• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    Live komentář závodů (a) formule 1 pro ty, kdo nemohou koukat na televizi

| NYX F1LIGA | Tipovačka | f1fanatic | formula1 livetiming | espnf1 | Formula 1 Live Streams
    |16.3.AUS|23.3.CHINA|6.4.JAPAN|13.4.SAUDI|4.5.MIAMI|18.5.ITA|25.5.MONAKO|1.6.ESP|13.6.CAN|29.6.AUSTRIA|6.7.GB|27.7.BEL|3.8.MAGYAR|31.8.NED|
    |7.9.ITA2|21.9.BAKU|5.10.SING|19.10.USA|26.10.MEX|9.11.BRA|9.11.VEGAS|30.11.KATAR|7.12.UAE|
    rozbalit záhlaví
    TOFI
    TOFI --- ---
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Bottas vyměnil formuli za kolo a pobláznil Hlinsko. ‚Hezké cesty lesem, užil jsem si to,‘ vyprávěl v cíli | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/sport/ostatni-sporty/bottas-vymenil-formuli-za-kolo-a-poblaznil-hlinsko-hezke-cesty-lesem-uzil-jsem_2608021256_mim
    TOFI
    TOFI --- ---
    VILLENEUVE: L'ASCENSION D'UNE LÉGENDE | Bande-annonce officielle
    https://www.youtube.com/watch?v=CZG3DbeXXc4
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Finálový závod F1 by se mohl uskutečnit v Evropě - Sport.cz
    https://www.sport.cz/clanek/moto-formule-1-finalovy-zavod-f1-by-se-mohl-uskutecnit-v-evrope-5509366
    DRSH: Že tě triggnulo jedno slovíčko (za kterým si stojím, protože F1 je prostě jeden dlouhej reklamní blok s doprovodným závodem), to není můj problém :)
    DRSH
    DRSH --- ---
    AVATAR: mno ja myslim že stačilo napsat, že řidiči F1 jsou TAKÉ reklamní bannery nebo že marketing tvoří velkou část jejich práce nebo tak něco a asi bych neměl potřebu s tím nějak polemizovat :)
    DRSH: mysli si co chceš a ohejbej to třeba do S, na realitě to nic nezmění :)
    DRSH
    DRSH --- ---
    AVATAR: s tim co píšeš se dá obecně souhlasit Jenže to neprokazuje, že jsou jezdci v první řadě reklamními banery. Ve skutečnosti je to spíš obraceně, ne? Pilot F1 se stane žádaným reklamním bannerem až poté co začne předvádět dobré řidičské umění.
    DRSH: já bych se nerad stoural v tom, že tráva je zelená. Nevím, co víš a co ne.

Ve zkratce: pilot se bez sponzora neobejde a do F1 nedostane. Sponzor si vybírá podle toho, kdo je bude dobře reprezentovat. Jak výkony, tak vzhledem a chováním. To je důvod, proč je F1 plná lidí, co by mohli vyměnit závodní kariéru za modeling.

Ver je veterán a multišampion s armádou fandů a může si takový kecy dovolit (do určité míry), ale profesionální chování to není. Reprezentace značky je u pilotů F1 veliká náplň jejich práce a vsadím boty, že maj ve smlouvách doložky a pokuty za chování poškozující jejich zaměstnavatele.

A je jen otázka času, kdy poškození veřejného obrazu společnosti převáží miliony dolarů za merch.
    DRSH
    DRSH --- ---
    AVATAR: povídej dál,mě to baví..
    DRSH: promiň, takovou srážku s realitou takhle při pondělku. To se omlouvám :)
    DRSH
    DRSH --- ---
    AVATAR: v první řadě? jakože řidičský umění je až v druhý řadě?
    VYWERN: mě to samozřejmě baví, což nemění nic na faktu, že řidiči F1 jsou v první řadě reklamní banery.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    AVATAR: tak v kazdem rozhodne ne, ale kdyz to auto nefunguje.. Je to jeho styl, je bezprostredni a muze si dovolit rict, jak to citi. Nebo je lepsi chodit a rikat, jak je to super a jezdit na poslednim miste? Je lepsi teda politika a korektnost nebo to rict, jak to je? Co bys radeji? :)
    VYWERN: on na to auto, potažmo RB, plive i v každým rozhovoru a to i když skončí druhej. Bejt RB, tak si rvu vlasy, jak blbou reklamu dělá. A nic jinýho, než reklam (pro vedení RB) F1 není, žejo. Jsou to výrobci limonád :)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    STRACENA: MERTLAS: on se ale nevymlouva, dava tymu vedet, ze neco nefunguje. Uplne stejne to dela Ham, Russel a naprosto vsichni, kdyz jim auto nefunguje.
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    AVATAR: Přetočit to můžu, i si dát onboard nebo si to najít po závodě na netu. Ale na to si neztezuju
    BATY: tak určitě to bude v sestřihu na yt :)

Jakože můj point asi má být, že to v dnešní době není takovej problém a naopak je fajn, když se věnujou radši závodu, než opakovačkám.

Každopádně doporučuju f1tv. Stojí to pár korun a člověk si může přepínat i mezi piloatama a posouvat dle libosti.
    BATY
    BATY --- ---
    STRACENA: kde to koukáš, že si to nemůžeš přetočit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam