MIDORI: Na to, že ten club odmítáš, nerozumíš o čem je a nesouhlasíš s tím, se tu objevuješ podezřele často a dokolečka deklamuješ svůj postoj.
To si trochu protiřečí.
Přiznejme si -- máš s tím problém.
JEDI: Padouši, které jsi potkal -- takhle jsem to myslel a myslím, že i psal.
"Poloviční komár"... něco jako "skrytý Žid"nebo "bílý Cikán"?
Pokouším se koukat na to co teď linkuješ jako příklady a přijde mi to jako "co dal google: hledej modré oči a vyzubenej výtlem".
Předesílám, že z cizích herců znám tak akorát Woodyho Alena a Pár americkejch komiků (Regana a pár Bushů).
"sarah-jessica-parker-bitten.jpg" je odpohledu tvrdá, cílevědomá a vstřícná a jestli to je (podle křečovitého nuceného, ale bezvadně naučeného úsměvu pro fotografa) nějaká celebrita, prostě nemůže bejt hodná a milá a musí odbejvat zástupy somráků a příživníků.
"DanielCraig.jpg" mi připomíná Ratha a toho jak ve Zbrojovce ušetřil na svačinách tři mega a pro cikány plánuje ty relaxační a koncentrační tábory, nevzpomenu si jak se to pako jmenuje. Jenom s tím rozdílem, že tihle dva kokoti maj v očíh výsměch, tenhle ne.
Prostě nevidím jinou spojitost než malé modré oči. A přiznejme si, že kdo kouká do reflektoru nebo záplavy fotoblesků, má zorničky stažený, to je biologie.