• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMGKostýmy, výroba a údržba - Star Wars a další
    TOMG
    TOMG --- ---
    Kdo pozna co je na obrazku :)

    SOJER
    SOJER --- ---
    asi proto jsou prvnich 15 minut reklamy:-D
    TOMG
    TOMG --- ---
    JEDI: Tak o tom nic nevim, ale bylo by to fajn :)
    JEDI
    JEDI --- ---
    TOMG: slysel jsem ze do 15 minut od zacatku predstaveni muzes odejit a vrati ti plne vstupne, ale nevim jestli to neni fama.
    TOMG
    TOMG --- ---
    BECKOU: U fanfilmu to zavisi na tobe, jestli to delas jako amater a delas scenar podle kostymu co mas a nebo udelas scenar a pak delas kostymy co potrebujes.

    Navic velkofilmy maji jeden drobny nedostatek, tak moc se podrizuji tomu jake tam chteji hvezdy a pak nejak zapomenou na scenar, aby to nebyla slatanina. Pze staci kdyz tam ty hvezdy jsou a ty maji fanousky a ti pujdou na jakokoliv kokotinu, jen proto, ze tam jejich milacci hrajou. Kdyz se k tomu jeste udela reklama, kde se do traileru hodi nejzajimavejsi zabery z celeho filmu.

    Nekdy si rikam, ze by melo byt neci jako zaruka na film, kdyz zaplatis vstupne, nelibilo se ti to, tak by ti vratili pulku zpet :)

    BECKOU
    BECKOU --- ---
    TOMG: Hele i u velkofilmu se prepisujou scenare podle hercu takze mi nerikej ze kdybys mel treba Marka Hamilla natoz pak CHEWBACU ze bys ho tam nevecpal :D a jako zrovna u fanfilmu si myslim ty kostymy dost o scenari rozhodujou..nebo mas klice od Lucasova sklepa?:)
    TOMG
    TOMG --- ---
    BECKOU: Film se vetsinou nedela tak, ze si vyberes, ktere kostymy tam chces a pak podle toho placas scenar :) Hodne to pripomina pohadku o pejskovi a kocicce jak pekli dort. O_O

    Ja osobne ve scenari wookie nemam. Takze je k nicemu nepotrebuju :) Ale muzu kdyz tak poradit, kdyby to nekdo chtel zkusit vyrobit :)
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    udelejte kostym toho pisecnyho cerva sarlacca, s tim budete mit uspech :D nebo at-at ve skutecne velikosti
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    TOMG: tak jako potrebovat vid...ve fanfilmu na nakyho toho wookie roli najdes dycky a na conu bys taky byl za hvezdu (ja ho potrebuju od deseti let, hned po tom kolecku co mela xena, vic jak rodinu .) ) ...a zrovna tohle by memu neznalemu oku prislu jednodussi na vyrobu nez ten tvuj storm z kteryho mi jako fakt padla celist.
    TOMG
    TOMG --- ---
    BECKOU: To by se vyrobit dalo i bez vycpaneho medveda. Jenze to bys ten kostym musel potrebovat a hlavne na to mit, ono vyrobit nektere veci neni tak uplne levna sranda. Protoze vyrobit se da lecos.
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    TOMG: To byla spis sranda...ale takovej wookie jako, kdyz pomineme vysku, by myslim stal za to. Jenom teda ta hlava..sehnat vycpanyho medveda leda :)
    TOMG
    TOMG --- ---
    BECKOU: To neni, ale zajimavy taky neni. Hybat se nehybe, chodit se v tom neda a i kdyby byl rozlozeny, tak zabere hromadu mista. Takze bude nekde lezet a chytat prach. Pro filmove ucely je lepsi 3D model.
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    TOMG: treba Jabba Hutt, ten okoukanej rozhodne neni :P
    TOMG
    TOMG --- ---
    ZVEMI: Stejne me spis lakaji jine kostymy, pokud na to budu mit cas a naladu :) Technologicke moznosti jsou :)
    ZVEMI
    ZVEMI --- ---
    TOMG: potom taky zalezi na urovni propracovanosti, ale uznavam, ze efekt neni takovy :) zase je ale vetsi vyber postav :D
    TOMG
    TOMG --- ---
    ZVEMI: Pravda, proto jsou v ramci ruznych fanfilmu a conu uz docela okoukane. :)
    ZVEMI
    ZVEMI --- ---
    TOMG: sithske i jedi kostymy maji tu vyhodu, ze k nim vicemene staci pouze sici stroj a troska invence :D
    TOMG
    TOMG --- ---
    OMN: nevim o tom, ze by je nekdo v cesku resil.
    OMN
    OMN --- ---
    uniformy z Battlestar Galacticy nahodou nejsou?
    TOMG
    TOMG --- ---
    KULA: Mam k vyrobeny cely kostym, chybi jen boty a rukavice. Helma je dovezena ze statu. Ale bude se delat Tie Pilot kostym, coz ma nektere stejne dily na helmu jako ten rebelsky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam