• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    opravdu sem věřila, že kočky mají 9 životů.
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    EX___BO: ;-(((
    WANILA
    WANILA --- ---
    WANILA: ale jsou si podobný lol
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    Veril jsem ze moji kocku kterou zranil autobus odvezl soused do nemocnice pro kocky:-( asi dva mesice jsem tomu veril..pak mi to nejak zacalo dochazet
    BUFO_VIRIDIS
    BUFO_VIRIDIS --- ---
    Já jí schválně trhala a strašila s tím ostatní děti:)
    KLA_RA
    KLA_RA --- ---
    WANILA: poměnka je jiná kytka, bouřka se tušim jmenuje rozrazil
    a samozřejmě to funguje, vždycky jsem jí trhala a pak byla bouřka, dělala jsem to docela často :)
    WANILA
    WANILA --- ---
    JIRI_CZEK: pomněnka? tomu jsem věřila taky
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    TEREZZZKA: to je slušný:)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    JIRI_CZEK: Jednou jsem ji utrhla a byla pak vecer hrozna bourka. Od ty doby tu kytku netrham (dodnes)..
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    JIRI_CZEK: Jo jenže to nevíš, že ještě jsou takový stejný malý jenže bílý kytičky a těm jsme řikali sluníčka a když někdo schválně šlapal na bouřky, utrh jsi tu bílou a zrušilo se to. Často jsme takhle orvali půlku louky ;)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    INSEQUI: Hh, nedávno mi vyprávěla kamarádka, jak se jako malá se ségrou vrátila po prázdninách domů a v pokoji něco strašně smrdělo (bydlí v paneláku, okna na západ) No a když otevřely šuplík u psacío stolu, našly miláčka šnečka, kterýho tajně před dovolenu propašovaly domů, pač jim žádný zvíře doma nechtěli dovolit :)
    SOPHINKA
    SOPHINKA --- ---
    JIRI_CZEK: Tohle mi říkala jedna kamarádka, kdmyž mi byly 4 roky.... hrozně jsem se toho bála.
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    ELLIE: sem si vzpomel, ze existuje jedna kytka, ktery se rika bourka - takova mala s modrejma kvetama a ja sem veril tomu, ze kdyz ji nekdo utrhne, tak zacne prset... taky se to parkrat stalo :)
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    TWORBO: to jsem taky slysel :)
    CHOLE
    CHOLE --- ---
    když nebudu do školy chodit se ségrou za ruku, že mě odfoukne vítr
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    ze pri sklebeni hrozi zatuhnuti držky v šklebu když na me nejak foukne vitr. spis tim strasili rodice,abych nedelal ksichty....
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    SUURJA: Jo!! Dycky jsme mela naskladany na ruce kterou jsem pak ohnula a tim jsme je drzela :)
    :D A s tema snekama jsme si taky uzila. Se setrenkou jsme je dali do akvarka. Ja jsme mela takovyho prejetyho sekackou, mel spravenej domecek sice ale bylo videt ze si prozil svoje. Tak jsme je mely asi dva dny az nam bybicka rekla ze jim bude lip v prirode a ja jsme verila ze se ten muj ke me vrati protoze jsem se o nej dobre starala a davala mu smetaniky :D
    SOPHINKA
    SOPHINKA --- ---
    ELLIE: Třeba můžeš :-)
    Co ty víš, jestli to vážně nefunguje.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Myslela jsem, že do školky už určitě chodím aspoň deset let.
    A že zaklínadlo "hromy a blesky, třesky plesky" fakt přivolá bouřku. A jednou jsem přivolávala bouřku na školku a pak byla povodeň a strhla mosty a urvala telefonní linku a vodovod a zahrádky a všecko a já pak myslela, že za to můžu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam