• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNELALidský papillomavirus / rakovina děložního čípku - zkušenosti, rady a všechno kolem
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    MONICARDIO -> Ty jako odbornice....jaký máš názor na tu hlívu ústřičnou...má smysl ji brát?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MIDORI: objevilo se to u mě ještě před tím, než jsem začala žít pohlavně - asi ve 12 letech... Na hlasivkách se mi tvoří bradavice (už dva roky jsem ale bez recidivy), které se musí odstranit...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Hm papillomavirus - já ho v sobě mám, ale způsobuje mi hlavně onemocnění hlasivek, ale byl zavlečen i do nosu.... na děložním čípku naštěstí nic nemám...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    MONICARDIO: OK :))) budu se tady tomu muset trochu věnovat, paní doktorko :-D
    CANYOUDANCETO
    CANYOUDANCETO --- ---
    výborný klub, zvlášť MONICARDIO je evidentně kapacita!
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    MONICARDIO: děkuju :)) už se mi to začíná uspořádávat
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    MONICARDIO: Jestli máš něco, co bych mohla ještě dát do záhlaví, tak do pošty :))) nebo sem a dáme to tam... v tomhle jsem fakticky laik... takže uvítám jakoukoliv opravu nebo tak...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MIDORI: tak poslat k Dr., ať ho přešetří :-) Já mám zkušenost, že moje opakované zdrav. potíže v minulosti z v 90% způsoboval můj ex...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MIDORI: a nepomohlo by třeba změnit partnera? (nebo ho aspoň nahnat taky k doktorovi, třeba na tebe něco přenáší)... já jsem takhle taky snad celej svůj minulej vztah chodívala k gynekoložce snad každých čtrnáct dní, od té doby, co mám novýho partnera, nemám větší problém, plně mi stačí jenom jednou ročně na prevenci :-)
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    po dvouletym vztahu vztahu to snad ani nejde....zvyknout si na používání kondomu... :)
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    MONICARDIO:joooooooooo, taky díky za odpověď! Ale...já nechci čapičku :)))))))))))) :((((((((((
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    tak pro me taky jeste jedou prosim....takze pokud vir mam a mam pri tom v poho imunitu tak se nic nedeje a zadne zmeny na cipku se nedeji a vir ciha az se telo oslabi? nebo se deji,ale jen male?...v tom mam porad dost gulas :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    dá se to nějak u těch chlapů léčit... nebo sem do konce života odkázaná na sex s kondomem, což je představa pro mě vpravdě děsivá...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    takže ještě jednou, jak u blbejch, aprdon, ale musim si věci někdy prostě zopakovat...
    CO MÁ DĚLAT KLUK, KTEREJ TEN VIR MÁ, ALE MÍT HO NECHCE....
    LUSI
    LUSI --- ---
    MONICARDIO: tak to jsi me fakt potesila! Ja jsem se nekde docetla, ze to v tehotenstvi muze vadit a kdyz jsem byla na te operaci, tak jsem lezela na pokoji s 2 zenskejma a ona mi rekla "A to jdete na tu konizaci i kdyz jste jeste nemela deti? To je tedy opravdu zvlastni.." atp. Tak jsem mela tedy trochu obavy, i kdyz tehotenstvi zatim neplanuju.. Takze jsem rada, zes mi to osvetlila :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    SHARK_A: šmarjá!!! 4 tejdny??? taky mě to čeká.. to nezvládnu :o)
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    LADYWAVE: Leda z toho, že nebudeš mít 4 tejdny sex...to zabije mě :))))
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    MONICARDIO: čáááááu, dobrej klubík! Zrovna před cca měsícem mi to taky našli - 3x cytologie+1x biopsie, diszplazie 2.stupně, 23.září zákrok v Motole...

A JÁ BYCH SE RÁDA ZEPTALA NA 2 VĚCI - jestli má cenu se ještě očkovat po zákroku?
    A za 2. - Jak to teda je, kdyby nějaká slečna měla sex s chlapem, kterej roznáší papylomáky - nemusí to dostat v případě, že má silnou imunitu a nic jí v tý době netrápí? Asi jo... :))

Díkes! Š.
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    Ahoj, tak já jdu na operaci tedka za týden, snad to bude v pořádku, drže palce, máte nějaká doporučení? může mi pak být špatně? díky
    _B2SPIRIT_
    _B2SPIRIT_ --- ---
    MONICARDIO: na (ranou fazi) infekce ( nejen onkogennim) hpv by mohl dobre zabrat interferon ne ? proc nezabira ribavirin ani jina antivirotika ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam