• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    HYPNOTICA: to zní jako křemílek, nemůžu si pomoct pokaždý když to slyšim:)
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    Jo ty dětský komoleniny slov používám taky dodnes. Taky vám moc nejede pivo z kemílku??
    ELS
    ELS --- ---
    JOKERKA: :DD
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    Jednou mamina rikala babicce ze se po sidlisti potulujou bandy a kradou auta. My sme meli jednu BANDAsku na vodu na zahrade kery se rikalo banda protoze byla velika. Tak jsem koukala z okna a vyhlizela jestli nekde uvidim nejakou bandu jak krade auta. A co si pamatuju tak mi neslo do hlavy jak ty bandu muzou krast potichu kdyz jich bude vic tak prece musej delat strasnej bordel, kdyz se budou valit po chodniku...
    MISERY
    MISERY --- ---
    RANGDROL: karkulačka a medrvěd a Králka (Klárka) jsem rikala, kdyz jsem se naucila rikat R :-)
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    TOMASEQ: holka, diky bohu :))
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    CYBORCA: ted jeste jestli jses kluk nebo holka ;-DDD (pardon:)
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Ze budu zpevacka, nebo baletka. :)
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    - věřil jsem tomu, že vir z počítače se může dostat na člověka a obráceně...
    - a že feťáci jsou lidé, kteří se cpou práškama, když zrovna nejsou nemocný (vysvětlení mámy... částečně to je pravda)
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    a já sice mluvila brzo a porád, ale trochu po svém, čili například do lesa se nosily "dumové boky" :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ALEXIS: to ja sem mel karkulacku;)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    komboj je taky klasika:)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    GRETHA: ja som nikdy nekomolila slova... ani sa mi nestavalo, ze by som si plietla pesnickove texty, ziadne "zirafice" a "okybace" som nemala... :)
    NECUM
    NECUM --- ---
    že když zafoukám fénem do vany ve který sedim, že mě to zabije.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ze zivot je sen a az umru,probudim se do dalsiho snu,nebo uplne
    a verim tomu dodnes;)
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    -že zdeněk svěrá nikdy neumře,protože zpívá tak krásný písničky
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    KUKATEKK: jo a komboj :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    GRETHA: ja teda taky ne, vsechny znacky jsem znala uz jako petileta a i co znamenaj
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GRETHA: ja ne :-)))
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    MINIK: jo!! ještě dnes to s máti používáme ;D a taky místo čáp - páč, hnůj - nůj...ale to je celkem normální ;)
    LILY
    LILY --- ---
    GRETHA: Já. Mně s tou hvězdou ostatní děcka pěkně sraly, ani nevím, proč.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam