toho, jak je to s pokročilostmi...
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    TRAMIN: Stejě se mi to nezamlouvá...

OLEJOVKA: A co Rasabihari? Nevím, jak to má s novými kurzy, ale učí v Praze
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SHAHLAH: když u ní nevím, jestli to nebude moc nábožensky zaměřené, přeci jen jsem přízemní nevěřící :o)
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    TRAMIN: takže začátečník tam bude exot? tam nejdu, ať se na mně Michal nezlobí, je to vina COTu, že tam mají bordel...
    zítra jim zavolám a ať se opováží mi nevrátit peníze... takhle mi hýbat žlučí...

nevíte o nějakém jiném kurzu BN, kde jsou od začátků? co třeba nějaké soukromé hodiny? nevíte, kdo dělá?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    SHAHLAH: spoji se dva soubezne kurzy a mozna k nam prijde nejaky zacatecnik. Je samozrejme naplanovany doucovaci seminar.

OLEJOVKA: ja si o COT myslim svoje
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    TRAMIN: ale uznej, že to je dosti pochybná praktika, prostě vás přisypat do začátečníků... teoreticky by se v nich mělo jít od začátku, což se zřejmě dít nebude...
    to mi nepřijde fér, vůči vám, ani vůči nám...
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    TRAMIN: Já myslela, že se spojí úplní začátečníci s těmi, co chodili o prázdninách a s těmi, co už chodí delší dobu, pochopila jsem to špatně?
    To s tím vyučujícím bylo myšleno obecně, a to ve smyslu, jak to většinou vypadá, když se spojí 2 různé pokročilosti...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam