• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACKSKYBORDER COLLIE Fanclub našich šikovných miláčků...
    Tento klub je věnován borderkoliím, pasení, záchranařině, agility, flyball.....



    odkazy:
    http://www.bcccz.cz/
    http://www.borderkolie.cz
    http://www.rendy.estranky.cz
    http://www.ksir.estranky.cz
    rozbalit záhlaví
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Koudy, letos 12, fit a fresh jak jahoda :)

    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tchanovci si pořídili
    Jsem z ni úplně na rozteceni
    Je to úžasná princezna




    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---


    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    MNR: na borderkách obojek není vidět ;) ale jsou pěkný!
    LUCIFERKA
    LUCIFERKA --- ---
    Brzy k odběru! :)

    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    GEG:
    Za sebe můžu doporučit stanici Fast and Foolish.
    Fast and Foolish -chovatelská stanice border collií
    http://foolishovi.webnode.cz/
    Právě čekají vrh, fenu znám od jejího narození. Psi jsou ve skvělém stavu s dobrou péčí. Psům v jejich stanici je věnován veškerý potřebný čas a péče spojená s chovatelstvím.
    Chovatelé věnují výběru nových majitelů plnou pozornost, proto je možné je požádat o konzultaci a "prohlídku" jejich psů.
    Přeji hodně štěstí s výběrem Vašeho nového parťáka.
    GEG
    GEG --- ---
    Ahoj, uvazujeme resp uz jsme rozhodnuty pro malou borderku jakozto clena rodiny, jelikoz nezname pomery chovnejch stanic tohoto plemene, muzete nekdo doporucit nejakou s kterou mate osobni zkusenost, tzn od nich stene, reference apod.?

    Jde mi o relanou zkusenost majitele z konkretni stanice, jak se dari psovi, zdravi atd.

    Diky!
    LAIYCA
    LAIYCA --- ---
    LAIYCA
    LAIYCA --- ---
    Ahoj, nemá někdo zkušenosti s CHS The Guardians of Albion? Dik...
    BRAWNELAMIA
    BRAWNELAMIA --- ---
    Ahoj..taky bych potrebovala poradit s nasim novym stenetem..je to pes border kolie, 3 mesice stary. Asi 14 dni pote, co jsme si ho poridili, jsme privedli jeste stene bileho ovcaka..cca o 3 tydny mladsi. Pred nedavnem zacala kolie dost agresivne vystupovat vuci mladsimu psovi..dela to pouze pred nami, ale nereaguje na povely typu nesmis, ne, etc. porad se to zhorsuje, vubec uz nevime, co s tim. Predtim jsme meli dva ovcaky a ti prali az pozdeji..Jinak jsou oba psi volne na zahrade vetsinu dne. Nejake doporuceni, co s tim? diky
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    Kdyby někoho zajímaly výsledky agility Mezinárodního mistrovství ČR border collií ze Strážnice http://www.ostrov.tym.cz/vysledky/MR_BOC_2013.pdf
    BERNA
    BERNA --- ---
    bral jsem stene z gasko prim minuly vrch a muzu doporucit. mlada chovatelka, ktera uz to dela cca 15 let. Snazi se jezdit pro novou krev do zahranici.
    NETTLE
    NETTLE --- ---
    BERNA: DASA: Diky obema. Ja jsem spis myslela, nejaka doporuceni, treba tahle a tahle chovatelska stanice je dobra nebo naopak hlavne neber stene od tehle lidi :) Takhle link bez komentu mi toho moc nerekne. Diky :)
    DASA
    DASA --- ---
    BERNA
    BERNA --- ---
    tady zrovna maji
    Gasko Prim | Štěňata BOC puppies!!
    http://www.gaskoprim.com/Stenata-BOC-puppies.html
    NETTLE
    NETTLE --- ---
    Ahoj vsem :)
    Poradili by jste mi nejakou dobrou chovatelskou stanici na borderky co budou mit nebo maji vrh? Potrebovala bych spis klasickou pohodovou akcni borderku nez vyslechtenou chlupatou kouli na gauc :)
    Dekuji moc predem :)
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    KRISTICH: mel jsem stejny problem a moje pracovni situace byla a stale je stejna, 9h v praci a pes sam doma.
    Takze, ty louzicky a bobky vsude po byte jsou nejspis ze stresu ze je sam a ze se mu smecka nevrati, coz se da, u spolecenskeho zvirete jako je pes, pochopit. Mrkni na 'separacni uzkost' a cviceni jejiho potlaceni.
    Taky jsem si rikal ze to snad dela naschval, ze se nudi, ale spis to bude z toho strachu ze zustane sam. Takze to chce trenovat prichody, samotu, nakoupit plnici hracky, piskaci hracky, nejlepe vytvorit tri az ctyri serie hracek ktere mu budete menit. Zkuste vsechno, ale hlavne verte ze to nedela schvalne a nedavejte mu to za vinu.
    V mem pripade se to u Spajka po cca 8 mesicich uklidnilo ale namisto louzicek a bobku zacal okousavat nabytek a s tim se peru do dnes a uprimne...sere me to :D a vic a vic uvazuju o zmene prace, tak abych mohl byt s psiskem casteji, coz by bylo i pro me lepsi. Je fakt ze posledni mesice se to lepsi a uplne se uklidnil kdyz byl tyden v psim hotelu, takze ted klepyklep, je ok a pevne doufam ze tak to bude i dal.

    S tim kotcem ti nevim...nekdo je ma doma v kleci, a ti psi to i davaj, ale spis nez mu delat kotec, tak mu radsi vyhradte mistnost, predsin nebo kuchyn. A dete mu tam treba kartonovou krabici naplnenou papirem a pamlskama nebo hrackama s pamlskama. Bude spokojenej ze bude delat bordel a trhat papir a nachazet dobroty.

    Precijen borderka je fakt zatracene chytrej pes a potrebuje makat hlavou, furt neco delat, pracovat. Dejte mu tu praci.

    Tak hodne zdaru a pevny nervy, urcite to spolecne prekonate. Verte ze kdyz si delate starosti co ten pes provede, tak to moc dobre citi. U me se treba zhorsoval stav jeho akci tak jak sme byli s pritelkyni rozhadani , fakt ze jo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam