• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLAVaříme ryby a mořské plody... mňam
    Vaříme, pečeme, smažíme, grilujeme...

    Ryby české, ryby mořské, mořské plody...



    Recepty, nápady, fotky výtvorů, kam zajít do restaurace, kde koupit čerstvé ryby. Co k rybám... Kdo půjde na ústřice? :)

    pokud budete vkládat recept, napište na začátek slovo recept ať se to podle toho dá filtrovat, děkuji
    rozbalit záhlaví
    ZEROMICKEY
    ZEROMICKEY --- ---
    KLA: no, super, to je ono. takovyhle recepty hledam :) dik
    KLA
    KLA --- ---
    Sumec na mátě

    8 tenkých plátků ze sumce
    citrónová šťáva
    4 lístky čerstvé máty
    20 g másla
    1/4 l smetany
    sůl
    mletý pepř
    petrželka

    1. Plátky sumce jemně naklepeme střenkou nože nebo sevřenou pěstí, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Do silně vymazané zapékací misky rozložíme lístky máty, poklademe je plátky ryby, osolíme je, opepříme, přidáme máslo, zalijeme částí ohřáté smetany, posypeme jemně usekanou petrželkou a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Při pečení je přeléváme zbývající smetanou. Podáváme s opečenými brambory a se zeleninovým salátem.

    Množství: pro 4 osoby
    Doba přípravy: 10 min
    Doba vaření: 20 min
    Hotovo za: 30 min
    DEPKAR_GOBLIN
    DEPKAR_GOBLIN --- ---
    Nami.

    Pstruhy, lososy, sumecky, tunaky :3 neustale. Ne sice kazdy den, ale... ted jsem uplne z tohohle dostal chute...

    A ustrice jsou divne a krabi a krevety k sezrani. Ale pustit se do takovy chobotnice bych si asi zatim netroufl.
    KLA
    KLA --- ---
    tenhle klub by měl být o receptech, o restauraccích, o rybách... Co máte rádi, která mořská potvora vám přijde výborná, nebo naopak které mořské plody se bojíte ochutnat, protože divně vypadají... Jen co budu mít trochu času, začnu sem něco nahazovat.

    Zatím otázka... Jíte ryby? Jak často?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam