• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    KAREN
    KAREN --- ---
    SBDK: vajecniky!;)
    SBDK
    SBDK --- ---
    jo a pak taky že vteřina je nejmenší část času
    - že v kyselině sírový se všechno rozpustí
    - že v pravěku bylo všechno hrozně velký, takže pračlověkovi bych nebyl ani po kotník
    SBDK
    SBDK --- ---
    že jedno varle má nějakou spojitost s čuránim a druhý s kakánim. Nevim jak sem to měl porichtovaný u holek, vzhledem k tomu že jsem věděl že holky koule nemaj a byl si naprosto jistej že čuraj i kakaj.
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    KATERINA: To ja myslel, ze je konsky salam PRO kone :))
    FACELESS
    FACELESS --- ---
    KATERINA: ja jsem si zase myslel, ze jezisek je jezek, co lita ve vrtulniku a v nem ma ty darky.

kdyz jsem pak casem zjistil, ze jezisek je to stejny co jezis, tak jsem byl strasne zklamanej
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    -že ježíšek se na vánoce snáží z nebe ve velkém dětském kočárku jako dospělý muž s ranami po ukřižování a v tom kočárku je i spousta dárečků které nosí oknem pod stromečky.

-že koňský salám není z koňského masa tak jako cikánská pečeně není z cikánů.

-že svíčková se musí vařit při svíčkách.

-že je nebezpečné chodit v noci na záchod, neb se v odpadní rouře schovávají zákeřní bubáci kteří unášejí děti.
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    Taky jsem věřila, že jakýkoli JED je smrtící i při nepatrný dávce a "prudce jedovatý" znamená už jen bonus v podobě hodně dlouhý a krutý smrti. Když jsem později zjistila, že po některých jedech a dávkách je ti třeba jen špatně, byla jsem vlastně zklamaná, jak to není jasně daný a jakej je v tom bordel.
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    veril jsem, ze tramvaje jezdi jenom na jednom kole a ze vltava je strasne hluboka se spoustou ryb.. )
    MISERY
    MISERY --- ---
    Kdyz jsem byla mala, tak jsem kolobezce nikdy nerekla jinak nez "bibibeška" a kdyz jsem si chtela pujcit na chalupe u tety bratrankovku kolobezku, tak mne teta zlobila, ze mi ji pujci, ale jenom kdyz to slovo reknu spravne, tak jsem rekla "kolobibibeška" :D
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    ARCAK: vona tam fakt je ?:-D lol

ARCAK
    ARCAK --- ---
    LOSER_: A proč sis to přestal myslet? http://www.vodojem.cz/vezove.html
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    POLINA: no až teď ! co se tu člověk nedozví !:-D
    POLINA: Já jsem si myslel že v těch vodárnách je nahoře v samotné kouli VODA... :-)
    POLINA
    POLINA --- ---
    taky jsem si jako malá myslela, že vodárenské věže - takové ty sloupy s velkou koulí na vrcholu, většinou umístěné někde v přírodě ( ty moje byly cestou autem na přehradu ) - jsou zeměkoule a neustále jsem se hádala s tátou, který mi vysvětloval, že zeměkoule není vidět, ale JÁ JI PŘECI VIDĚLA!!!!
    DRSH
    DRSH --- ---
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... nejrychlejší auto může jet 1 000 000 km za hodinu ;-)
    POLINA
    POLINA --- ---
    LOSER_: taky se ti to vysvětlilo až teĎ? Jsem ráda, že v tom nejsem sama ,)))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PREVIT: Tak to bych se přihlásil též
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    POLINA: aha to je jako "žirafy či krabice " :-D :-D :-D
    POLINA
    POLINA --- ---
    CZTRASH: hahaaaaa, mě až teď, když jsem si to přečetla ,)))))))))
    CZTRASH
    CZTRASH --- ---
    ERED_MITHRIN: No jo, žirafičí krabice mi taky došla docela pozdě... :c)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    MATEEJ: Rezervuju si jeden vytisk a ucast na vernisazi.... :o))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam