• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONANEK69Vše o digitálním vysílání TV( DVB-S, DVB-T, DVB-C)
    ZEROMICKEY
    ZEROMICKEY --- ---
    RMUTT: nech udelat anketu .)
    ZEROMICKEY
    ZEROMICKEY --- ---
    HONANEK69: ja ze mi nekdo v praci rikal, ze mpeg4 vidi .))
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    taková anketní otázka. poslouchá někdo z vás přes digi tv nebo ip tv nekdy i digitalni radia? Zajimala by me vase odpoved. Nebot i podle toho si odvozuju to, jestli bude mit moje prace jeste po 31.8. smysl. dekuju pekne za odpovedi.
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    ZEROMICKEY: nemas signal, naladil jsi experiment v mpeg4 nebo je to MHP. Kodek treba neni:)
    YNZA
    YNZA --- ---
    HONANEK69: ooo diky, zacinam do toho pronikat .) skosda ze forum obcas: Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 63001 bytes) in /usr/home/web/www.cssf.cz/www/showthread.php on line 1265
    ZEROMICKEY
    ZEROMICKEY --- ---
    ted se budu tvarit, jako ultra lama .) Mame settopbox a naladim na nem njk programy v MPEG, ktery neprehraju. predpokladam, ze nemam kodek nebo vim ja? :) Co s tim? :) dik
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    HONANEK69: Tak jsem si nasel jeste polohu vysilace kosutka a je to bida, na oba ni stini mnoho panelaku v sidlisti, ani na jeden nemam sanci "videt" a na oba mi stini i "vlastni" panelak - mam okna na opacnou stranu :-( Vysilace mam v uhlu cca 90 stupnu od sebe.
    Pomuze mi to sito? Musel bych ho natocit smerem do zdi a chytat signal pres nekolik zelezoberonovych panelu dalsich bytu.
    Asi se nakrknu poslu dvbt do haje a koupim satelit :-(
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    HONANEK69: Zkousel jsem nejdriv STA v baraku - na to nechytnu nic, jen analog. Pak jsem mel pujcenou pokojovou antenu, kde je jakesi sito s osmickou plus dva teleskopicke pruty a at jsem kroutil jak kroutil, chytil jsem na to jen kanal 52 (mux3 - ten s primou) z vysilace Kosutka (bydlim na kosutce, ale netusim kde presne ten vysilac je) a jen v mizerne kvalite, kdy obraz kostickuje a zvuk zadrhava. Jen o malo horsi vysledek jsem dosahl pri odpojene antene jen na kus dratu. Zadne jine kanaly prijimac nedokazal najit, ani krasov.

Mozna je to tim, ze mi stini okolni panelaky a netusim kam nasmerovat tu antenu.
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    YNZA: vice treba na http://www.cssf.cz/
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    YNZA: u toho Illusiona je vyhoda ze je to pro Lamy, u vetsiny ostatnich musim nahravat klice pomoci RS232 nebo tim USB
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    YNZA: Interstar umi emu taky, staci prehrat fw. a nahrat klice v tomoto pripade se nahrava fw a ostatni pres USB pomoci flashky. Nelegalni to je v kazdem pripade. Priprav se na zmenu klicu a jejich opetovne hledani, pri MS ve fotbale zmena kazdy den. Ted jiz delsi dobu bezezmeny.
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    ROUMEN: poradit antenu je vzdy tezke, opravdu ale neni vzdy treba pro kazdy vysilac jednu antenu, tak se to nedela. vyzkousel jsi uz vubec nejakou antenu, treba i pokojovku. Osobne pouzivam to sito bez zesilovace, je umistene ve smeru kde neni zadny vysilac a chytam usti a veskere prazske muxy. Pokud bych mel slaby signal a moznost umisteni ka se mi zamane. Vzal bych smerovou antenu a nasmeroval na nejslabsi vysilac. 100KW z Kraškova potom chytnes "nacokoliv"
    YNZA
    YNZA --- ---
    HONANEK69: no vidim tam moznost emulace. a co pristroje ktere to nemaj? tam se da dat jiny fw? treba interstary?
    http://www.tipa.eu/cz/produkt/14580076-satelitni-prijimac-interstar-gi-t|s84ci-pvrx/
    s jinym fw muzu taky zadat kod, nebo jak? a na co pak jako ty karty?
    snazils em se najit neco kde je to popsany, ale vsichni to taji a ohani se tim ze to je nelegalni, pritom to tady takhle chyta pulka vesnice (ta co ma satelity, ta co je nema to tak chytat nemuze logicky).

a budto sou to mrdky a nechtej nic rict ani televon na typka co jim to rozjel, a nebo to neni tak jednoduchy. kazdopadne uz nad tim badam nejaky ten patek, a mam pocit ze porad nevim nic.

sorry ze se tak rozepisuju ale snad mi tady nekdo pichne s vytvorenim povedomi nez koupim pristroj za 3k a zbyde mi pak fta pro plac
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    YNZA: pristroje Illusion maji nahrany emulacni soft Vectra, do ktereho se primo zadavaji klice pro ruzne kodovaci system, napr. prave pro system Nagra. 2 v kterem koduje DIGI TV. Pouzij google a nejdes no problemo klic pro Illusion(Vectra), ktery namackas pres DO. Jsou to ctyri radky.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    HONANEK69: Pisu ze tam zatim neni nic...
    YNZA
    YNZA --- ---
    nasel sem napriklad tohle:

26-6-2008 DigiTV
    KEY 01: 8E 31 EF BD D2 D8 76 A5 94 7A BB 07 B6 E8 13 F5
    YNZA
    YNZA --- ---
    taky formulace "všude na netu volně dostupne" mi prijde uplne stejna jako "delal mi to nejaky typek, nekam volal a pak to odkodoval". všude to určitě neni :) nebyla by přímo stránka, nebo aspon keywords?
    YNZA
    YNZA --- ---
    HONANEK69: coz z toho popisu vubec nepoznam. neslo by to nejak rozvest? sem schopen si udealt i ruzne programatory atd, v tom problem neni. doted sem ale zadny sat nemel tak vubec netusim ze to jde primo zadat z ovladace (uprimne prijde mi to hodne divny).
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    HONANEK69: Tim Plzenskym sitem myslis klasickou dratenou placku cca 50x100 cm se 4 podlouhlymi X draty a pripadne pidintenickami ve svisle ose? Tomu jsem se chtel vyhnout, protoze prijima jen z jednoho smeru a v Plzni jde kazdy multiplex z jineho vysilace, takze bych tech anten potreboval vic, minimalne 2.
    Nejaky vsesmer neexistuje, ktery by vykonove stacil pro prijem v Plzni?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam