• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    TUILE
    TUILE --- ---
    YETI: nemecky se skvor rekne usni cerv/brouk, tak ono na tom neco asi bude :)

jinak ja verila ze:
    * az pudu do druhy tridy tak budu chodit s druhakama a svy blby spoluzaky opustim (jako ze vsichni ostatni zustanou v ty samy tride asi)
    * az vyrostu, tak si budu moc vzit tatu za muze, protoze se nase veky srovnaj
    * ze rodice verej, ze to fakt rozbil madarskej zajicek
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    YETI: tahle paranoia mne nepresla doted. hlavne, musi byt nejaky dovod preco je to po slovensky "UCHOlak" (english EARwig). to nebude len tak.
    YETI
    YETI --- ---
    Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že vám škvor může vlézt do ucha a propíchnout ušní bubínek....
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    Když jsem byl malý (a i docela dlouho potom) jsem věřil, že žížaly padají při dešti z nebe.
    LETADLO
    LETADLO --- ---
    Já věřil, že když se budu hodně soustředit, naučim se pohybovat věcma pouhou silou myšlenek. Bylo to po jednom filmu s chlapcem co se to takhle naučil. Byl na kouzelnickém představení a pak to začal zkoušet doma. A já taky :) /kdyby si někdo vzpoměl na název...
    CZTRASH
    CZTRASH --- ---
    Nooo, tak já tedy přispěju :c)
    Když jsem byl malý, ale už to možný bylo na základce, jsem si myslel, že takové ty zvuky mezi stanicema na rádiu, to různé škrčení a pípání, tak že to jsou signály vysílané od mimozemšťanů. Tak jsem to vždycky večer potmě poslouchával,,,
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam