• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    Live komentář závodů (a) formule 1 pro ty, kdo nemohou koukat na televizi

| NYX F1LIGA | Tipovačka | f1fanatic | formula1 livetiming | espnf1 | Formula 1 Live Streams
    |16.3.AUS|23.3.CHINA|6.4.JAPAN|13.4.SAUDI|4.5.MIAMI|18.5.ITA|25.5.MONAKO|1.6.ESP|13.6.CAN|29.6.AUSTRIA|6.7.GB|27.7.BEL|3.8.MAGYAR|31.8.NED|
    |7.9.ITA2|21.9.BAKU|5.10.SING|19.10.USA|26.10.MEX|9.11.BRA|9.11.VEGAS|30.11.KATAR|7.12.UAE|
    rozbalit záhlaví
    BATY
    BATY --- ---
    PEPAZZ: 14
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ¨kolik aut zitra dojede? 10? nebo víc? :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: ISACK yes!!! Skoda Maxe bez nej to nebylo komplet:)
    TOFI: jako jezdí skvěle, je konzistentní a je to profik každým coulem. Šampiona mu přeju, tak snad mu to klapne :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Russell: the car feels like the Mercedes from old good days
    Kvali dopadla dle očekávání, prvních sedm závodů bude asi v režii mercedesu, než je ostatní okopírujou :)

Hadjar pěkně. Škoda, že Ver nepředvedl maximum, co v tom redbullu je. Ale aspoň zítra bude lovit a ne jen kroužit.

Mcl a Ferrari vypadají pěkně vyrovnaně, tak snad uvidíme nějaké to předjíždění.

Cadillac je na tom jak se dalo čekat, Aston dostal o auto víc do kvali, než jsem čekal. Že bude Audi před Haasem jsem nečekal.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Bortoleto zaparkoval, udajne mu neslo radit, zustal mu tam neutral
    TOFI
    TOFI --- ---
    BATY: jj problem auta, kazdopadne to Maxovi moc motivace neprida
    BATY
    BATY --- ---
    TOFI: Tak nebyla to jezdecká chyba, evidentně.
    TOFI
    TOFI --- ---
    tak pro dnesek ma volno

TOFI
    TOFI --- ---
    max lol

PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    odjedou kvalifikaci , skončí poslední a zaparkujou do boxů ...
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Aston Martin nebude moct v Melbourne odjet celej zavod, vibrace z motori se prenaseji na volant a jezdci by to nedali :D

Blamage für Aston Martin: Keine volle Grand-Prix-Distanz in Melbourne möglich - Formel 1 - derStandard.at › Sport
    https://www.derstandard.at/story/3000000311158/formel-1-blamage-f252r-aston-martin-keine-volle-gp-distanz-m246glich
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    https://fb.watch/FD-XVv-XGu/

Charles leclerc se ženil :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    ale skoda, pomohlo by mu ten zavod odjet celej, jedno kolikatej by skoncil. dalsi zavod uz ted 7.3., jsem zvedavej jak se popere s ovalem ve Phoenixu :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    MAEQ: tak to jsem chtel vyjadrit tim ze byl sestrelen :)
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    ANDR3E: Z té krátké reportáže ve zprávách to vypadalo, že v tom byl dost nevinně, tak bych mu to úplně nezazlíval :-)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    koukal jsem na shrnuti prvniho zavodu Indy, a Schumi ujel v prvnim zavode presne 4 zatacky, nez ho sestrelil dalsi novacek.. :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Na Blízkém východě uvízly i týmy F1 Mercedes a McLaren - Sport.cz
    https://www.sport.cz/clanek/moto-formule-1-na-blizkem-vychode-uvizly-i-tymy-f1-mercedes-a-mclaren-5411328
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    RIDDIMSURFER: nejde... pokud to neni nekde na rybniku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam