• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACKSKYBORDER COLLIE Fanclub našich šikovných miláčků...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    DASA: Mno já jsem kvuli Agátce odložila rekonstrukci pokoje:-D
    Ale budu radši, když takovej destruent nebude:)
    DASA
    DASA --- ---
    CAMELLA: jééé kde jsou ty časy, kdy byla takhle nevinná Lex :) My teď prožíváme období demolice v době naší nepřítomnosti. Nemáte někdo radu? Lex vydrapala díry už do všech světových stran v pokoji, kde zůstává, když odejdeme. A lino už taky sundala :( Jsou dny, kdy je zlatá a někdy toho zvládne dost, i když je tam sama třeba jen půl hoďky. A to se jí před každým naším delším odchodem snažíme utahat venku s míčkama a klacíkama..Skoro každý, s kým jsem mluvila, mi řekl, že si tím prošel a že se jim do 2 let borderka srovnala a teď je zlatá...ale je to vážně o nervy :)
    Tak držím pěsti, ať je tohle ta malá část borderky, co v Agátce chybí ;)
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    CAMELLA: Tak je pak nalinkuj :-P
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Byla se mnou dneska ve škole, krásně to zvládla:) A na ceste na autobus jsme potkali fotografa, takže snad budou profi fotečky:)
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    CAMELLA: Však až bude větší, půjdeme na další procházku :-D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BLACKSKY: Ju, škoda, že je Agátka ještě malá:)
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    DASA
    DASA --- ---
    WAMP_ELF: jj, nějaká taková panička to byla :) U kolejí taky něco je? To jsem ani nevěděla. A co se tam cvičí, sportovní kynologie? Nemají nějaký stránky? To bychom to měli kousek, ale nejspíš zůstaneme věrný Alee :) My byly v létě v psí školce a teď během školy už neni moc čas, tak jsem ráda, když si zajdem na agi a chcem začít s tím flyballem, i když na skákání si musíme ještě pár měsíců počkat.
    DASA
    DASA --- ---
    BLACKSKY: tak my jsme přes týden v Praze a obvykle pátek až neděle Budějce, což mi připomíná, že už jsem jednou nepřímo potkala Pixie id WAMP_ELF :)
    Jo a chodíme na cvičák OSA ALEA v Budějkách, jestli je tu ještě naaahodou někdo z jihu :)
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    Juuu, mám radost že to tu ožilo.
    Napiště kdo odkud jste, dají se pak plánovat fajn výlety, procházky, venčení, koupání....
    A pokud máte www, tak je přihodím do záhlaví :-)
    DASA
    DASA --- ---
    CAMELLA: nevim to přesně, ale taky tak nějak 4,5kg. Zatím máte asi bordeří váhu :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    DASA: Mno z 1/4 je tam nějaký neznámý vojín:) Tipuju NO nebo něco podobného. Ale Agátka byla ze všech štěnátek asi nejborderkovejsi, jen je asi větší..má 5kg, kolik měla tvoje holcicka cca(v 8mi tydnech)?
    DASA
    DASA --- ---
    CAMELLA: taky kráska ;) a s čím je křížená? Zatím má k borderce vzhledově blízko. My první den doma vypadaly takhle:
    DASA
    DASA --- ---
    jééé, mam radost, že je tu tohle auditko :) Taky mam doma jednu šílenou pubertální borderu Lexie ;)
    Začínáme s agi a máme za sebou první trénink flyballu. Tak to mam radost, že budu mít kde konzultovat :D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Ju, ted jsem našla tohle auditko:)
    V uterý si jedu pro kříženku borderky, mojí první:)

BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    WAMP_ELF: Hezké fotky, roste do krásy!
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    WAMP_ELF: Jasně je to Bořik :-)
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    SKRABY: Tak to je mi líto, já mám teď doma dvě (jednu svou a jednu půjčenou) a je to supr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam