taky jsem mela diagnostikovane CA..
ale doted premyslim, jestli to nebyla haluz me byvale dr a nejake spiknuti ruskych prodejcu organu :D
v podstate se mi to stalo asi po 2 mesicich po prvnim sex. styku - a protoze partner byl na testech, ze vubec nic nema, predpokladam, ze jsem to chytla v bazenu, nebot jsem v te dobe chodila dost casto plavat..
dr. me jednou potrela vodickou, ale pak rekla, ze to nepusobi..
ja jsem v te dobe byla jeste sexualne tele a telo jsem mela dost tabuizovane.. ale fakt jsem tam nic nevidela a porad jsem nevedela, o cem mluvi
musela jsem jit pod narkozu a na vypaleni.. byla jsem na nejake soukrome klinice (tam me poslala dr, nedala mi na vyber), kde byly ruske casopisy.. zaplatila jsem za to par stovek, na dopoledne luzko a jogurt a po obede jsem sla domu
nekolik dni jsem po tom nemohla nijak extra chodit , na malou byl problem a pak jsem jeste dostala zanet a muzu rict, ze to bylo zhruba mesicni peklo.. a pak jeste nekolik mesicu pote sex...
od te doby nic (TUK TUK TUK), takze predpokaldam, ze se to uklidnilo..
protoze mam autoimunitni onemocneni, jsem dost casto pod vlivem kortikosteroidu a imunosupresiv.. a i presto to opet nikdy nevyskocilo.. uz je to hodne let a nic se nedeje (diky bohu z ato, uz to nechci podstoupit po druhe).. tak si rikam, jestli se na te klinice nestalo neco jineho...
dr. jsem uz zmenila, pze to byla prastena zenska, ktera mi zakazovala nosit cerne kalhotky a nikdy jsem k ni nenasla duveru, takze me nemohla poradne vysetrit...
co se tyce ockovani, dr mi rekla, ze je 98 procentni sance, ze se pokryju i presto, ze uz hpv v tele mam.. je mi ale 25... a tech 3500 nebo kolik .. to se mi moc davat nechce, pze zas tolik tomu neverim
premyslim ale, ze si necham udelat na hpv testy extra, pze mi to proste hlava nebere, co se tam tehdy stalo.. najdou to v krvi? jestli to ma vubec smysl...