• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACKSKYBORDER COLLIE Fanclub našich šikovných miláčků...
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Není sice má, ale když už ty fotky upravuji a majiteli posílám...
    Vlastním jménem Viktorka, časem překřtěná na Mikinu :)

BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---

Přijměte pozvánku na závody dogrfrisbee pořádané v Hradci Králové - Stěžery

Zbývá už jen pár dní na odeslání přihlášky - 15.8. je uzávěrka přihlášek

Více na www.dogfrisbee-hk.czweb.org
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Ahoj,prodam prepravni kotce pro psy vetsi nebo stredni velikosti,kvalitni omyvatelny plast,mrize,petlice,kovani.pro 8 psu,dva 2kotce,jeden 4kotec.Rozmery 180x80,90cm u dvoukotce,ctyrkotec jednou tolik vysoky.Cena 1000kc/kus.fotky na http://longjohnsilver.rajce.idnes.cz/Psi_kotce_na_prodej/ Tel.604115212
    JERIDOO
    JERIDOO --- ---
    Ahoj všem! Chci se zeptat, zda někdo z vás nemá tip na výcvik psů k pasení, nejlépe na moravě. Díky
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Prodam kotce pro psy stredni velikosti, vhodne jako prepravni.plast, kovove mrize a petlice.2 dvoukotce a jeden ctyrkotec.Cena 1000kc za misto pro jednoho psa.Velikost dvoukotce 180x80x70cm, ctyrkotec 180x160x70cm.fotky na www.longjohnsilver.rajce.net
    LUCIFERKA
    LUCIFERKA --- ---
    http://prodej.slando.cz/praha_1/border_kolie_P_21873678.html?nrk=CZ-PHA

Nabízíme k prodeji pejska. Je to sluníčko:))
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    to je muj :) Koudy :)

HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    btw už mám zamluveno...
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    WAMP_ELF: myslel jsem třeba někdo odsud, ty jo google to neznám. dík
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    Sháním štěně, psa. Čau
    AMISH
    AMISH --- ---
    MONCICAK: tak sem to špatně pochopila, za což se omlouvám :) ale s tou zahradou souhlasim se sathikem. no záleží na vás, je třeba to promyslet, protože borderky jsou velice vynalézaví :)
    ZAKELINA
    ZAKELINA --- ---
    Ahoj lidi,
    nevíte někdo poradit, kam v praze na cvičák? Ideálně okolí Prahy 4.
    Díky
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    Je možné, že narazíte na psa, který si na to zvykne (ale i to zabere trochu času) nebo taky můžete narazit na pravou borderku, která se sama na zahradě bude nudit a to si pište, že si nějakou zábavu najde - v nejlepším hrabání, štěkání v tom horším případě může začít kousat plot nebo třeba svoje nohy... V tomhle případě je to opravdu sázka do loterie, kdyby měla na zahradě aspoň třeba psího partáka (ne borderu - nechci pomyslet na praštěné nápady dvou nudících se borderek :oD) tak by to snad nebyl problém. Vylítala by se s ním unavila fyzicky i trochu psychicky a zbytek dne by na vás počkali. A taky nebojíte se, že jí může někdo ukrást nebo ubližovat přes plot?
    MONCICAK
    MONCICAK --- ---
    S tou borderkou to nebylo myšlený tak že bude dva nebo tri dny v kuse zavrena...bylo mysleny, ze po dobu pobytu v praci nebo ve skole bude doma sama )tzn. max . 2-3 dny v týdnu)... jinak s chovem psu doma máme zkušenosti (NO), akorát ne s borderkama... a upřímně, kromě duchodcu neznam lidi, kteri alespon na dva nebo tri v tydnu nechávají psa doma samotneho (lidi pracujou vetsinou 5 dní v týdnu a v kuse) .. jen jsem si nebyli jistí tou akčnosti tohto plemena, ale není to zas až tak velký rozdíl...hodně záleží na tom, jak si psa vychováš a na co ho naučíš..a myslim si, že je lepší pul dne sama na zahradě, než pul dne v byte..
    AMISH
    AMISH --- ---
    PHOBOS99: promiň, jestli to vyznělo nějak jízlivě-nechala jsem se unést, ale zkrátka z vlastní zkušenosti vím, že borderka (a vůbec jakýkoliv pes) je osobnost, a tak se s nima také musí zacházet, protože věř, že ti to taky patřičně vrátí. není to ani tak o velikosti zahrady, jako spíš o tom času, který je potřeba s tím psem trávit. měli jsme borderku v bytě, s tím, že půl dne byla doma sama, ale půl dne jsem s ní byla venku, zvykla si na to a pohoda. a vsadim boty na to, že pakliže jí samotnou necháš celý den ba dokonce 2, uvidíš věci, jakože oni jsou vynálézaví:) potřebujou zkrátka společnost, vědět, že jsou členem rodiny, pokud nechceš hlídacího psa a v tom případě bych borderku nedoporučovala
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    AMISH: dík za názor. ano, četl jsem, že potřebují dostatek pohybu, proto jsem se taky obrátil na místní znalce.
    ono je taky otázkou, jak velký prostor by stačil. zahrada, o které mluvím, má, dejme tomu, 800 m2, což se mi zdá dost, ale borderce by se to asi dost nezdálo no.
    AMISH
    AMISH --- ---
    PHOBOS99: a pokud si alespon trochu o nich četl, pak bys měl vědět, že tato plemena potřebují dostatek pohybu....čili źahrada, kde se nemůže vyběhat?!.....
    AMISH
    AMISH --- ---
    PHOBOS99: 2-3 dny??? tak to si myslim, že je zatraceně dlouhá doba. ten pes nepochopí co se děje, může se stát, že ti bude utíkat, a bude za to na tebe pěkně naštvaná, což může vést k tomu, že tě při cvičení bude ignorovat. borderky sou fakt hodně chytrý a ještě k tomu maj zatraceně dobrou paměť. upřímně řečeno, nedoporučovala bych ti tohoto psa, za těchto podmínek. toto snadno snesou třeba rybičky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam