• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dětská urban legend:)
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    MASOO: Rourak nebyl v nejaky detsky knizce? Matne si vzpominam ze jsem o Rourakovi taky slysela. Nebo to uz patri do urban legends? :D
    KENNYY
    KENNYY --- ---
    ze, kdyz budu kopat na zahrade, najdu poklad ... kdyz budu kopat u brehu reky najdu starodavnou lod, vubec jsem mela nutkani objevovat poklady, hlavne perly v Ohri heh ... vzdycky jsem prisla cela od blata nebo bez gumaku, zustaly v bahne :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MASOO: Náhodou představa Rouráka mě docela začla zajímat, to by chtělo víc rozebrat... asi jsem ještě dítě:)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MASOO: to já taky, bál sem se zě mě to vcucne:)
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    -že když budu zlobit v zoo odnese si mě orel opičí(dodnes z toho má rodina srandu)
    -že když si dám pod polštář zub,opravdu mi ho vymění nějaká hodná víla(dokud mě pri té vyměně nezatahla mama omylem za vlasy)
    -že jednou budu štastná s princem v nějakým království u moře:D( kdo ví furt sem malá)
    LENKA0064
    LENKA0064 --- ---
    Když jsem byla malá, věřila jsem, že náš život je film, na který koukají obři v televizi :) A taky na to, že u nás v prádelně žijou čerti. To, že mě tím máma jen straší, jsem prokoukla, až když mi je nechtěla jít ukázat :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    INSEQUI: radsi nijak....ale bala sem se a proto sem ve vane nezustavala az do uplnyho vypusteni
    KENNYY
    KENNYY --- ---
    -Taky jsem nikdy nechtela spat po tme, vzdycky sem se bala, ze me neco stahne pod postel. Nebo do postele udelat par kroku, zbytecne netrepat nohama kolem nohou postele.
    -Nikdy mi nekoukali nohy z pod periny, co kdyby me nekdo kousnul do paty?!
    -Babicka mela kdysi takovy to povleceni, co ma na licu takovy "ozdobny diry" bylo pak videt tu povlecenou perinu, a tohle povleceni sem nikdy nesmela dostat na spani, jinak jsem spala prikryta polstarem, myslela jsem si, ze ty diry prokousala mys co pak prokouse moje pyzamo ...
    -
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    KENNYY: :-D
    KENNYY
    KENNYY --- ---
    Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že hlavní město Německa je Bon Jovi
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    tak sem věřil že mě fakt pošlou do polepšovny, když budu zlobit..
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MASOO: Rourák :))) hele a ja sis ho představoval?
    MASOO
    MASOO --- ---
    v odpadu vany žije Rourák....
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Věřil jsem, že nebudu muset pracovat.
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    Za většinu mých bludů může otec. Cca ve druhé třídě my vysvětlil, že neandtrtálec vyhynul proto, že se naučil moc brzy pálit alkohol a upil se. Samozřejmě jsem to vykládala ve škole při prvouce, děti se divily tomu, jak jsem vzdělaná a paní učitelka málem bouchla.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    - ze existuje ostrov Natahiti (rikalo se, ze krasne je na Tahiti a ja to nebyla schopna oddelit a rikala na Natahiti).
    - nechapala žirafičí krabici (taky mi to docvaklo az ted diky tyhle diskuzi)
    - ze tata je nejlepsi chlap na svete a az budu velka, tak ho donutim, at se s mamou rozvede a vezme si me a ma se mnou deti (tata mi marne vysvetloval, ze to nejde:o))
    - znelku z zelvim ninjum jsem si zpivala uplne jinak, nez skutecne je (neco jako "vínej tutl ninža žélvls") :o) Byla snad jedina, ktera byla nechana v originale a ja jsem jako mala fakt anglicky neumela:o)
    - celej svet jsem si prestavovala asi ve velikosti CR a myslela si, ze jedinej cizi jazyk je slovenstina a ze to vlastne neni cizi, kdyz mu rozumim.
    - ze komunisti v 89 "zdrhli" kvuli tomu, ze se bali, ze budu jiskra:o) (mela jsem za to, ze se me bali, tak to radeji rozpustili, v 7 letech jsem nechapala oc jde:o))
    HOWG
    HOWG --- ---
    FREEDOOOM: Asi tak:)
    HOWG
    HOWG --- ---
    Kdyz jsem byla mala, tak jsem verila, ze se deti rodi z toho, ze se tatinek a maminka maji radi, procez jsem povazovala za stesti v nestesti, ze jsou me lasky ke spoluzakum neopetovane - protoze jak bych to potom vysvetlila doma?:)
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    MISERY: tak to já taky
    BARBUCHAFREE: jj zesta mi taky došla až při studiu Já písničky
    ALLOPSYCHOSIS: no taky jsem si říkal že bych to sem mohl napsat, ale mám takovej pocit že tomu ještě pořád trochu věřim (idiot :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam