SATHIK: Ve chvili kdy "pracuje" tak ho nic a nikdo nezajima, jen ja litajici talir, klacek, balonek, proste to co zrovna dela. Kdyz za nim prijde pes, zacne na nej vrcet, ne ze by se pral, spis takove varovne, nech me bejt nevidis, ze neco delam, rusis me.
Dalsi problem je, kdyz za nim prijde pes, ze si ho ocucha, Aladin si taky cuchne ale asi kdyz mu "nevoni" najezi se, vrci a predevcirem poprve chtel po psovi chnapnout ( bohuzel mi neprislo jako dobrej napad chnapat po Pitbullovi, nastesti byl hodnej pacifista ).
Dalsi krizova situace nastane, kdyz si psa ocucha, chce jit dal, ale pes je doternej a nenecha ho bejt.
A posledni a rekla bych nejvetsi pruser, o vikendu vyjel po konich, ja jsem u toho nebyla, byl na hlidani u nasich, ale pry stekal vrcel a snazil se na kone skakat ( myslim, ze prede mnou by si to nedovolil, ale nechci riskovat splaseneho kone )
Sam konflikt nevyhledava, ze by behal za psama a napadal je. To urcite ne. Psu si moc nevsima, ma jinou zabavu, jen obcas fenek a stema si hraje. Na druhou stranu vcera mu tak 4 mesicni stene sebralo litajici talir z tlamy a on ani nezavrcel. Byl naprosto v pohode, jen cekal, jak to vyresim.
Tak nevim, mozna je to jen moje hysterceni, kazdopadne bych chtela abych nejaky pripadny problem potlacila uz v zarodku, protoze nechci mit soma agresora :)