• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    Live komentář závodů (a) formule 1 pro ty, kdo nemohou koukat na televizi

| NYX F1LIGA | Tipovačka | f1fanatic | formula1 livetiming | espnf1 | Formula 1 Live Streams
    |16.3.AUS|23.3.CHINA|6.4.JAPAN|13.4.SAUDI|4.5.MIAMI|18.5.ITA|25.5.MONAKO|1.6.ESP|13.6.CAN|29.6.AUSTRIA|6.7.GB|27.7.BEL|3.8.MAGYAR|31.8.NED|
    |7.9.ITA2|21.9.BAKU|5.10.SING|19.10.USA|26.10.MEX|9.11.BRA|9.11.VEGAS|30.11.KATAR|7.12.UAE|
    rozbalit záhlaví
    TOFI
    TOFI --- ---
    Oliver Rowland se stal novým mistrem světa formule E – F1sport.cz
    https://f1sport.auto.cz/clanek/oliver-rowland-se-stal-novym-mistrem-sveta-formule-e
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jenom to tady sleduju, nepíšu, ale udělám výjimku. O víkendu jsem se byl mrknout u rodičů a v albumu jsem si ulovil fotku z roku 1984, kdy jsme si byli tehdy mrknout a projet si tehdy nově otevřenej Nürburgring. Táta fotil a my s bráchou měli coby malí hajzlíci druhý Vánoce.

ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    ZDENDAK: Tak ne no, od dob Maxu Eurosport stojí za voližkoule 😅
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    ZDENDAK: Aha, tak od 16 na dvojce, pak od 18.45 na jedničce do konce
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    V 16:30 WEC 6h Sao Paolo, to jsem zvědavej jak se tam hyperkáry s gtčkama vejdou :)

Eurosport to davá až od 18:45
    Septanda rika, ze ma cas na rozmyslenou do letni pauzy :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    GREGI: Prave vystoupil ze sveho tryskace coz by nebylo nic divneho kdyby to vedle nebyl totto :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOM_HOST: to je max?!
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Tak jako tohle uz je vejska :))

ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    VYWERN: jak bys to ale spravne udelal? ze by ho tam drzeli do konce sezony, aby to dojebal jeste vic?nabizeli mu aby se vzdal nekterych svych pravomoci, na to ale nechtel Horner pristoupit
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ANDR3E: nebyl prekvapivy vyhazov, ale bylo prekvapive jak, chapeme se?
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    VYWERN: to nejsou moje spekulace, poslouchal jsem mraky podcastu na tema Horner, nikde jsem neslysel ze by ten vyhazov byl prekvapivej nebo ze by si ho meli nechat do konce sezony, spis se vsude podivovali ze tam jeste strasil
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ANDR3E: tve spekulace opravdu chapat nemusim
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    ANDR3E: *na posledni chvili
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: nebo chteji na posledni dobu zvratit jeho odchod
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    VYWERN: tvl pochop ze ho tam delsi dobu trpeli jen kvuli tomu ze nad nim drzeli Thajci ochrannou ruku...jaka oslava atd
    Dalsi moznost je, ze posledni kapkou bylo to, ze max uz defacto odesel a tohle je trest za manazerske selhani a ztratu nejlepsiho pilota posledni dekady a pul.
    VYWERN: tak jasne, ze je to reakce na neco. Ale taky je to jen posledni tresnicka na dortu a neco, co vedeni zvazovalo uz roky.

Ze jos lobuje za jeho odchod uz leta a ze max udela vsechno, co mu tata rekne je znama vec. Imo rekl bud jdu do merclu nebo udelejte zasadni zmenu a zatimco max podava perfektni vykony, Horner pomalu ale jiste rozlozil team a "postavil" auto, ktery uridi jen max. Merc chtel maxe hned, bylo tedy potreba jednat okamzite.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ANDR3E: AVATAR: ne pokud jsi dlouholety sef tymu, ktery jej dovedl k tem vysledkum, ktere ma. To se pak dela tak, ze se dohodne ukonceni spoluprace, ohlasi se to dopredu, udela se oslava, dort apod veci. Na hodinu se takhle opravdu nevyhazuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam