• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLAVaříme ryby a mořské plody... mňam
    Vaříme, pečeme, smažíme, grilujeme...

Ryby české, ryby mořské, mořské plody...

Recepty, nápady, fotky výtvorů, kam zajít do restaurace, kde koupit čerstvé ryby. Co k rybám... Kdo půjde na ústřice? :)

pokud budete vkládat recept, napište na začátek slovo recept ať se to podle toho dá filtrovat, děkuji
    rozbalit záhlaví
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    EVACEK: a krome toho je moc dobra! a v Myiabi je se svestkovou omacku primo fantasticka!
    EVACEK
    EVACEK --- ---
    SMARIO: na milion procent butter fish! vůbec z toho není cítit rybina
    VOREL
    VOREL --- ---
    nejake sushi nadivoko :-)

PETHA
    PETHA --- ---
    Na jaký způsob děláte kamčatského kraba? nějaký recept? :)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    SMARIO: dej rybu na par minut do mlika, rybina zmizi
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    možná větší ryby stylu turbot nebo halibut, bo možná platýzovytý ryby typu dover sole.. dobrej pstoužek bez kůže by taky nemusel urazit, ale záleží jak moc velkej k tomu má odpor..
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    nemate nekdo tip, jakou rybu (popripade i recept) pripravit cloveku, co nesnasi rybi zapach/rybinu? (jen ne pangase please :D)

drahou polovicku to laka, ale projit treba v makru kolem "rybi sekce" ji s zaludkem dela divy...
    GAF
    GAF --- ---
    KLA: Hele já zrovna docela náhodou kupuju už teda prý pravidelně ty veliké krevety (jako prst dlouhé teda) v Hypernově. Konkrétně na Chodově. O kvalitě toho vím asi tolik jako normální spotřebitel - prostě jsou pěkný a chutnají mi. Dělám si je jenom tak do rýže se zeleninou v osolené vodě.

Ale co jsem chtěl říct ještě a hlavně - že 250 g stojí 70 korun. Rozdíl je teda, když to trochu přeženu, dvojnásobnej. Mluvím teda o těch party krevety.
    KLA
    KLA --- ---
    promáznuto. nemůžu se podívat na to video, jestli není relevantní tak to pak smažu celý :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    VOREL: kdyz me by ale fakt zajimalo jak chces smazit rybu po anglicku...
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    VOREL: done. vemu tresku obalim ji v testicku osmazim a mam to, ne? pak vemu brambor nakrajim osmazim a mam to...nebo je tam snad neco spesl?
    VOREL
    VOREL --- ---
    KAKIHARA: zajed si do londyna, dej si to nekde v malym krame, pak se nad tim zamysli a pak se budeme bavit dal ;-)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    VOREL: vzdyt je to akorat smazeny file s hranolkama, co na tom shanis?
    KLA
    KLA --- ---
    KLA: tak jsem byla nakupovat.
    Nooo, nejsem uplně spokojena. Mám naprosto nádhernýho uzenýho lososa (ještě uvidíme chuť), ale jinak nic. Když jsem chtěla sépie tak se mi slečna snažila vnutit chobotničky s tím že je to totéž a když jsem jí popsala jak to vypadá tak semi snažila vysvětlit že to co chci jsou vlastně kalamáří kolečka... ehm :D
    VOREL
    VOREL --- ---
    KLA: vidis ja jsem rikal ze nekoho neco napadne. co nenajdes v praze to najdes na prikopech, napr. pravni kancelar White&Case a fish& chips.
    KLA
    KLA --- ---
    VOREL: a koukal jsi v marks a spencer? tam by na tomohlimít suroviny
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    VOREL: maji treba v Losu v Oslu (http://www.losvoslu.cz/), ale jako v UK to proste neni.. a octovou omacku taky samozrejme nemaji (nicmene ja mam par mini balicku v lednicce, bych si to mohla vzit s sebou :-))
    VOREL
    VOREL --- ---
    mam takovy problem, shanim nekde v praze takovo to klasicke fish and chips co se prodava v londyne :-) vim ze to asi nesezenu ale ta touha je tak silna :-)))) nematenekdo typ?
    EVACEK
    EVACEK --- ---
    KLA: no ale ceny mi přijdou teda hodně dobrý u něčeho, díky za tip:)
    KLA
    KLA --- ---
    EVACEK: stane se i v lepších rodinách :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam