• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAMINBharataNatyam a ostatni indicke tance
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    TRAMIN: a to ani neřeším jak mají předražené kurzy... holt u tanců neplatí, že při větším množství kurzů klesá cena, neboť fixní náklady se více rozmělní...

mimochodem, Tramin (budiž jí věčná sláva a nechť jí osvěcuje nekonečná zář všehomíra :o)) se podařilo rozchodit zmiňované DVD s BN výukou, leč, případné zájemkyně, co by to chtěly též zkusit asi nepotěší zpráva, že si musí opatřit ve svém okolí někoho disponujícího VAIO...

tak nevím, buď v Indii proběhla nějaká technologická revoluce, nebo je to zajímavá náhoda :o)
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    OLEJOVKA: tancuju v černých elasťákách a elastickém tričku, saje to pot a v zrdcadle přesně vidím, co dělám a narozdíl od sárí se to při tanci nerozmotává ;)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    PERTAKOIN: a pritom to jsou lidi, co podle vseho maji pristup na internet a uz nekdy tanecnici videli.... coz mi pripomina, ze v tom jednom videu co tady probehlo mela tanecnice uvazane sari a tak ohromne dlouhe, ze jsem cekala, kdy sebou placne na nos
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    TRAMIN: no to je vskutku příšerná představa... to je možná ještě horší, než ten penízkovej vršek... nehledě na to, že bych se u toho v dlouhý sukni asi zabila.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    KATERINA: jeste ze v patek pracuju v teto dobe
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    OLEJOVKA: porad bude lepsi mit teplaky a triko nez sukni po zem a satek s trasnema ;)
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    SHAHLAH: Rasabihari: E-mail: rasa@rasabihari.com
    Mobil: +420 603 195 659

Výuka se koná každý pátek od 16.00 v Centru pro védská studia,
    Jílová 290, Praha 5 - Zličín.

Případné změny termínů výuky budou vždy včas ohlášeny.

První hodina po prázdninách: pátek 5.9.

Prosím všechny nové zájemkyně, aby mě nejdříve kontaktovaly telefonem či emailem, kapacita tanečního prostoru je bohužel omezená!!
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    MURRIEL: v čem tancuješ? jak jsem psala OLEJOVKA asi bych si vzala normální triko, ale zase když tam chodí vyšperkované slečny, abych nebyla za chudou příbuznou :o)
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    PERTAKOIN: to sice dopadne, ale možná by to mohlo dopadnout dobře, ne? :o))
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    OLEJOVKA: ono to nějak dopadne, nemá smysl se s tím zatěžovat víc než je nutný, já už víc informací dohromady nedám, teď je to na COTu.
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    OLEJOVKA: Ručník není nutný, u nás ho nikdo nemá, důležité je savé oblečení ;)
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    PERTAKOIN: zatím mi jen přišla SMS a email, že se začátek posouvá...
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    Tak jsme ten problém se špatně vypsaným kurzem dneska probrali, trochu se nad tím rozčilovali a nakonec se dopátrali toho, jak to původně bylo zamýšleno a jak se to musí poladit, aby to tak taky bylo. Takže v současné chvíli to vypadá asi takhle:
    Kurz "začátečníci" by se správně vůbec neměl jmenovat začátečníci, ale "mírně pokročilí" a je určený pro moji skupinu a skupinu, kde je Tramin. Nikdo, kdo na baratanatyam ještě nechodil by tam být neměl, protože už se nemá šanci chytat. Skupina s Tramin už totiž prý má probranou skoro celou techniku co my a neumí jen Puspanjali, na které by měli mít nějaký seminář nebo doučování nebo tak podobně. Na tomhle už by se nemělo nic měnit.
    Nevím, jak to budou řešit s úplnými začátečnicemi, které tam jsou přihlášené odhadem asi čtyři, doufám, že se aspoň pořádně omluví a nabídnou nějakou kompenzaci, protože tohle se jim fakt nepovedlo :(
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    spíš přemýšlím, že si vezmu k pandžabí kalhotám obyčejné tričko, minule mi bylo docela horko...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    zacina se uvodnim pozdravem, ten uz znas.
    Pak se projede adavu. V pulce se jde na zem a cvici se mudry a pak zase nejake kombinace. Vem si piti. Rucnik snad ne ;) pokud se nechces sprchovat po hodine.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    jak probíhá hodina? nějaké poznámky kapitána? třeba, že si mám vzít ručník? :o))
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    PERTAKOIN: to je můj hlavní problém - paměť... asi si budu muset při hodinách dělat poznámky... málokdy domů donesu víc, než "a takhle divně musím držet ruce" :o)
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    OLEJOVKA: Když se najde místo a společný čas, tak klidně vysvětlím a pomůžu se vším, na co si vzpomenu. I doučování je trénink a trénink je potřeba ;)
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    PERTAKOIN: zase už ve mě začíná vřít žluč... dosti COT, kdo se nabízí dobrovolně jako doučování? :o))
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    OLEJOVKA: No, jak znám Michala, tak možná pojede rychleji, ale určitě nepřipustí, aby to někdo nepochopil.... no, je to otázka, jestli chceš začít a nebo riskovat, že další začátečníky otevřou až zase za rok nebo dva, já bych do toho šla.

PERTAKOIN: No, nás se do sněhobílého sálu vešlo 12, tak si myslím, že 8 je v pohodě, u začátečníků to jde, horší to bylo, když nás ve štěpánské v tom pidi sále jelo 8 lidí svaradžátý, to je plné otoček, skoků a toček.

TRAMIN: No, cot je sice fabrika, ale zase to funguje, mám zkušenosti s menšími studii a cot je fakt spolehlivý, lepší dohodu mám jen s Renou ze Zambry, ale to je úplně jiné studio a hlavně je to jen jedna učitelka. Mimochodem, nedokážu si představit Michala, jak si dělá stránky, prezentaci, reklamu atd., to je dost vopruz, když jsi tanečník a chceš jen učit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam