• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JEBAK: připadám si hrozně stará. V mých šesti-sedmi jsme s maminkou jezdily krtkem na slinták :-)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    JEBAK: :))) Tak když mně bylo šest sedm, tak se internet ještě někde skrýval a neměli jsme doma ani to XTčko... zato jsem měla dojem, že Pavlova je ženská. Paní I. P. Pavlová.
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    ELLIE: ja v cca sesti-sedmi opravdu veril, ze tam nekde je jeho ip adresa. A pro svet je strasne dulezita!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ARCAK: Třeba dnešní děti věřej tomu, že to je Pavlova IP adresa...
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    Záhada stanice I.P.Pavlova: Dlouho jsem přemýšlel nad tím, co je to "IP", patřící Pavlovi...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    že vás vždy v nemocnici daj dopořadku, a doktor vždy všem pomuže
    FORREST
    FORREST --- ---
    Kdyz jsem byl malej, tak jsem chvili veril, ze svet je hezke, prijemne a spravedlive misto. Ale tohle me rychle preslo.
    FREEDOOOM
    FREEDOOOM --- ---
    - ze klekanice jsou srnky, ktery chodej v noci
    - ze vsechny kolie jsou Lassie
    - ze vsechny reky jsou Labe
    - ze matka tereza je matka jezise
    - ze jezisek je jezek
    - ze vecernicek ma misto sedatka ptaka (http://media.novinky.cz/141/91417-article-pnjah.jpg)
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    Já sem jako malá byla asi dost bojácná. Věřila jsem například, že v mezeře mezi postelemi chodí neviditelný tygr, který hlídá abych se tajně nešla koukat na tak pro děti lákavé horory a kdybych vystrčila ruku nebo nohu ze zákrytu postele tak mi ji sežere.
    Další záhada je že v noci mi v otevírací posteli (taková ta válenda) mizely hračky a objevovaly se schody.
    Jo a taky sem věřila tomu, že když budu rychle utíkat k vypínači uteču tmě až zhasnu.
    VIPERA_AMMO
    VIPERA_AMMO --- ---
    Hezky :) Snad se muzu pridat.

Kdyz jsem byla, taxem se divala na porady typu Vega, ju a hele atp. No a vzdycky, kdyz losovali viteze nejake souteze, tak jsem s napetim poslouchala a doufala, ze uz me taky musi jednou vylosovat. myslela jsem, ze maji v ty skleneny nadobe jmena vsech deti a ze ja mam proste jen smulu.

a pak jeste jeden. s mym o rok mladsim bratrancem, jsme jako deti delavali ruzna predstaveni pro rodice a pribuzny s takzvanymi "kouzelnickymi triky". on byl na to dobrej, vazne jsem verila, ze umi kouzlit a skoro tomu verim dodnes, protoze kdyz se ho zeptam nska, tak ani po dvanacti letech mi neni schopnej dat rozumnou odpoved, jak ze vlastne ty triky delal :).
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---

Tak jsem neodolala.. :)
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    Tak jako tak jsem na něj teď dostala chuť, to je síla reklamy...kterou jsem sem nalepila já sama...to je smutný už :D
    BERULINKA24
    BERULINKA24 --- ---
    GAVINMAGNUS: to je sila mysleni a podvedomi ;-) :-)
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    Zup (samozřejmě) mi otec koupil coby pětileté když se mi udělalo špatně v letadle. Dlouho jsem si pak myslela, že je to příjemnější forma kinedrilu. Zvláštní je, že to u mě funguje do teď:)
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    MATEEJ: sedumap :D
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Já už byl relativně velkej, když se to u nás začalo prodávat, takže mi bylo jasný, že to není Zup, ale vůbec jsem neměl jasno v tom, jak tomu říkat správně.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    To je ZUP klan, toto... už jsi náš, vše, co máš, ať vyšumí! (RR)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    No já myslim že mi t taky někdo říkal ale když si na to vzpomenu tak pak stejne sevnap proste k tomu zup nak svadelo:)
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    já sem věděl, že to je sedum, ale s děckama sme stejně řikali zup :)
    ELS
    ELS --- ---
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    Stejně když si tam domyslíte to Z vypadá to lépe :))
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    Tak k Zupu se musím také hlásit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam