taky jsem se bohuzel setkala s condylomaty, byla jsem dvakrat na chirurgickym odstraneni. Doufam, ze uz to bude dobry. Nejsem ale spokojena s pristupem svyho gynekologa...presne jak haribokachna jsem si musela vsechno najit na netu a pak jsem kvuli tomu nemohla spat, hlavu jako patraci balon, prislo mi, ze mam tu nejprisernejsi nemoc na svete a rekla jsem si, ze uz nikdy s nikym radsi nebudu spat. Doktor mi jen rekl, ze to mam z castych mykoz, ktery mam kvuli lekum na artididu - cytostatika a prednison. No nevim...
Vubec ten jeho pristup se mi nezamlouva, pri kazdy navsteve si pripadam, jako bych byla obtiznej hmyz. Joo, kdybych vysolila rocne 4000 jako DOBROVOLNY prispevek na ordinaci (nebo 500 pri kazdy navsteve), asi by se na me i usmival, ale to je jaksi nad moje moznosti.... To ho ale moc nezajima a ohani se tim, ze ostatni klientky to akceptuji, tak by bylo fer, kdybych prispivala taky.
nemely (nebo nemeli - pokud tuto mistnost navstevujou i panove) byste prosim tip na nejakyho dobryho gynekologa nebo gynekolozku v Praze, ktera prijima pacientky a nebudu tam muset davat takovy prachy? Nebo se tolik plati vsude??