• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KTAIWANITAHURA galerie -=HYGIENICKÁ STANICE=-
    MYKO
    MYKO --- ---
    Hygienacka stanice v prostoru byvale Hygienicke stanice.. ooo jak berlinske! :D Parada, uz se tesim.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    KTAIWANITA: počkej, a jde to i dřív? :)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    SUPTÁCI motiv made by Hza originální sítotiskové plakáty, A2
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    SIIMA: Bezva, přijď!:) chci ještě přidat tomu motivu jednu barvu, nevím ještě čeho, -jestli mozků, nebo vybarvit mozek na hlavě..
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    [ KTAIWANITA @ HURA galerie -=HYGIENICKÁ STANICE=- ] skvělý, pro to si pak přijdu ! :)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    ALIENJEDNA: Ahoj Ahoj :)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    HYGIENICKÝ KŘÍŽ tričko pánské, dámské motiv made by Ktaiwanita

KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    GELATINA dámské tričko (na přání může být i pánské) motiv made by Ktaiwanita
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    Super Super
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    SWATKA: Jestli chceš tílko, napiš mi do pošty velikost a já se podívám jestli ještě máme, a jinak triko je tutovka ve všech velikostech. Dám sem co nejdřív vzorník barev dámských i pánských trik co jsme teď koupili.
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    SWATKA: Tilko za 350,- a jinak panský i dámský vše za 400,- :)
    akorát zjišťuju že tílek už je posledních pár, a ten motiv už budeme přitiskovat už jenom na normální trika, takže vlastně tílka jsou zatím passé, motiv ale jede dál
    ROOX
    ROOX --- ---
    respect bros and sistas ;-)
    buk !
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    KTAIWANITA: jojo..hmmm to zni báječně...se těším na kolaudačku:)))
    QUIDO
    QUIDO --- ---
    vypada to naprosto uzasne :) tesim se na otviracku a na obchudek. book
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    FOX_E: no takovou "přijímací místnost" kde se bude dát posedět.
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    KTAIWANITA: tyjo takže ateliérek s obchůdkem a zazemím?...že tuníte obývák....
    no tak Chillince to zrovna skončilo...to první.....uff...konečně ale dá se to .)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    ROBOOTEK: Jé Ahoj Oktávko! dík no tak to by bylo SUPER! :)
    FOX_E: Budeme se tam nějak střídat, ale budeme tam i tvořit, takže tam asi pořád někdo bude, -zrovna tuníme obývák, tak pak jste na kafe kdykoliv vítaný:) jo o Chilli jsem slyšela! Tomáš mi říkal, že jste si jí pořídili, a že je výborná. Tak pak přijďte s ní, bude psům otevřeno (btw Rozinka mi teď včera začla poprvý hárat)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    taky zdravim.. a jestli budete chtit oteviracku s gramcema tak sme k dispozici .. a preju at se zadari kdyz uz mate takovou pili ;)

okt.
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    PÁN ČASU pánký i dámský trička, made by Hza -(komiks Pán Času si můžete prohlídnout tady )

FOX_E
    FOX_E --- ---
    KTAIWANITA: jj jsem to já:))Rozinka...to je roztomilý jméno.je o dva měsíce mladší než naše Chilli....
    no určitě tentokrát dorazíme.Prošvihli jsme ty představení:( a nějaké výstavy:(..takže se musíme polepšit a dorazit a podpořit:)
    budete v krámku prodávat vy všichni na střídačku?
    za kolik budou ty tríga?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam