• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KTAIWANITAHURA galerie -=HYGIENICKÁ STANICE=-
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    Pátek!
    31.10!
    20.00!
    Hygienická Stanice Italská 34 Praha 2 Vinohrady!
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    MURHAAYA: -už funguje program online: St 19.11. v 18:00 hod
    Noční bleší trh
    Poplatek pro prodejce za pronájem stolku 100Kc. Přihlášky podávejte na adrese hygienickastanice@hura.cz do po 17.11. 2008.

Ale blešáky nejsou to hlavní, proč provozueme naší galerii:)
    Takže zítra doufám všichni dorazíte na pořádný kunst do Stanice -těší se na vás plné stěny obrazů, shop plný triček a plakátů a úvodní slovo bude mít Joachim Dvořák, pořadatel Komiksfestu, kde se s naším stánkem objevíme vzápětí den po vernisáži. Galerii taky otevíráme v rámci festivalu Komiksfest 2008.
    Konec hlášení, na všechny se těšíme!
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    kdypak bude dalsi blesak? :)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    MURHAAYA: O tom vim, dík;)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    KTAIWANITA: jen si dejte do title popisek misto "untitled document"
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    KTAIWANITA: hodně povedené!...jako obvykle:)
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    Hygienická Stanice už má svoje stránky:

http://www.hura.cz/hygienickastanice/galerie.html

SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    KTAIWANITA: prijdu urcite!!
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    KTAIWANITA:
    No super už se těšim!
    KTAIWANITA
    KTAIWANITA --- ---
    MACHEPELA: Ahoj, díky! Gelatine je jako ostatní trika za 400,-
    MURHAAYA: Dáme včas vědět!! a vegetariáni nejsme:)

Teď vás všechny srdečně zveme na otvíračku a první vernisáž 31.10. ve 20.00 !
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    cuzz, chci se zeptat, kdy bude zase blesak a zda se vi, kdy bude predvanocni prodej vlastnorucnich darku, pripadne podminky k tomu (kolik se bude uctovat za stul a pod, zda jsou nejake vyhrady, delam kozene veci, tak napriklad jesli to neni proti koncepci vegetarianskeho vedeni... apod). diky :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    SUCHO: jj, na ten uz u nich taky pekne dlouho koukam :)) az se tam stavim priste, asi ho vezmu :))
    MACHEPELA
    MACHEPELA --- ---
    KTAIWANITA: taky maly dotaz ,za kolik se da poridit Gelatine, reknema ta varianta na bilem pozadi?;) jinak pekne motivy:-D
    MASOO
    MASOO --- ---
    RUDIE: na posledni veceri pane v blikacim provedeni, co sem videla v berline (zavreli mi pred nosem), to stejne nema!!!!;)
    MASOO
    MASOO --- ---
    DESPICKOVI: tak prijd priste, jeste sem udelala cistku, poniky si sice necham ,ale jeste se neco naslo
    DESPICKOVI
    DESPICKOVI --- ---
    MASOO: nádobíčko je parádní, děti byly nadšený i já, mě se totiž z dětství nedochovalo
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SUCHO:lahev s kulickama a peknym uzlikem :)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    vitnamci maj nejbajecnejsi kyc v podobe sviticiho svatyho obrazku s jezisem,uz si na nej delam dlouho zalusk!
    jinak blesak byl podarenej,jsem rada ze to bude pravidelna akce.priste budu radsi prodavajici pac jsem neodolala si prinest domu dalsi kramy. ale stojej za to,trebas sklenena lahev s duhovejma kulickama,za deset kacek!!
    diky
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    hele ja myslim, ze nekde u vietnamcu ho poridis este levnejc nez na blešáku:)
    MASOO
    MASOO --- ---
    RUDIE: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    mate stesti, ze ste urcite mili lidi, tho sem chtela ja! me nenapadlo, ze katka proda!!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam